| ||||||||||
|
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi YAŞAMDAN BIKTIM!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Böyle anlarda kendimi dışarı atarım ve yürüyüş yaparım.Hatta yürürken ağlarım bile hiç çekinmeden.Düşünürüm o esnada,yanımda mutlaka bir defter kalem olur ve yazarım hislerimi. Sahile gider bir banka oturur,denize bakar da bakarım. Beni o derece dolduran birikmişliklerimi doğaya iade etttiğimi imajine ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #29 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007
Tesekkür: 1
84 Mesajinıza toplam 203 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Böyle anlarda kendimi dışarı atarım ve yürüyüş yaparım.Hatta yürürken ağlarım bile hiç çekinmeden.Düşünürüm o esnada,yanımda mutlaka bir defter kalem olur ve yazarım hislerimi. Sahile gider bir banka oturur,denize bakar da bakarım. Beni o derece dolduran birikmişliklerimi doğaya iade etttiğimi imajine ederim. Tüm bunların yanı sıra bilirim ki, bir kabuk çatlamaktadır ve bu sıkıntı o yüzden yaşanmaktadır. Bebek,doğum anında,anneye epeyce ağrı verir ama geldiği an,dünyanın en mutlu insanı haline dönüştürür sizi..İşte,yaşamdan bıktığımız,herşeyin üstümüze geliyormuş gibi olduğu dönemler tamamıyle dönüşüm dönemleridir.Son birkaç saattir dinlediğim bir şarkı var.Sezen Aksu'nun ''Gidemem'',adlı şarkısı..Konuya çok uygun olduğunu düşündüm.Sezen Aksu'nun hissiyatına hayran olduğumu belirtmeden de geçemeyeceğim.Nasıl düşünür,yazar ve aktarır böylesine vurucu??Neyse,hepinizin çok iyi bildiğine emin olduğum bu şarkının sözlerini tekrar hatırlatmak isterim.. Sevgilerimle.. GİDEMEM Bazen daha fazladır her şey Bir eşikten atlar insan Yüzüne bakmak istemez yaşamın O kadar azalmıştır anlam O zaman hemen git radyoyu aç bir şarkı tut Ya da bir kitap oku mutlaka iyi geliyor Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor Ama fazla da üzülme hayat bitiyor bir gün Ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir (2x) Bir şiirden bir sözden Bir melodiden bir filmden Geçirip güzelleştirmeden can dayanmıyor Yıldızların o ışıklı fırçası azıcık değmeden Bu şahane hüzün tablosu tamamlanmıyor Ama fazla da üzülme hayat bitiyor bir gün Ayrılıktan kaçılmıyor Hem çok zor hem de çok kısa bir macera ömür Ömür imtihanla geçiyor Ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem Unutamam acı tatlı ne varsa hazinemdir Acının insana kattığı değeri bilirim küsemem Acıdan geçmeyen şarkılar biraz eksiktir
__________________ Yaşadığım her gün için, tüm yaşadıklarım ve yaşayacaklarım için şükürler olsun... |
![]() | ![]() |
Bookmarks |
| |
Hayatım Değişti Klubü ve Hayatım Değişti Kafesi YAŞAMDAN BIKTIM!!! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Böyle anlarda kendimi dışarı atarım ve yürüyüş yaparım.Hatta yürürken ağlarım bile hiç çekinmeden.Düşünürüm o esnada,yanımda mutlaka bir defter kalem olur ve yazarım hislerimi. Sahile gider bir banka oturur,denize bakar da bakarım. Beni o derece dolduran birikmişliklerimi doğaya iade etttiğimi imajine ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Hayatım Değişti Kafesi telkin cd indir izle İstanbul Hayatım Değişti Kafesi nerededir kimdir Hayatım Değişti Kafesi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Hayatım Değişti Kafesi hipnoz Hayatım Değişti Kafesi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Hayatım Değişti Kafesi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Hayatım Değişti Kafesi kuantum düşünce kitap haberi