![]() |
ilginç resimler mrb arkadaşlar sabah uyandım.nette dolaşıyorum yine, bir sanat galerisinde rastladım bu resimlere çok ilginç geldi bana ...biraz daha dolaştıktan ve elimde ki resim sayısını arttırdıktan sonra sizinle paylaşmak istedim.sizlerde de var ise bu tarz resimler paylaşalım lütfen... sevincli , http://myimgs.net/images/ayak.jpg |
Ynt: ilginç resimler |
Ynt: ilginç resimler tek kelime ile harika demek istiyorum super |
Ynt: ilginç resimler Gerçekten harika resimler Teşekürler 25emel super |
Ynt: ilginç resimler Fantastik,basit ama detaylar içeren,yalın ama aslında sorgulayıcı,temiz ama kafa karıştıran tıpkı rüya gibi resimler bunlar emel nerden ulaşıyorsun bunlara mahsuru yoksa söle sevinirim biliyorsun seçimlerini çok seviyorum senin alk78 |
Ynt: ilginç resimler Alıntı:
|
http://myimgs.net/images/ijvc.jpg |
Ynt: ilginç resimler ama bana bir siteden çıkmış gibime gelio resimler yahu bari özelden ver adresi söz demicem kimseye ::) aynı tarzda yani çoğu |
Ynt: ilginç resimler evet bazıları aynı siteden bazıları mail geldi. boşa ugrasmaa vermem adres falan smil56 |
Ynt: ilginç resimler 789569 tuh788 sadanim peki sen bilirsin verme ama söz kimseye demicem fikrini değiştirirsen 12389 partysmiley |
|
Ynt: ilginç resimler çok güzel resimler ilginç!! |
Ynt: ilginç resimler merhaba resimler gerçekten çok güzel.bizimle paylaştığın için teşekkürler. alk78 alk78 |
Ynt: ilginç resimler bende resim göndermek istiyorum ama nasıl gönderebileceğimi bilmiyorum |
Ynt: ilginç resimler bende bilmiorum resim göndermesini |
Ynt: ilginç resimler o zaman ben yardımcı olayım öncelikle http://imageshack.us/ sitesine resminizi upload edin altta "direct link to image" yazan yerden o linki alın buraya kopyalayın ama kopyalamadan önce burda en üstte yazı sitili falan seçme menüsünden resim ekle yi tıklayın [img][/img] bu çıkçak bu ikisinin ortasına kopyalancak link. |
Ynt: ilginç resimler Fatmacım şu ok atan melek resmi çok hoş doğrusu aldım ve masaüstü arka planı olarak ayarladım sapkal89 |
Ynt: ilginç resimler beğenmene çok sevindim canım. artemisin resmi o. yunan mitolojisiyle ilgileniyosan bende daha var bu tarz resimler. |
Ynt: ilginç resimler Bendede hem bu resimlerin hepsi hemde daha farkli cok guzel resimler var ama buraya aktarmayi bilmiyorum,dusun Fatmacim yazmissin ama pek anlamadim sanirim halledemeyecegim utananadam |
Ynt: ilginç resimler resimler için çoook teşekkürler... alk78 |
ne kadar ilginc ne kadar farkli bir rresim HAYRAN KALDIM.BENCE INSANI DUSNMEYE ZORLUYO.TSK EDERIM PAYLASIMIN ICIN .SAGOL ARKADAS |
|
Ynt: ilginç resimler tamm vallaha gulensmiley güzel şeyler çıkacak. pek eğlenceli olur f678h |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:55 PM. |