HAYATIM GERCEKTEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK?

gülücük2

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
son 5 6 yıldan beri cok kayıp verdim.hepsinde de duştüm yenıden kalktım daha doğrusu kalktığımı sandım ama sanırım son demlerimi yaşıyorum..eğer kalkamassam...neyse cok duşmeli kalkmalı bı başlangıc oldu baştan alıyorum....

1.çok yalnızım..(yada yanlızım..bunların ıkısınıde hep karıştırmışımdır.)
2.yaşım ılerlıyor ancak ben kımseden hoşlanamıyorum.
3.evlenmem lazım ancak aşk olmadan evlenemeyenlerdenım kımseden hoşlnamıorum bıle.
4.durmadna ıcımde bı huzursuzluk var.
5.enerjım yok.
6.ark edınecek ruhum yok sankı soldum bittim.
7.yenı bır şehırdeyım ve herşey tepetaklak gidio.
8.işimde istedığım gıbı başarılı deılım.gecmışte olmuştum ama şimdi neden olamıyorum?
9.guzelım ama ıyıce kılo almaya başladım.

evet sevgılı dostlar ben nerden başlamalıyım sizce?help me!!!

ama hayatımdaki olumluluklarıda yazmalıyım yoksa haksızlık etmış olurum.

1.ıyı bır işim var .
2.ıyı bır dış goruntum var.
3.arabam var.
4.dunya tatlısı bır annem var.
5.dışardan cok guclu gorunuyorum.
6.borclarını odemekte oldugum bır evım var.
7.can sıkıcı yuz kızartıcı bı olayım yok.
8.hep alnım ak.
......

şukurler olsun beynımdekı huzursuzluğu bıtırdığımde gercekten hayatım değişecek...allahım yardım!!

sanırım sende yaşım gecikiyor hayata geç kalıyorum telaşı başlamış. Oysa hayatı gelişine yaşamaya gayret et. Sevdiğin şeylerin neler olduğunu keşfet. ve onları yapmaya başla. Ve bil ki sana en çok sen lazımsın. Sen kaybolduğunda seni nasıl bulacaksın. Sevgili arkadaşlarım lütfen bir psikoloğa gidip öncelikle bilmediğiniz bir ruhsal rahatsızlığınız var mı onu öğrenin. Depresyon demiyorum. Mesela ben bundan 6 yıl kadar önce borderline hastası olduğumu öğrendim ve psikoloğumla beraber yol aldım 2 yıl kadar. Bu arada mesnevi bilişsel terapi (yazarını hatırlayamadım) kitabını okudum. İrvin yalom bir çok kitabını okudum. Onlarca video izledim. Ve tam 6 yıldır her yerden destek almaya gayret ettim. Hayata küsmeyin bu hayat sizin ve en değerli varlığınız yine sizsiniz. Bir yerinden başlayın. Bir kere verilen bu şansı neden harcayasınız. Her nefes değerli, her gün değerli...

Şimdi dokun ellerine ve yüzüne ve bedenine. Kendine varolduğunu hatırlat. Banu gökçülün dediği gibi derin bir nefes al. İstersen banu gökçülün videolarını izleyebilirsin. Yapı kredi semineri öncelikle cidden harika konuşuyor. Hadi bir yerinden tut hayatı ve ellerinden kaçırma

1.ıyı bır işim var .
3.arabam var.
8.hep alnım ak.
......

tek çocuk musunuz? Anneniz yalnız kalır korkunuz olmasın bunun için hayatınıza kimseyi almıyor olabilirsiniz.

nerden başlamalıyım diye soruyorsun ya.. bence en yakın tarihe psikolog için randevu al ve git..

sanırım sende yaşım gecikiyor hayata geç kalıyorum telaşı başlamış. Oysa hayatı gelişine yaşamaya gayret et. Sevdiğin şeylerin neler olduğunu keşfet. ve onları yapmaya başla. Ve bil ki sana en çok sen lazımsın. Sen kaybolduğunda seni nasıl bulacaksın. Sevgili arkadaşlarım lütfen bir psikoloğa gidip öncelikle bilmediğiniz bir ruhsal rahatsızlığınız var mı onu öğrenin. Depresyon demiyorum. Mesela ben bundan 6 yıl kadar önce borderline hastası olduğumu öğrendim ve psikoloğumla beraber yol aldım 2 yıl kadar. Bu arada mesnevi bilişsel terapi (yazarını hatırlayamadım) kitabını okudum. İrvin yalom bir çok kitabını okudum. Onlarca video izledim. Ve tam 6 yıldır her yerden destek almaya gayret ettim. Hayata küsmeyin bu hayat sizin ve en değerli varlığınız yine sizsiniz. Bir yerinden başlayın. Bir kere verilen bu şansı neden harcayasınız. Her nefes değerli, her gün değerli...

evet 31 yaşındayım ve artık cevre baskısından dolayı ve evlı olmadıgımı gorunce verılen tepkıler sanırım benı daraltıyor.ve bunaldığımı hıssedıyorum...ve evet artık bırısı hayatımda olsun ıstıyorum ancak cok yanlış kışıler cıkıyor karşıma..yada ben yanlış olduklarını duşunuyorum herşey gec olmadan bu ozellığımuı bıtırmek ıstıyorum.vee mutlu olmak istiyorum.

son 5 6 yıldan beri cok kayıp verdim.hepsinde de duştüm yenıden kalktım daha doğrusu kalktığımı sandım ama sanırım son demlerimi yaşıyorum..eğer kalkamassam...neyse cok duşmeli kalkmalı bı başlangıc oldu baştan alıyorum....

1.çok yalnızım..(yada yanlızım..bunların ıkısınıde hep karıştırmışımdır.)
2.yaşım ılerlıyor ancak ben kımseden hoşlanamıyorum.
3.evlenmem lazım ancak aşk olmadan evlenemeyenlerdenım kımseden hoşlnamıorum bıle.
4.durmadna ıcımde bı huzursuzluk var.
5.enerjım yok.
6.ark edınecek ruhum yok sankı soldum bittim.
7.yenı bır şehırdeyım ve herşey tepetaklak gidio.
8.işimde istedığım gıbı başarılı deılım.gecmışte olmuştum ama şimdi neden olamıyorum?
9.guzelım ama ıyıce kılo almaya başladım.

evet sevgılı dostlar ben nerden başlamalıyım sizce?help me!!!

1.ıyı bır işim var .
3.arabam var.
8.hep alnım ak.
......
yahu sen hayel gibisin ,hayirli bir is icin size gelsek olurmu musatmisiniz.derty

Neden psikolog öneriyorum. Eğer psikolojik bir rahatsızlığınız varsa ne yapsanız başa dönüyorsunuz. Çünkü bazı hastalıkları sadece doktor çözümleyebilir yardım edebilir. Öncelikle bir teşhisimiz olursa yürümek kolaylaşır. Adeta elinizde sizin kullanma kılavuzunuz olur.
Benim kullanma kılavuzum da şunlara dikkat etmeli, şu yoldan gitmeli, şu yerlerde dolaşmalı, canı sıkıldığında kaybolduğunda nedeninin bu olduğunu bilmeli buna şöyle tepki vermeli gibi şeyler yazıyordu. Borderline çok ağır çok sıkıntılı bir hastalıktır. Birden boşluğa düşersiniz. Adeta içiniz boşalır. Kayıp hissedersiniz kendinizi ve kendinize yabancılaşırsınız. İçinizde ki boşluk dayanılmazdır. Öylesine yalnız, çaresiz kimsesiz hissedersiniz. Ölmeyi düşünürsünüz. Kaçmak istersiniz. Çok kuyuların dibinden beni duyan kimse yok mu diye seslendim. Kimse yok mu beni duyan? Allahım yardım et diye çok ağladım. O zamanlarda içimden bir ses bana hep FAİK ÖZDENGÜL diyordu. Ne zaman ne yapsam desem içimde ki o ses bana tekrar faik özdengül diyordu. Galiba bu kalbimin sesi dedim. Ve gittim faik hocama işte o gün benim hayatımın dönüm noktası oldu. Şimdi ise neredeyse sağlıklıyım diyebiliyorum. Anlatabildim mi? Ama eğer bir rahatsızlığınız yoksa iş kolay o vakit. Demek ki biraz gayretle pek ala düze çıkarsınız.

bordeline debresyonun otesinde bir rahatsizlik galiba ilk duydum,debresyondayken bosluk hissini iyi bilirim.

mutlu olamıyorum mesela...yada bı gun cok mutlu oluyorum sonra ıcımı umutsuzluk kaplıyor ve dıyor kı ıcımdekı kara ses sakın bu kadar mutlu olma bak sonucund aboyle olmuştun die aynanın diğer kapkara yuzunu gosterıyor...vs ..offf neyse ıştee daıma bırısını beklıorum o ulvi an gelıcek benı mutlu edecek bırısı cıkacak karşıma vs..ne sacma...napıcam ben?

sevgili ışıklı yol sızın anlattığınız tum belırtıler var bende..bende bazen koşeye sıkışmış hıssedıorum kendımi..mutsuz caresız kımsesız ozellıkle..

mutlu olamıyorum mesela...yada bı gun cok mutlu oluyorum sonra ıcımı umutsuzluk kaplıyor ve dıyor kı ıcımdekı kara ses sakın bu kadar mutlu olma bak sonucund aboyle olmuştun die aynanın diğer kapkara yuzunu gosterıyor...vs ..offf neyse ıştee daıma bırısını beklıorum o ulvi an gelıcek benı mutlu edecek bırısı cıkacak karşıma vs..ne sacma...napıcam ben?

öncelikle duygularınıza saçma etiketi koymayın. Duygularınızı dilediğiniz gibi hissetmelisiniz. Bir de mesela mutlu olduğumda kötü bir şey olur negatif inancınızdan hemen özgürleşmelisiniz. Hani denir ya çok güldük ağlıcaz.:) Ben çok güldüğümde çok gülmüş oluyorum yalnızca, sonunda ağlamıyorum.

bordeline debresyonun otesinde bir rahatsizlik galiba ilk duydum,debresyondayken bosluk hissini iyi bilirim.

Borderline sınırda kişilik bozukluğu olarak adlandırılıyor. Oluşma zamanı 0-3 yaş genelde kötü annelik görenlerde oluyor. 100 kişiden 2-3 kişide olan bir hastalık.

evt...neredeyse tum gelışım kıtaplarını okudum ...her durumda nasıl olumlma yapılacagını herşeyı bılıorum ama ruhuma bır tembellık cokuyor ve devamı gelmıyor.uzuluyorum bunalıyorum neden boyleyım dıyorum....nıye başladığım herşey yarım kalıyor?

sevgili ışıklı yol sızın anlattığınız tum belırtıler var bende..bende bazen koşeye sıkışmış hıssedıorum kendımi..mutsuz caresız kımsesız ozellıkle..

işte diyelim ki bir hastalığınız var. Ameliyat olmanız gerekiyor. Kendi kendinizi ameliyat etmeye kalkar mıydınız? Yada komşunuza beni bir ameliyat et der miydiniz? Öncelikle uzman birinden bir teşhis alın. Psikatra gidip depresyon hapı alın demiyorum. Psikoloğa gidip bilmediğiniz bir ruhsal hastalığınız var mı onu öğrenin bence. Sonra da tedavinizle ilgilenin. Acıkınca yemek yeriz, susayınca su içeriz. Hastaysak da tedavi olmalıyız.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri