mail ile cekirdek inanç yaptırmak

fatih1453

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar genel olarak forumda herkes telefola yaptırmış cekirdek inancı..mail ile yaptırsak herhangi bir farkı var mı?aynı etkiyi alamazmıyız?kafama takıldı.yani mail ile yaptırsak sanki eksik kalacakmış gibi geliyor.

şimdiden teşekkürler..

mail ile olacağını sanmıyorum, dediğin gibi telefondaki etki alınamaz.zaten yapıldığını da duymadım.siz bi yerden mi duydunuz

mail ile olacağını sanmıyorum, dediğin gibi telefondaki etki alınamaz.zaten yapıldığını da duymadım.siz bi yerden mi duydunuz

Yok mail calismasinin fiyatni daha az olmasi aklimi celdirdi.340tl bitiktirinceye kadar 180i daha cabuk bulabilirim.

ben telefonla yaptırdım, mail ile yaptıran kimseyi tanımıyorum, eğer parası seni caydıracaksa tabiki mail ile iletişim kurup çalışmanı yaptır.

Atakan bey veya ilgili kimse net bir aciklama yapsada soru isaretlerini gidersek?cok kafama takilmaa basladi.

Merhaba arkadaşlar..En çok telefonla yapilan çalişma tercih edilir.Test çalişmasi yazili olarak kendilerini daha iyi ifade edenlere önerilir.
Telefonla görüşmenin avantajı gerektiğinde yönlendirme yapilabilmesidir.
Ancak test çalişmasi yaptirip verim almadiğini söyleyen olmadi..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri