Topa ve tüm sporlara fobim var. Özellikle Futbol.

Thanatos

New member
3
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar benim top a fobim var. Ve ben kendimi bildim bileli hep böyleyim. Bir futbol oynamaya kalktığımda sürekli içime titreme geliyor ve sıcak havada bile üşüyorum. Yüzüme top gelir diye oynamıyorum, oyuna girmişsemde korkuyla oynuyorum. Kalede durduğum zamanlarda şut çekilirken kalenin önünden kaçıyorum. utananadamterli345Arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğratıyorum bu sorunumla. Ama bu korkumun çocukluğumdan kaynaklandığını düşünüyorum. 9-10 yaşlarındayken mahalleye oynamaya çıktığımda topu sürekli yüzüme atarlardı. ağla2

Bazı erkek çocuklarda mahallede oynanan futbol kendilerini kabul ettirmek, üstün göstermek, "popüler" olabilmek, kısacası gücünü göstermek ve kendini diğerlerine kanıtlamak için çok önemli olabiliyo. Acaba küçükken topu sürekli yüzüne atmaları senin özgüvenini zedelemiş olabilir mi? Belki de şimdi top tekrar yüzüne gelirse deyim yerindeyse o "aşağılanmışlık" duygusunu tekrar yaşamaktan korkuyosundur?

Bazı erkek çocuklarda mahallede oynanan futbol kendilerini kabul ettirmek, üstün göstermek, "popüler" olabilmek, kısacası gücünü göstermek ve kendini diğerlerine kanıtlamak için çok önemli olabiliyo. Acaba küçükken topu sürekli yüzüne atmaları senin özgüvenini zedelemiş olabilir mi? Belki de şimdi top tekrar yüzüne gelirse deyim yerindeyse o "aşağılanmışlık" duygusunu tekrar yaşamaktan korkuyosundur?
Son 2 cümlende benim anlatmak istediğimdi zaten. O yıllarda yaşadıklarım benim kendime olan güvenimi bitirdi. Ve şimdi de yüzüme top gelmesinden korkuyorum.

Arkadaşlar benim top a fobim var. Ve ben kendimi bildim bileli hep böyleyim. Bir futbol oynamaya kalktığımda sürekli içime titreme geliyor ve sıcak havada bile üşüyorum. Yüzüme top gelir diye oynamıyorum, oyuna girmişsemde korkuyla oynuyorum. Kalede durduğum zamanlarda şut çekilirken kalenin önünden kaçıyorum. utanandam sıcak345 Arkadaşlarımı hayal kırıklığına uğratıyorum bu sorunumla. Ama bu korkumun çocukluğumdan kaynaklandığını düşünüyorum. 9-10 yaşlarındayken mahalleye oynamaya çıktığımda topu sürekli yüzüme atarlardı. ağla2

bunun için sana EFTyi öneririm. Kolaylıkla çözebilirsin bu sorununu

dur sana bir kaç video göndereyim anlatmak uzun sürer.

teşekkür ederim ışıklı yol. boş bir zamanımda hepsini izleyeceğim. inşallah bu sorunumu beraber aşacağız :D

teşekkür ederim ışıklı yol. boş bir zamanımda hepsini izleyeceğim. inşallah bu sorunumu beraber aşacağız :D

çok kolay halledersin. Bir videoda vardı yükseklik korkusunu yendiği uygulamalı onu bulabilirsem onunla daha net fark edersin sevgili Thanatosactionsmile

Yükseklik korkum yoktur bunlar bana yeterli olur :) tekrardan teşekkür ederim zaman ayırdığın için.

benim de spora karşı korkum var ve beden dersinden de çok korkuyorum sportif biri değilim ama okul açılınca bu korku ile napıcam bilmiyorum. sen korkunu yenebildin mi?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri