Duru Göru

Tam Kung

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar herkesde bazen gelecek ile ilgili duyum olusur,bazen ruya yolu ile,bazen gorum ile,bazen his ile,bazende uc harfliler ile, yolu ne olursa ,varsa boyle kehanetler paylasalimmi burada.

benim var durularim, chp de genel baskan degisimi bu kisi ataturkcu ve dindar bir kisi ve chp koalisyon ile iktidar olacak ilk secimlerde,isim dahi diyebilirim.
gezi parki olaylari bir hafta on gun icinde buyuk bir toplumsal uzlasma ile bitecek ser hayir getirecek hosgoru toplumsal baris huzur artacak tum yurtta bahar havasi hakim olacak.

Cevap: Duru Goru

malesef yok benim öyle yeteneklerim.

Bende vardı,kullanınca enerjim azalıyordu o nedenle artık o yeteneğimi kullanmıyorum bayadır

Kendimi bildim bileli var o yetenek yani 7 yaşta falan başladı

Bi ara çok geliştirdim insanların sınavlarında kaç puan alacaklarını fln bile görebiliyordum.kullandığım zamanlar mutsuzdum enerjimi alıp götürdüğünden artık hiç ilişmiyorum :))

hissel ses olarakmi ruya olarakmi goru olarakmi nasil aliyordun mesaji mehtap.

rabbimden gelen özel yetenekler
bu yetenekleri olanlar özel insanlar gibi geliiyor bana...tam kung mehtap baya baya hissediyorsunuz siz..

benim kalbime doğan bir his oluyor bazen özellikle soru sorduğumda cevap bana içimden geliyor. Genelde yaptığımda doğru oluyor bu ama ben defalarca sınıyorum. Birde şu var ki insanlar hakkında kolay yanılmam ilk görüşte sevmediğim insandan uzak dururum. Eğer bunlar sayılırsa tabi. Bazen de görüntü şeklinde bazı şeyler oluşur. Bir keresinde arkadaşlarımla otururken farklı bir perde açıldı ve sanki başka bir yere ışınlandım gibi her şey gerçekti sanki yaşadım. Sanırım eskiler buna yakaza durumu diyorlar yada tayyı zaman bast-ı mekan yani zaman ve mekanı ruhen değiştirmek.

Ve gördüğüm o şeylerin doğru olmasını en derinden taaa yürekten diliyorum. Amin umarım kabul olacak bir duadır bu.

benim kalbime doğan bir his oluyor bazen özellikle soru sorduğumda cevap bana içimden geliyor. Genelde yaptığımda doğru oluyor bu ama ben defalarca sınıyorum. Birde şu var ki insanlar hakkında kolay yanılmam ilk görüşte sevmediğim insandan uzak dururum. Eğer bunlar sayılırsa tabi. Bazen de görüntü şeklinde bazı şeyler oluşur. Bir keresinde arkadaşlarımla otururken farklı bir perde açıldı ve sanki başka bir yere ışınlandım gibi her şey gerçekti sanki yaşadım. Sanırım eskiler buna yakaza durumu diyorlar yada tayyı zaman bast-ı mekan yani zaman ve mekanı ruhen değiştirmek.
wooooooowww ışık abla

wooooooowww ışık abla

Bir konu vardı aklımda devamlı düşündüğüm ve o an ben artık hazırım her şeye hazırım dediğim bir andı. Büyülü bir andı. Ne oldu da perde kapandı anlayamadım. hala bekliyorum gerçek olmasını. Bir konuda vardır içime hep sorduğum hep evet yanıtı gelir ama ben bir türlü olacağına ihtimal veremiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum:)
Çok tatlısın papatya_27girlhaha

Evet aynen ben de ilk görüşte sevmediğim insandan bana hiç hayır gelmiyor.

durugörü ilgimi çekiyor. bana biri ulaşmak istediği zaman gözümün önünden hızlıca küçük bir ışıltı geçiyor. daha sonra uzun zaman görmediğim bir arkadaşımı görüyorum. eğer sıkıcı bir olay yaşadıysam ama sonu iyi bitecekse içime huzur doluyor. canımı sıkacak bir şey gerçekleşecekse sık sık esniyorum . bu çok kötü bir şey. çünkü canımı sıkacak bir şey yaşayacağımı anlıyorum. sevinecek bir şey yaşayacaksam için huzur doluyor.

duru görüyü bende çok merak ediyorum eskiden gözlerimi kapatınca farklı mekanları görürdüm filim seyreder gibi ama sadece boş mekanlardı bunlar , geçmişi şifalandırma çalışması yaptıkdan sonra artık hiç bişi görmüyorum sadece kendimle ilğili olaylarda rüyalarım kesinlikle çıkar birde seyrime denilen olay bende o yüzden rüyalarımdan hep korkarım,

bi ara insanların aklını okurdum. garip bi histi. artık yok

kısa çöp uzun çöp ya da hangi elimde bul bakalımlar bana apaçıp beyadı veya kağıtlara bişey yazıp çekiliş yaparken eğer karşımdaki içinde ne yazdığını biliyosa ben biliyordum apacık net.
çok güzel bi duyguydu. :)

bi ara fallar bakardım ayy ne kötü dönemlerdi enerjim sıfırın altında gezerdim. Allah kurtardı tövbe ettim. geleceği falan görürdüm enterasan.. çok kötü bir his oluşurdu sonrasında..vazgeçtim :(

bi ara fallar bakardım ayy ne kötü dönemlerdi enerjim sıfırın altında gezerdim. Allah kurtardı tövbe ettim. geleceği falan görürdüm enterasan.. çok kötü bir his oluşurdu sonrasında..vazgeçtim :(
bırakmakla iyi yapmışsın mehtap..fal bakan da baktıran lanetleniyor biliyorsun..bazı insanlar bundan para kazanıyorlar ya şaşıyorum o insanlara

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri