![]() |
Ynt: BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? Tekrar hoşbulduk diyeyim zaten forumdan hiç çıkmıyorum tüm konuları okumaya çalışıyorum.Telkinlerede devam ediyorum.Hatta işyerinde başkalarını rahatsız etmemek için bugün bir küçük usb li bir mp3 çalar aldım.Umarım çok faydasını göreceğim.Zaten bu işlerde en önemlisi inanmak sonra gerisi geliyor zaten |
Ynt: BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? merhaba cedrus 48 bende sizi arazide sanıyorum ama .galiba tatildesiniz banada hiç cevp yamadınız, tabiki hergün yazmak zorunda değilsiniz, ben yıllık izindeyim yoksa çok sık siteye giremiyorum |
Ynt: BU GECE HERKES NEREYE KAYBOLDU ? olurmu tüm mesajlarınıza cevap verdim hem forum kısmında hemde özel mesaj olarak nasıl olur anında cevabını verdim mesajlarınızın yoksa forumdaki biricik meslektaşıma cevap vermezmiyim.Ha ben izinli değilim.Galibe siz beni Amenajman heyetlerinde çalışıyor sanıyorsunuz.Ben amenajman ofisindeyim.Sayısal haritalarla uğraşıyoruz.Ha birde leval 1 deneme alanları işimiz var.Birde ikinci bir işim oldu forumun bekçiliğini yapıyorum.Forumun açılışını sabah erken saatte ben yapıyor,geç saatte de ben kapatıyorum.Yakında Atakan beye ortak olacağım heralde ne dersiniz Atakan bey |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:16 PM. |