Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Hayatım Değişti Kafesi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/)
-   -   mutluluk gel (http://www.hayatimdegisti.com/forum/hayatim-degisti-kafesi/463043-mutluluk-gel.html)

seta* 25-12-2009 10:13 AM

Cevap: ölüm gel

Alıntı:

zehranur Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575689)
kendimden nefret ediyorum.yaşamak istemiyorum artık

bende aynı psikolojideyim bugün.. sadece ağlıyorum
öfke doluyum
agl34

Elektra 25-12-2009 10:16 AM

Alıntı:

seta* Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 575837)
bende aynı psikolojideyim bugün.. sadece ağlıyorum
öfke doluyum
agl34

şiişşşt güçler birliği yapmayın...kızarımmm....sevincli

seta* 25-12-2009 10:37 AM

agl34hikayemi anlattım, belki bu yanlızlığımı giderecek, beni anlayacak, yaşadıklarımdan sonra olan beni normal bulup iyileşmeme yardım edecek bir el tutmak için.

ama kayboldu yazdıklarım bile...

annemi üzdüm, hiç nedensiz, sinirli ve öfkeliyim diye...
kendimi anlayamıyoruuummm
tam da şunu yapmak istiyorum dunk56
yaşamamın kime ne faydası var...

esin_S 25-12-2009 11:11 AM

Zaman zaman hepimiz giriyoruz böyle duygular içerisine.. Ama bence, buraya üye olup, bizlerle paylaşman bile "ben hayatta kalmak istiyorum, bana güç verin" anlamına geliyor.. Doğru yeri buldun.. Başarılı hikayeleri, paylaşımları oku, daha iyi hissedeceksin..

Sevgiyle kal!!..

çok_mutlu:) 25-12-2009 11:19 AM

bence hemen bir değişim başlamalı bu yazının başlığı mutluluk gel ya da hayat gel diye başlamalı lütfen biraz çaba çok az çaba size kaybettiğinizi düşündüğünüz şeyleri getirecektir:)

KURDELE 25-12-2009 11:29 AM

şikayetçi olup ağladığım nice günler oldu ,zaman geldiki ağladığım o günlerime ağladım.

KURDELE 25-12-2009 11:30 AM

ve bir söz candan erçetinden ''elbette bugün ağlıyorsam yarın güleceğim''

esin_S 25-12-2009 11:30 AM

Seta;

Son anda gördüm yazdıklarını.. Ya siz, daha çok gençsiniz değil mi??.. "Genç olmak" ne harika bir duygudur!!.. Yaşadık, biliyoruz!!y789..

Canım, anneler çok çabuk affeder insanı, onlar dünya üstünde ki melekler, sadece bize ait melekler üstelik.. Biliyorum, çünkü ben de bir meleğim!! Kızımın meleği..

Sizler, annelerin yaşam kaynağısınız.. Ne demek, yaşamın kime ne faydası var??.. Hayatta tutuyorsunuz bizi, daha ne olsun!!!

Sevgiyle kal!!

seta* 25-12-2009 12:05 PM

Cevap: mutluluk gel

daha iyi oldum
sadece hep annemi üzdüğüm için biraz utanıyorum
onun gönlü yerine geliyor da ben niye hep ondan çıkarıyorum öfkemi
yazık ona yaa

hepinize tekrar teşekkürler
bu site bana hayatı geri verecek
elimi bırakmayın nooolur
daha 1 hafta oldu telkinlere başlayalı
yanımda olun ltfn

yaseminist 25-12-2009 12:21 PM

Cevap: mutluluk gel

merhaba seta sevincli
sanırım şuan telkinleri ilk dinlemeye başlayanların yaşadığı dalgalanmayı yaşıyorsun ama şuna emin ol ki, pes etmeden telkinleri dinlemeye devam ettiğinde çok iyi olacaksın, gerçek mutluluğun ne demek olduğunu, kendini keşfetmenin insanı ne kadar mutlu edeceğini öğreneceksin, inan bana krzm67
Bu öfkeli olma durumun da dalgalanmanın sonuçlarından biri bence, ben de normalde en ufak birşeye kolaylıkla sinirlenen bir insandım, insandım diyorum çünkü telkinleri dinlemeden önce öyleydi y789
Ama herşeyin kendi düşüncemizden kaynaklandığını öğrendikçe, yani insan kendi içine yöneldikçe ve kendini keşfettikçe, etrafındaki insanları suçlamayı bırakıyor...

Anneni bilerek üzdüğünü sanmıyorum ve onun için de suçluluk duygusu yaşıyorsun, öncelikle "Ego güçlendirici + Suçluluk Duyguları + Mutlu Olma" telkinlerini dinlersen, çok faydalı olacağına inanıyorum sevincli

Sen mutlu olduğunda inan bana, tüm dünya mutlu oluyor, bu bana çok şaşırtıcı geldi ama bu bir gerçek, ben bunu bizzat yaşarak keşfettim, tecrübe ettim.

Sabah uyandığında, aynaya bakıp "Şükürler olsun, sağlıklıyım, mutluyum, kendimi olduğum gibi seviyorum ve bugün harika bir gün yaşayacağım" gibi olumlamalar (olumlu cümleler) yaparsan inan bana o günün muhteşem geçecek, sadece inanman yeterli...

Mutlu olacağına inan, bak bu sitede binlerce güzel yazı var, onları oku vakit buldukça, zamanla ne kadar büyük bir yol katetmiş olduğunu fark edeceksin...

Farkındalıklarının arttığını göreceksin, inan bana sadece dene, hiçbir şey kaybetmezsin...

Sevgiler... actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:01 PM.