![]() |
BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? Bu gece herkes nereye kayboldu forum çok sessiz ama uzaklardan müzik ve eğlence sesleri geliyor.Galiba bugün bir arkadaşın dünyaya teşrif ettiği bir gün yanılıyormuyum acaba.Kusura bakma arkadaş elim boş bir hediyem yok sana şöyle senin istediğin şekilde bir kiraz bahcesi hediye etmek isterdim doğum gününde TEKRAR NİCE NİCE YILLARA |
Ynt: BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? bu benim ilk iletim sitede:) biyerden başlayıp tanımak anlamak istiyorum aslında 2-3 hafta oldu katılalı ama pasif bi üyeyim pek aranıza katılamadım :) neyse boş konuşup kafa şişirmiyim ben burdayım ama herkes nerde inan ben de çok merak ediyorum dusun |
Ynt: BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? aa34 şeboist hosgeldin ( mesaj olarak ) zaten aramizdaymissin aa34 Herkes buralarda aslinda.. sanirim farkindalik calismalarina bogulmus durumdalar thumbsanim |
Ynt: BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? hoşbulduk (: benim geldiğimi duyan kaçtı heralde bu benim lanetim olsa gerek girlhaha aman lanet manet ne diyorum böyle bi sitede sözüm geri sözüm geri sözüm geri(: |
Ynt: BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? aa34 Hemen iptal deee... Olumsuz olan bir dusunceyi yada sozu soylediginizde IPTAL .... Bu arada Cedrus sende aramiza hos geldin... Ikinizeeeee kiss3 |
Ynt: BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? aaa iptal mi diyoruz ok süper çok kullanıcağımı sanmıyorum ama aklımda günlük hayatta kullanırım artık :)hoşbulduk tekrar ttli3 |
Ynt: BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? arkadaşlar gündelik sohbetlerimizi yapacağımız bir bölümümüz mevcut hayatım değişti cafesi burdan devam edin isterseniz herkes burda şaşkın |
Ynt: BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? bu bölüm daha münasiptir iyi sohbetler ister burdan ister kafededevam edebilirsiniz |
Ynt: BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? psimbat arkadaşım kusura bakma bu işlerin acemisi olduğumuz için yanlışlıkla konuyu yanlış bölümde açmışım.Yardımın için teşekkür ederim.Monange hoşbulduk ben daha bu sitenin yenisiyim daha bu 3. günüm siz tecrübeli buranın eskileri ev sahipleri olarak bize rehberlik yaparsınız heralde.Sen herkes burda kimse kaybolmadı diyorsun ama ortalıkta kimsecikler yoktu acaba dedim doğadostu kardeşimiz nurhanza nın doğum günü partisinemi gittiler diye düşündüm. |
Ynt: BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? Alıntı:
hoşeldin canım genelde forumumuz hep kalabalıktır dün akşam ya aksaklık oldu yada pek kişi yoktu acemilikte olur öle yanlış başlıklar önemli değil bizim görevimizde aksaklıkları gidermek forumu didiklersen her konuda alabilirsin tekrar hoşgeldin |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:13 PM. |