Herkese selam ben 19 yaşındayım bu sene üniversite hayatımın 2.yılı.Sorunum şu, herkesten kaçıyorum.Arkadaşım hiç yok denecek kadar(sıradan konusmalar hariç) oda seçiminde rastgele biri denk geliyor onla kalıyorum oda rahatsız oldugum biri.Gece yatıyorum o uyanıyo bilgisayar oynuyo oynarken arkadaslarıyla konusuyo buda beni rahatsı ediyo ve uyuyamadıgım zamanlar oluyo.Ama ben ayıp olur diye yinede söylemiyorum ona bazen sadece sigara içince sigara içmesen olmazmi diyorum oda icmiyor.Neyse işte üniversite olunca hayata atılmanın önemli mertebelerinden biri.Gece geç yatıyorum sabah geç kalkıyorum bazend derslere gidemyorum.Okulda derslerde gidiyorum bi köşeye öyle dersi dinliyorum kimseye yaklaşamıyorum konuşamıyorum.İngilizce dersinde 30 kişiyiz sınıfta söz bana gelecek diye ödüm kopuyor.Zamanı gelecek sunum yapıcam nasıl yapıcam bilmiyorum üstelik sınıfımdakilerle daha önceden tanısmıs olduklarımın sayısı fazla.Neyse işte,derslere gidiyorum çıkışında hemen toparlanıp yurdda dönüyorum yurttada salona gidiyorum bilgisayarım ve ben başbaşayız.Böyle bir hayatım var.Bunu nasıl aşıcam yardımınızı istiyorum bu yıllarımı böyle mahvetmemeliyim.Öte yandan bugüne kadar hiç kız arkadaşım olmadı.Çok istiyorum olmasını ama işte böyle olunca durum hiçbir şey istedigim gibi gitmiyor.Kampüsteki cafelerin yanından gecemiyorum.Nasıl yapıcam böyle bilemiyorum arkadaslar lütfen yardım edin teşekkür ederim.Benim istedigim şey arkadaşlarım olsun derslere giderken yanımda birileri olsun eglenelim yolda yürürken tanıdıklarla karsılasıp sohbet edeyim cafelerde oturup birileriyle muhabbet edeyim yurtta arkadaslarımla eglenceli vakit gecireyim dısarıya bi yerlere gezmeye gideyim, kız arkadaşım olsun onunla vakit geçireyim ama malesef özgüvenim yitik enerjim bitik durumda.Tavsiyelerinizi büyük bir istekle bekliyorum hepinize şimdiden teşekkür ederim.