Yaşamı daha anlamlı ve coşkulu kılma ekibi

Sıradan olmak ölüm falan değil bence. Herkes farklı olmaya çalışıyor,ben farklıyım ben şöleyim ben böleyim.. Sıradan ama mutlu olmak da güzel.

...belki ilmek ilmek dokuduğumuz bi sanat yaşamak..
ve belki hepimiz için farklı kimimiz için sıradanlıklarda kimimiz için farklılıklarda kaybolan bi ayrıntıda..
..ne kadar algı varsa. o kadar anlam var yaşamda..
bikaç kez paylaştım..

Ahmet Şerif İzgören - Avucunuzdaki Kelebek 1.Kısım - YouTube

hayat amacı tek bi cümledir...

gözünüze ışık getiren şeydir...

AMA SÖZCÜKLERLE VARIRIZ HER CÜMLEYE..

içini dışını herbirimiz ayrı ayrı dolduralım, altını, üstünü dilediğimizce çizelim;
ben bugün tek bir sözcükle cümleye yola çıkmak istedim..kendi gözümdeki ışığa..( ki biliyorum gözüme ışık getiren olguyu)

bugünün sözcüğü VER olsun....ve Sweet yine teşekkürler sana :))

Lavinyacım farklı olmak herkesin davrandığı gibi davranmayı seçmek değil kendin olabilmek. Kendi istediğin gibi davranabilmek. O zaman farklılıklar net ortaya çıkıyor.

Ahmet Şerif İzgören videosu süper bu ekipteki herkesin altını çizerek izlemesi gerekir bu semineri. Çok severim bu semineri ben.

bugün.. DOKUN....

Çok güzel şeyler yazılmış buraya.Birilerinin farkında olduğunu görmek ne kadar da güzel... Evet,çoğunlukla kolay olanlara değil zorlara takılıyoruz.Zor mu daha tatlı geliyor yoksa bizlere,daha mı cezbedici oluyor ki? Gülümsemek elimizde ve bizlere de yakışır.O gün moralimiz bozuk bile olsa sabah kalkıp aynada kendine gülümsemek ve devamında da ... çok zor olmasa gerek.Elimizde olanlarla,olmayanları belki yenebiliriz.Neden olmasın ...

Lavinyacım farklı olmak herkesin davrandığı gibi davranmayı seçmek değil kendin olabilmek. Kendi istediğin gibi davranabilmek. O zaman farklılıklar net ortaya çıkıyor.

Ahmet Şerif İzgören videosu süper bu ekipteki herkesin altını çizerek izlemesi gerekir bu semineri. Çok severim bu semineri ben.

kaba bir tabir olacak belki de ama (sözüm meclisden dışarı) koyun sürüsünden olmakdır sıradan olmak .. ayrıca sweet'e katılıyorum , farkındalığınız artınca ister istemez farklı oluyorsunuz ..

Teşekkürler Cansuyu'm. Sevgiyle dokun. Böyle dokunursak sevgi enerjisi koşulsuz akar. Tabi koşulsuz sevgiyle dokun. En haylaz öğrenciyle bile sevgiyle dokunmak onu adam yerine koymaktır. Senin varlığını her şeye rağmen kabul ediyorum demektir. Canlı cansız herşeye koşulsuz enerji verebilmek bu ekibin hayatınız güzelleştirir.

Hayatınızdaki sevgiler bol olsun.

bugün...

DİNLE...

bugün yaptığınız işler de farkında olmaya çalışın. mesela hepimiz çay içeriz ya da kahve .. farkında olarak için ; çay ya da kahvenin fincandaki sıcaklığından başlayıp midenize gidene kadar olan süreci gözlemleyip sadece buna odaklanın. belki de en lezzetli çay ya da kahvenizi içmiş olacaksınız .

bugün...

DURMA...

:))

belki tanıdığımız ama bilmediğimiz ; belki bildiğimiz ama tanımadığımız tüm cesur yürekler;

ama özellikle Murat için bu :)

DURMA MURAT..BİRİ SENİ DURDURSA BİLE :))....

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri