merhaba

HayatMor

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
4 gündür telkinlerinizi dinliyorum aslında pek iyi bi durumda değilim tesadüfen denk geldi bende çare olur belki diye bir adım attım sonucu merak ediyorum kötü bir dönemden geçiyorum sanırım kendimi arıyorum kayıplara karıştı gibi kendileri kendimi tanıtmam gereken bir uyarı gördüğüm için öyle bir kaç cümle zırvalayayım dedim şu sıralar pek konuşkan biri sayılmam sürçi lisan etti isem affola s456

BU KADAR BECERİKSİZ OLDUĞUMU BİLMİYORDUM.BİR TÜRLÜ İNDİREMİYORUM.ÜSTELİK NASIL İNRİLECEĞİNİ BİLE YAZMIŞLAR dunk56

Merhaba hosgeldiniz iyi forumlar.

hayatmor tşk ederim uyarın için :) ve gönderdiğin link için. ego doğa yı indirdim.Bundan birkaç gün önce çekirdek inanç için Abdullah bey ile görüşmüştüm.gönderilecek cd lerden önce ego doğayı dinlememi istemişti.bugün başladım bakalım umarım iyi gelişmeler olur ve burdan herkesle paylaşırım.

birşey sormak istiyorum size. ego doğa dinlemeye başladım bugün.dinlemeye başladıktan yarım saat sonra bu saate kadar başım ağrıyor ve halsizlik başladı.yanlış yaptıgım birşeymi var? bildiklerinizi paylaşırmısınız ltfn benimle

hayatmor tşk ederim uyarın için :) ve gönderdiğin link için. ego doğa yı indirdim.Bundan birkaç gün önce çekirdek inanç için Abdullah bey ile görüşmüştüm.gönderilecek cd lerden önce ego doğayı dinlememi istemişti.bugün başladım bakalım umarım iyi gelişmeler olur ve burdan herkesle paylaşırım.

Önemli değil umarım olur :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri