Papatyanin umut gunlugu:))

Hz Mevlana der ki "Kaza geldiğinde kuş tuzağa doğru uçar" Yani olacak olana çare yoktur. Yaşananlar her biri birer tecrübe, hata yoktur tecrübeler vardır. Karşılık verememiş olabilirsin. O an sabretmeyi seçmişsin. Sabrı kuşanmışsın. Olsun buda bir erdem. Bakış açın harika canım benim. Tebrik ediyorum. Üzüntülerini bu şekilde karşılaman ve telafi etmen harika. Harikasın sen, harikasınnn:)

Cok saol isikli yolum sen de harikasin ozluyoruz seni..

bugün bende zihnimi susturmayı sectim bilinçaltımı otomatik plota bagladım hiçbişey düşünmiycem yapmam gerekenleri bilinçaltım evrenle bereber mükemmel bir dizynda gecekleştircek öle inanıyorum benimde hayatımla ilgili önemli bi karar verme zamanım ama nicedir korkularımdan dolayı bunu gerceklestiremiyorum ve beyni nası olacak nası yapacam demekten yoruldum usandım böle sorullar sordukca hiç bişi düzelmiycek ve ben bir adım bile atamıycam ama simdi hesey kendiliinden olcak inşallah hersey otomatik plotin elinde o benim için en güzelini secicek ve gerceklesecek istiyorum inanıyorum ve kesinlikle bunu hakettim saygılar

Düşünmemeyi unutmuştum.Hatırlattığın için teşekkürler ,arkadaşım.Biraz da bunu deneyeceğim.Sakinleşsin beynim..

Düşünmemeyi unutmuştum.Hatırlattığın için teşekkürler ,arkadaşım.Biraz da bunu deneyeceğim.Sakinleşsin beynim..

Alay etsene beyninle khkh56khkh56 khkh56 laf sok, içindeki sese.. onun seni zaptetmesine izin verme, ona bir isim tak ve onu zihninde şekillendir.. böylece onu şekilden şekile sok, yerin dibine geçir smil56 psikolojikmen üstünlük sağlamış oluyorsun blissy

Alay etsene beyninle khkh56khkh56 khkh56 laf sok, içindeki sese.. onun seni zaptetmesine izin verme, ona bir isim tak ve onu zihninde şekillendir.. böylece onu şekilden şekile sok, yerin dibine geçir smil56 psikolojikmen üstünlük sağlamış oluyorsun blissy

Maviinci gercekten bunu basarabiliyor musun.. Eger evetse gercekten tebrik ediyorum seni harikasink8908alk78

Rabbime ne kadar şükretsem azdır..isteklerim istediğim doğrultuda gerçekleşiyor..huzurluyum ve olayların merkezindeyim..içimde öyle yoğun bir inanç varki şartlar ne olursa olsun papatya mutlu olmasını bilir, mutluluk çıkaracak bir yol bulur kendime güveniyorum ve kendimi içimdeki en önemli parçamı bebeğimi eşimi ailemi yaşamayı çok seviyorummm..bugün kandil rabbim herkesin isteğine göre hayırlı bir öümr nasip etsin inşaallah kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun arkadaşla..hepinizi koşulsuz seviyorum..musmutlu hayırlı bir gün olsun hepimizee:))))))))))))))))

Sukurler olsun rabbime sag salim kavustuk mis kokulu kizimiza:):)

Papatyacım gözünüz aydın. Allah analı, babalı, sağlıkla, huzurla hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin size. Bebeğiniz evinize neşe, bolluk, bereket, huzur, bağlılık istediğin ne varsa onu getirsin. Harika mutlu bir başlangıç daha.

tebrikleer.Allah güzel bir ömür nasip etsin hep birlikte :)

Eveeett bebegimin dogum hazirlik surecinin sonunda tekrar burdayim:))) cok cok guzel gelismeler oldu hersey bekledigimden cok daha guzel gecti.. Dogum ani gercekten cok sanciliydi:) ama sonundaki pitircik herseyi unutturuverdi.. Suan bebegimizin her aninin tadini cikariyorum uykusuzluk bile bana sevimli geliyor... Onu veren rabbime sonsuz sukurler olsun o kadar ozel ve okadar degerli bi duyguymus ki tarifi mumkun degil.. Mus-mus-musmutluyuz.. Rabbim dileyen herkese istedigi zamanda nasip etsin insaallah

Maşaallah sağlıkla sevgiyle büyüsün bebeğin ömürlü bereketli olsun. İki cihanda aziz ve bahtiyar olsun inşallah. Sevgimle kalınız :)

İsmi ne oldu bebişinin :)

saglıkla huzurla büyüt ..

Bazen oyle guzel hayaller kurarsin ki gerceklesmesi icin elinden ne geliyorsa yapar tavizse taviz, fedakarliksa fedakarlik akliniza ne geliyorsa... Sonuc guzeldir cunku o mutlulugu yasamak icin katlandiklarina degerdir...tavizlerini verir elinden geleni yapar ve sirada yasamak istedigin mutluluk vardir.. Tam zevkini yasiyorken hayat bi anda herseyi ters duz eder ve sadece sana hayaller kalir... Cok uzgunum ama sukrediyorum rabbime biliyorum ki her serrin altinda bile hayir vardir.. Dualarinizi bekliyorum sevgiyle

İnanmak sadece inanmak.. Sukurler olsun rabbime mutluluguma kaldigim yerden devam ediyorum:)) bebegimizle musmutluyuz..nese kaynagim benim.. Gunde 2 saat uyuyorum belki ama bebegimin meleklerin guldurdugu ani yakalamak bana inanilmaz huzur veriyor tum yorgunlugumu bir cirpida goturuyor.. Yuvamizda nese huzur sevgi bolluk bereket hakim.. Minik kusum, prensesim; sol yanim,yarim, sevdicegim ikinizi de cok seviyorummmmmmm:))))

İnanmak sadece inanmak.. Sukurler olsun rabbime mutluluguma kaldigim yerden devam ediyorum:)) bebegimizle musmutluyuz..nese kaynagim benim.. Gunde 2 saat uyuyorum belki ama bebegimin meleklerin guldurdugu ani yakalamak bana inanilmaz huzur veriyor tum yorgunlugumu bir cirpida goturuyor.. Yuvamizda nese huzur sevgi bolluk bereket hakim.. Minik kusum, prensesim; sol yanim,yarim, sevdicegim ikinizi de cok seviyorummmmmmm:))))

çok şanslısınız. bebeklerdeki merak, enerji öyle güzel ki. onlara bakınca dünyanın ne kadar güzel bir yer olduğunun tekrar farkına varırım.
allah size bebeğiniz ve eşinizle uzun mutlu bir ömür versin.

hayatımızdaki olumsuzlukların üzüntülerin acıların bize kattığı en güzel şey bizi daha güçlü yapması..
bu yüzden olsa gerek hayatımda yaşadığım tüm olumsuzluklar için bile rabbime şükrediyorum...
evetttttttttttt şimdi yenilenme zamanı... şimdi yeni kararlar alma zamanı..
eyyyyyyy hayatt kork benden aldığı kararları uygulayan güçlü bir papatya geliyor:):)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri