milattan sonra ben

Allah'ım beni melek yüzlü şeytanların şerrinden, vesvesinden koru

oğluşuma kavuştum. içeride mışıl mışıl uyuyor. annelik gerçekten de dünyanın en güzel duygusuymuş.
bu arada insanın hayatta en iyi anlaştığı iki kişinin birbirinden nefret etmesi ne zor bir şeymiş...

Tanrım sana şükürler olsun. oğlumlayım, kocamlayım ve en az 10 günlüğüne de olsa özgürüm. biliyorum bu özgürlük hayırlısıyla temelli ya da çok daha kapsamlı olacak. bu arada oğlumu çok seviyorum ben. canım benimmm O0

bebişimm bitanem bugün dört aşı birden oldu. annesinin bitanesi o kiss3

Dün hiç yoktan bir kıskançlık yapıp eşimin kalbini kırdım, sonra da o beni kırdı. kötü bir gün...

Önce kendini affet sonra da onu. Düzelecek, geçicek emin ol. Umutlu ol.
teşekkür ederim, kalbinize sağlık...
gerçekten de düzeldi. gerçekten de içimden ona hep "seni seviyorum, beni affet " dedim ve çok geçmeden aradı ve şimdi bir sorun yok

Hayat tespih gibidir: Ya çekersin ya sallarsın.
Kamyon arkası sözüymüş ama müthiş anlamlı.

Canimmm oglum mışıl mışıl uyuyor.
Bu yazmadigim süre icinde bir sürü şey oldu ve bir sürü sey ogrendim.ogrenmesine ogrendim de hayatima ne kadar uygulayabiliyorum? Elimdengeldigi kadar.hicbir sey icimdeki Allah'in gucunden daha buyuk degil

Allahim egomun kişkirtmalarindan ve her türlü şerden Sana siginirim. Her zerrenin hakikatinde Sen varsin. Seni seviyorum.

Buarada kocişkomdan bir suredir ahriyim ama sayili gun cabuk gecermiş. Insallah 20 gun sonra kavusuyyoruz.
Allahim oglumu yuvami her turlu şerden koru. Allahim
Beni affet
Seni seviyorum
Tesekkur ederim
Senin rahmetin bizim gunahlarimizdan buyuktur

merhaba gunluk,
ozledim seni ;-) yalniz kalmayi nasil ozlemisim anlatamam.
calkantili ulke gundemine ve kendi hayatimdaki bazi parazitlere ragmen tuhaf bir huzur var icimde. biliyorum ki hepsini ben cektim. %100 sirumlu benim. suc da yok suclu da. ne demis richard bach: sana yarari olmayacak sorun yoktur.sorunlari sana olan yararlari icin kendine cekersin.
ayrica sagliktan ve annelikten guzel sey var mi su hayatta?

insanlardan hicbir sey bekleme. Allah'tan bekle. O yeter.

bu arada bekar arkadaslara duyurulur. evlilik kesinlikle aski oldurmez aksine daha da guclendirir. tecrube ile sabittir. bu arada soyle de bir aci gercek var. istisnalar disinda hicbir kayinvalide gelinini, hicbir gelin de kayinvalidesini cok fazla sevmez. onemli olan karsilikli saygiyi kaybetmemek ve mesafeli olmak.en onemlisi de SABİRLİ olmak. unutmamak laxim ki o hic sevmediginiz sahis bir anne hem de caninizin bitanenizin annesi. anne her zaman icin 1 numaradir insanin hayatinda.
benim evlilikten ogrendigim en onemli sey saygi ve sabir(her zaman cok kolay olmasa da)
ayrica bir insan size alttan alttan laf sokup devamli sizinle alttan alttan ugrasiyorsa ona verilebilecek en guzel cevap aldirmayip bildigini okumaya devam etmektir.pasif direnis her zaman bu gibi durumlarda ise yarar. unutma sen sustugunda melekler konusur.

nasil rahatladim bunlari yazinca anlatamam :-) iyi ki varsin gunluk ;-) valla terapi gibi geldi.

Yaradilani sev Yaradan`dan oturu. bu bilinc duzeyine yukselebilmek dilegiyle...

Hadi bakalim Türkiye sandik basina ;) insallah hakkimizda hayirlisi olur. Mutlaka oy kullanalim.
Si
zi seviyorum site ahalisi. Unutmayin hepiniz cok degerlisiniz. Ve degerinizi ne yaptiginiz degil Kim oldugunuz belirliyor. Kimiz? Hepimiz O'ndan parcayiz.

Ugur Kosar Allah De Yeter siddetle tavsiye ediyorum

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri