Hayır kimsenin hayatı mahvolmayacak. TCMA bir entrysinde de şöyle diyordu:sevgili thatanos ben başlığı 1 kere okudum 4 günümü aldı hergün 2-3 saat okudum. TCMA demişki başlığı tekrar tekrar okuyun ben bikere daha okur bırakırım. ayrıca kendisi bi kardeşlikten yani guruptan bahsetmiş ve sadece bu gruba gircek olanların alfa olucağını diğerlerinin ise hayatı mahvolucak diye söylüyo kendisi. şimdi ben bu başlık yazıldığı zaman kardeşlik kurulduğu zaman yoktum ve şimdi okuyup bitirdim ve istesemde kardeşliğe giremem çünkü ortada değil TCMA. ve o kardeşliğe giremeyenlerin hayatı mahvolucak telkinini sürekli vermiş insanlara. bende şuan bu telkini eminim ki feci şekilde yuttum. bilinçaltımın bu komutla ilerlemesinden korkuyorum. srn bu kardeşliğe girebildinmi? ayrıca bakış açımı değiştiren bi yazı oldu. Kendiside söylüyo zaten, çoğu kişinin bilmediği hatta Türkiye de kimsenin bilmediği manipülasyon tekniklerini kullanıp yazılarıyla manipüle ediyomuş. Söylediğine göre karşı karşıya değişimi daha hızlı ve kolay sağlıyomuş. keşke kendisine ulaşabilsek. son bişey, ben senden başkasını göremedim değişen. sözlükte 450 sayfa var hepsini okuysmadım ama ara ara sayfalara tek tük baktım ve boş muhabbetler yada TCMA yı kötüleyen yazılar geçiyo. yani değişen birilerinin yazılarını görmedim. ben okurken kendisine % 100 güvendim ve yazılarını özümsedim 37 sayfadan tek bir entry dahi atlamadım. ama kardeşliğe giremiyenlere çok olumsuz telkinde bulunmuş. şuan girmek elimde de değil yani onun dediği gibi olur diye korkuyorum; kardeşliğe giremiyenler değişemicek ve hayatları mahvolcak. eğer böyle olursa.....
Ben başlığı okumadan önce karşı cinsle iletişim kurmaya dahi çekinirken başlığı bitirdikten sonra onlar benim yanıma gelmeye başladılar ne hacetse. girlhaha Şimdi de diğer arkadaşlarımızın değişimlerini okuyalım.Sinirli değil aksine heyecanla ve sevgiyle muhteşem dönüşümlerinizi paylaşmanızı bekliyorum. Lütfen devam edin ve okuyup faydasını görenler de başka başlık altında kendi gelişim süreçlerini paylaşsınlar.
Alfa kadınlar da var mı o halde tarihte? İnsanlar içinmiş ya bu yöntem.
Bu anlatılanlar sadece kader. Bazen evden 5 dakika geç çıksan karşılaştığın birisi hayatını değiştirebiliyor. KAder diye bir şey yoktur diyenlere selam olsun. Ayağın takılıp 30 saniye tökezlesen hayat değişiyor.
Kader hayatımızın önceden çizilmiş olması demek değildir.
Bu sebepten,”ne yapalım, kaderimiz böyle”deyip boyun bükmek cehalet göstergesidir, Kader yolun tamamını değil, sadece yol ayrımlarını verir
Güzergah bellidir ama tüm dönemeç ve sapaklar yolcuya aittir,
Öyleyse ne hayatının hakimisin, ne de hayat karşısında çaresizsin?
Şems-i Tebrizi
Kesinlikle superxythatanos, fikrimce kurtlar vadisi pusudaki Polat Alemdar karakteri de alfa. sencede öylemi ?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.