Telkinleri dinledikten sonra peltek konuşmaya başladım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Robi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Robi

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Telkinleri 1,5 yıldır dinliyorum. Yaklaşık 1 yıldan beri telkinleti dinlemeye başladıktan sonra özellikle de topluluk karşısında kouşma telkinini dinledikten sonra peltek konuştuğumu fark etmiştim. Zamanla geçer sandım telkin dinlemeyi de bıraktım ama sanırım alışkanlık oldu bende ve bu geçmiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum evet telkinler kendime güvenmemi sağladı ama bu kez de konuşmakta zorlandığım için sessizleştim. Ne yapmam lazım bundan kurtulmak için???

Çok kötüyüm yardımcı olacak kimse yok mu?

böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum size tavsiyem merkezi arayıp konuşmanızdır.

Telkinleri 1,5 yıldır dinliyorum. Yaklaşık 1 yıldan beri telkinleti dinlemeye başladıktan sonra özellikle de topluluk karşısında kouşma telkinini dinledikten sonra peltek konuştuğumu fark etmiştim. Zamanla geçer sandım telkin dinlemeyi de bıraktım ama sanırım alışkanlık oldu bende ve bu geçmiyor. Ne yapacağımı bilemiyorum evet telkinler kendime güvenmemi sağladı ama bu kez de konuşmakta zorlandığım için sessizleştim. Ne yapmam lazım bundan kurtulmak için???

bir süre, suçluluk, başkalarının düşünceleri, kendine güven ve sosyallik arttırıcı dinlemek; faydalı olabilir...

suçluluk rahatlatır, kendine güven güveni arttırır, sosyallik arttırıcı sosyalliğinizi arttırır, başkalarının düşünceleride kendinizi ifade ederken düşüncedeki engelleri kaldırır diye düşünüyorum..

kolay gelsin..

Şimdi geçti arkadaşlar. Çok şükür iyiyim.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri