Koruma Kalkanı Klasik Müzik

Koruma Kalkanı mp3ünü indiremiyorum !

Merhaba ,
daha önce forumlardan bir kaç mp3 indirmiştim , çok faydalı buluyorum ,emeği geçen herkese kendi adıma teşekkür ederim !
Fakat bazen indirmede sorunlar oluyor, her türlü yolu deniyorum , verilen adresin üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet diyorum , ama kaydettiğim mp3 açılmıyor .
Alternatif linke gidildiğinde ise error veriyor .

Bu mp3lerden bazılarını bana mail olarak gönderebilecek gönüllü bir kimse var mı ?

Tesekkürler !

Cevap: Koruma Kalkanı mp3ünü indiremiyorum !

Merhaba ,
daha önce forumlardan bir kaç mp3 indirmiştim , çok faydalı buluyorum ,emeği geçen herkese kendi adıma teşekkür ederim !
Fakat bazen indirmede sorunlar oluyor, her türlü yolu deniyorum , verilen adresin üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet diyorum , ama kaydettiğim mp3 açılmıyor .
Alternatif linke gidildiğinde ise error veriyor .

Bu mp3lerden bazılarını bana mail olarak gönderebilecek gönüllü bir kimse var mı ?

Tesekkürler !

Hoş geldiniz Tatu ;
Mod arkadaşlarımız sizinle ilgilneceklerdir

RapidShare'den indirmeye çalışıyorum ama öyle bir dosya yok diyor, neden bilmiyorum ? error diyor . free user düğmesi de yok zaten , yurt dışındayım , bulundugum ülkenin diliyle açılıyor sayfa , dilden anlamadığımdan değil , ama error veriyor , ne yaptıysdam olmadı .... üzgünüm...

İlginecek kişilere şimdiden teşekkürler actionsmile!!!

Tatu şimdi baktım
koruma kalkanı 'na baktım alternatif link çalışıyor ama diğeri ölü malesef
Sweet ya da admin arkadaşımız eminim ilgileneceklerdir
benim baktığım doğa sesi ama

Tatu şimdi baktım

Teşekkürler Solak. Klasik müzik versiyonunu indirmek istemiştim ... zaten klasik - newage - doğa dinliyorum mp3leri ...

Bu arada bir not geçeyim , telkimmp3 ten daha rahat bir şekilde indiriliyor mp3ler.

Tatu şimdi baktım

Solak arkadaşım bir şeye daha bakar mısın eğer vaktin varsa gulensmiley ? Acaba bu sayfada verilmiş koruma kalkanı telkinli mp3 ile telkinmp3.com daki (ordakini indirebiliyorum çünkü) koruma kalkanı klasik müzik aynı mı ??dusun2

Bu sayfadaki mp3ün yeni oldugunu sanıyorum , öyle yorumlar okudugumu hatırlıyorum ...

Solak arkadaşım bir şeye daha bakar mısın eğer vaktin varsa gulensmiley ? Acaba bu sayfada verilmiş koruma kalkanı telkinli mp3 ile telkinmp3.com daki (ordakini indirebiliyorum çünkü) koruma kalkanı klasik müzik aynı mı ??dusun2

Bu sayfadaki mp3ün yeni oldugunu sanıyorum , öyle yorumlar okudugumu hatırlıyorum ...

Tamamdir herseyi hallettim , Panik Yok ! :) :)

Herkese Tesekkurler .

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri