Telkinlerden Beyin Dinlenmiyor Olabilir Mi ?

YeniYasam

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba uzun zamandır bu sitedeki telkinleri kullanıyorum telkinleri bıraktığm zamanlarda kendimi verdiğim yoğun işlerde gün geçtikçe daha iyi oluyorum enerji dolu oluyorum fakat telkinleri gece uyurken dinlediğim için mi bilmiyorum ama sabahları sanki hiç uyumamış gibi halsiz yorgun beynimi yorgun hissediyorum buda işlerde bir düşüşe sebeb oluyor galiba böyle birşey mümkünmü bilgili birisi aydınlatabilirse sevinirim :)

Merhaba uzun zamandır bu sitedeki telkinleri kullanıyorum telkinleri bıraktığm zamanlarda kendimi verdiğim yoğun işlerde gün geçtikçe daha iyi oluyorum enerji dolu oluyorum fakat telkinleri gece uyurken dinlediğim için mi bilmiyorum ama sabahları sanki hiç uyumamış gibi halsiz yorgun beynimi yorgun hissediyorum buda işlerde bir düşüşe sebeb oluyor galiba böyle birşey mümkünmü bilgili birisi aydınlatabilirse sevinirim :)

evet telkinler her ne kadar olumlu mesajlar da içeriyor olsalar. insanda beyin doluluğu hissi yaratabiliyorlar çünkü çoğu uzunca bir içeriğe sahip. gece telkin dinlemek size iyi gelmiyor olabilir. siz de gündüzleri dinlemeye çalışın. veya mutluluk telkini, erteleme telkini gibi içeriği daha kısa olan telkinleri dinleyin.
bana şahsen uzun içerikli telkinler iyi gelmiyor ve sizin bahsettiğiniz sorunları yaşıyorum. kısa içerikli telkinlerde bir sorunum olmuyor. sizdede durum böyle olabilir.

Ben gece dinlerken hiç böyle bir sorun yaşamıyordum aksine çok daha kolay ve enerjik uyanıyordum. Bence de gündüz dinleyerek çözebilirsiniz. Düşüncelerinizle telkin metinleri arasında çok fazla çatışma varsa belki bu da geceleri sizi duygusal olarak yoruyordur. Gösterdiğiniz direnç nedeniyle de böyle hissediyor olabilirsiniz. Telkinleri olumlamalarla desteklemenizi öneririm.

Ben gece dinlerken hiç böyle bir sorun yaşamıyordum aksine çok daha kolay ve enerjik uyanıyordum. Bence de gündüz dinleyerek çözebilirsiniz. Düşüncelerinizle telkin metinleri arasında çok fazla çatışma varsa belki bu da geceleri sizi duygusal olarak yoruyordur. Gösterdiğiniz direnç nedeniyle de böyle hissediyor olabilirsiniz. Telkinleri olumlamalarla desteklemenizi öneririm.

çok güzel özetlediniz teşekkür ederim mutluluk telkini dinliyorum şimdi sadece ve direk hissettirdi sanırım bişeyler :) yatmadan önce dinlerim bendee

Zihninizin değişime verdiği tepki. Genellikle uyku, sinirlilik, zihin karışıklığı gibi olabiliyor. Bunların dışında da; telkin müziğinden bağımsız olarak, vücudunuzun ihtiyacı olan temel besinler, vitamin mineral eksikli de olabilir. Hava değişimi malumunuz kışa geçiş dönemi.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri