utangaçlık,çekingenlik için eft nasıl yapılır?

nevresim

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben utangaç ve çekingenlikten muzdarip biriyim.
eft ye merak duydum, ama hangi cümleleri kullanmam daha uygun olur.
teknikleri inceledim, ama doğru cümleleri bilemedim, detaylı bilgi verebilecek arkadaşlar var mı acaba?

baris muslu beynine format at kitabinda ayrintili yaziyormus. bende alip ogrenecem.

baris muslu beynine format at kitabinda ayrintili yaziyormus. bende alip ogrenecem.

banada mürüvvet murat "duygusal özgürleşme tekniği" diye bi kitap önermişlerdi.
bu da aklınızda bulunsun.bende almayı düşünüyorum
sitede bu yontami uygulayan arkadaşlar var mı acaba?

Sana duygu yoğunluğu hissettirecek cümleler kurmak gerekir en basitinden:

Utangaçlığı yoğun bir şekilde hissetmeme rağmen
Bu yüzden yüzüm kızarmasına rağmen
Terler içinde kalmama rağmen
Konuşmaktan çekinmeme rağmen
Gülünç duruma düşmekten korkmama rağmen
Sesimin titremesine rağmen

...

kendimi tamamen derinden seviyor ve onaylıyorum.

durum cümlelerini detaylandırıp EFT yaparsanız sorunun kaynağında bir çok konuyu çözmüş olursunuz. Bunlar benim aklıma gelenler. Belli bir protokol değil sizin durumunuz ve yaşadıklarınız daha detaylı ve kendinize özel bir protokol hazırlamanıza yardımcı olacaktır.

Sevgiler.

Sana duygu yoğunluğu hissettirecek cümleler kurmak gerekir en basitinden:

...

kendimi tamamen derinden seviyor ve onaylıyorum.

durum cümlelerini detaylandırıp EFT yaparsanız sorunun kaynağında bir çok konuyu çözmüş olursunuz. Bunlar benim aklıma gelenler. Belli bir protokol değil sizin durumunuz ve yaşadıklarınız daha detaylı ve kendinize özel bir protokol hazırlamanıza yardımcı olacaktır.

Sevgiler.

Teşekkür ederim. yazdığınız cümleleri okurken yogun bi şekilde hissettim gerçekten. bu cümleler üzerinde çalışabilirim. teşekkürler.

Durumu detaylandırıp daha çok cümle kullanman daha ayrıntılı neler yaşadığını bilmediğim için genel geçer şeylerden yazdım canım. Faydalı olsun. En az 10-14 gün devam et hatta sabah akşam da yapabilirsin. Her bir cümle için sırasıyla EFT noktalarına vurman gerekir. Bir cümleyi birden çok de tekrar edebilirsin yavaş yavaş da okuyabilirsin.

bi cümleyi sırayla bütün eft noktalarına vurduktan sonra, diğer cümleye geçip bütün noktalara vurup, bu şekilde devam etmek mi gerekiyor.

insanların içinde küçük düşmekten korku ve kaygı duyuyorum.
bundan dolayı kızarırsam kendime kızıyorum.
değersizlik hissim var.
aşağılık hissi var.insanlara aşağıdan bakıyorum.
bunlardan kaynaklı ürkeklik çekingenlik var.
bunlar için nasıl cümleler kurmam gerekiyo

insanların içinde küçük düşmekten korku ve kaygı duyuyorum.
bundan dolayı kızarırsam kendime kızıyorum.
değersizlik hissim var.
aşağılık hissi var.insanlara aşağıdan bakıyorum.
bunlardan kaynaklı ürkeklik çekingenlik var.
bunlar için nasıl cümleler kurmam gerekiyo

daha önce suçluluk ve ego dinlediniz mi ?

Aynur apaydının youtube da eft dersleri var bence izle sana yardımcı olcaktır nevresim sevgiyle kal.......................

İşini kolaylaştırma adına EFT protokolünü öğrenebileceğin bir kaynak edinmen yararınadır. Tabi burada bahsedilen protokol değişmez kurallar değil, benim araştırmalarımda türlü türlü yöntemlerin olduğunu gördüm. Kendi yöntemini geliştirebilirsin, diğer yöntemlerle kombine edebilirsin. Ho'opono yöntemi arınmada etkisi yüksek olduğu söyleniyor. Hatta hiçbir şey söylemeden noktalara vurabilirsin de. Kaynak olarak da ben Mürüvvet Murat'a ait kitabı okudum yeterli bir kitap. Bir dönem Atakan Bey'in hazırladığı seminerde Abdullah Canıtez'in EFT sunumuna da katılmıştım eğer bulabilirsem notlarımı gönderebilirim.

İnsanların içinde küçük düşmekten korkmama rağmen
İnsanların içinde küçük düşme konusunda kaygı duymama rağmen
Kızardığım zaman kendime kızıyor olmama rağmen
Değersizlik hissim olmasına rağmen
Aşağılık hissine kapılmama rağmen
Diğer insanları kendimden üstün görmeme rağmen
Toplumda bu olumsuzluklardan kaynaklı ürkek davranmama rağmen
Toplumda bu olumsuzluklardan kaynaklı çekingen davranmama rağmen

...

kendimi tamamen derinden seviyor, onaylıyorum ve kabul ediyorum.

Ben kişiye özel protokolleri daha verimli buluyorum hele de bu konuda bilgi sahibiyseniz bir kaç cümle yazmak zor olmasa gerek. Kendi durumunuzu en iyi siz tasvir edebilirsiniz. Edemiyorsanız da o vait bunu yapabilen birine durumunuzu anlatmalı ve yardım istemelisiniz.

Sevgiler.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri