Papatyanin umut gunlugu:))

bugun zorlu bi gün olucak sanırım.. ama inadına yeneceğim..bol bol okuyacağim ablacımm

Hayır çok kolay olacak. Zor senin sadece sözlerinde bir kaç saat sonra bu halinden eser bile kalmayabilir. Bu okumayı ben mesneviden öğrenmiştim. Hz Mevlana vesveseye karşı bu duayı öneriyor çok başvurduğum bir duadır. İyi gelir.

Hayır çok kolay olacak. Zor senin sadece sözlerinde bir kaç saat sonra bu halinden eser bile kalmayabilir. Bu okumayı ben mesneviden öğrenmiştim. Hz Mevlana vesveseye karşı bu duayı öneriyor çok başvurduğum bir duadır. İyi gelir.
çokk saol ışıklı yol..ne huzursun sen böyle..iyiki iyiki varsınn:)

az önce bi tlf aldım tam da herşeyi planladım yolunda gidiyor derken tlfdaki habere göre tümden herşey değişti ve ben sadece önümüzde bir aylık bir süre var bişeyleri değiştirebilmek için değiştiremezsemde o durumdan bi şekilde mutlu olacak bi yol bulurum dedim..karşımdaki inanamadı bu sözleri duyunca ki en de kulaklarıma...çünkü gerçekten panik olucam stresli bi durumdu ve benim telkinlerden önceki yapımda buydu..olumsuz bişey olunca paniğe kapılır ağlamaktan kendimi mahveder ve neyapabilirim sorusu aklıma bile gelmezdi...
telkinlerin etkisi ne diye merak edenler için yazıyorum telkinler sadece bakış açımızı değiştiriyor olumsuzluklar yine vr sadece hayata karşı daha da güçleniyoruz daha çözümcü daha dirençli oluyoruz..
bugun kendimi gerçekten kutladım ve değişimimifarkettiğim için şükrettim rabbime ve ve en önemlisi artık kendimi seviyorum diyebiliyorumm:):) şükürler olsun bu duyguyu hissettirene..ve bu yolda emeği gecen herkese sonsuz teşekkürler...iyiki varsınız sizleri seviyorumm

Tebriklerrrrrrr. İYİLEŞME HAREKETİ diyelim bunun adına, dua edelim yayılsın tüm evrene bu enerji:)))

sabah uyandıgım andan beri çok durgunum kendimi mutsuz hissediyorum hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum..hayata karşı korktuğum şeyler sürekli aklıma geliyo..son yaşadığım olaylarda dirençli olmak için çok mu direndim acaba şimdi patlak mı veriyor ne dersiniz...dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...

sabah uyandıgım andan beri çok durgunum kendimi mutsuz hissediyorum hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum..hayata karşı korktuğum şeyler sürekli aklıma geliyo..son yaşadığım olaylarda dirençli olmak için çok mu direndim acaba şimdi patlak mı veriyor ne dersiniz...dualarınızı bekliyorum arkadaşlar...
duygularınızı serbest bırakın ağlamak istiyorsan ağla. Hatta bağıra çağıra ağla. Ağlamak içinde biriken zehri dışarıya akıtmak için. Ağlamak güzeldir..agl34
bende sabah ağladım. İstanbul istanbul olalı dinledim hüsnü şenlendiriciden bi güzel ağladımm:)

Hic bisey yapasim yok bebegim icin biseyler atistirdim kulagimda telkinler uzandim yine yataga.. Eberjim sifira yakin o kadar bitkin hissediyorum Aglama istegim de gecmiyor.. Buyuk bir dalgalanma yasiyorum sanirim

Hic bisey yapasim yok bebegim icin biseyler atistirdim kulagimda telkinler uzandim yine yataga.. Eberjim sifira yakin o kadar bitkin hissediyorum Aglama istegim de gecmiyor.. Buyuk bir dalgalanma yasiyorum sanirim

harikasın. Farkındasın bak dikkat et panik duygun yok. Sakinsin dediğim gibi ağlamayı başarabilirsen ağla. İçeride bazı taşlar yerinden oynadı demek ki, bunu temizlik olarak düşün. Allah kolaylık versin arkadaşım

mrb arkadaşlar kısa bi aradan sonra sizinleyim yeniden:) bebeğimin doğumuna bir ay kaldı hayırlısıyla inşaallah tabi..dün biraz alışveriş yaptık eşimle bebeğimize..inanılmaz inanılmaz keyifli bi şeydi..Rabbim isteyen herkese bu duyguyu yasatsın inşaallah.. şimdi de bebek karyolası bakıyorum..aslımda kararsızım park yatak mı alayım yoksa karyola mı bu konuda fikirleriniz varsa ve benimle paylaşırsanız çokkk mutlu olurum...ben iyiyim ve huzurluyum..ileriye dönük bazı konular için rabbime güveniyor ve dua ediyorum ve bu sitedeki tüm dostların da tüm umutlu güzel niyetlerinin gerçekleşmesini diliyorummm..sevgiylee

kendimi seviyorum, doğayı seviyorum, kuş cıvıltısını seviyorum, yaşamayı SEVİYORUMMMMMM....:)
hayatın tüm güzelliklerini ve hayırlı olan herşeyi üzerime çekiyorummm..
hissettiklerim gerçekleşme yolunda...:)

bugün o kadar enerji doluyum ki zıp zıp zıplamak istiyorum yeerimde duramıyorum adeta:))))))))
gece boyunca her uyandığımda kendime olumlamalar yağtığımı farkettim hem de istemsizce..kaç defa kendimi seviyorum kendimi olduğum gibi kabul ediyorum dediğimi hatırlamıyorum bile...
eveeeeeeeeeeeeeet yeniden tekrarlamak istiyorum bu sihirli sözcükleri ben SEVGİYİM, ben HUZURUM, ben BEN'im, ben kendimi sevdikçe evrendeki herkesi herşeyi daha çok SEVİYORUM...evren tüm ihtiyaclarımı karşılıyor...
dışarda müthiş bir kuş melodisi var ve biliyomusunuz ben önceden bu muhteşem sesleri farketmezdim bile..şimdi o melodiyle dans ediyor ve eğleniyorummmmmmmm

dün o kadar enerji doluydum ki paylaşmıştım sizinle de eşimle çok çok güzel anlar geçiriyoruz derken nazar ettim galiba kendimize arkadan bi araba bize çarptı..çok şükür ki ikimiz de bebeğimiz de iyiyiz..sonra bu sabah parmağımı feci şekilde kestim hala acıyor:((
enerjim farklı yönlere mi çıktı acaba..neyse bu halimize de şükür

dün o kadar enerji doluydum ki paylaşmıştım sizinle de eşimle çok çok güzel anlar geçiriyoruz derken nazar ettim galiba kendimize arkadan bi araba bize çarptı..çok şükür ki ikimiz de bebeğimiz de iyiyiz..sonra bu sabah parmağımı feci şekilde kestim hala acıyor:((
enerjim farklı yönlere mi çıktı acaba..neyse bu halimize de şükür

bunlar olabilecek kazalar. Sen yine de hayra yor.Bir şey olmaz. Sen yine de mutlu olmaya devam et. Hemde en alasıyla madem kötü hissettin felak nas oku birde sadaka verin canım benim. Üç beş kuruş sadaka ver. Ama erteleme, hemen yap nazarsa başında döner durur. Mutlaka yap bunu

bunlar olabilecek kazalar. Sen yine de hayra yor.Bir şey olmaz. Sen yine de mutlu olmaya devam et. Hemde en alasıyla madem kötü hissettin felak nas oku birde sadaka verin canım benim. Üç beş kuruş sadaka ver. Ama erteleme, hemen yap nazarsa başında döner durur. Mutlaka yap bunu
YAPTIK IŞIK ABLACIM DUAMI DA OKUDUM, KORUMA KALKANIMI GİYDİM YANİ ÜZERİME:) RABBİM HEPİMİZİ KORUSUN KAZADAN BELADAN

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri