hatiicee'min doğum günü kutlaması ;)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sweeet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sweeet

Administrator
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
12
Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Daha önünde nice gelişim dolu, mutlu, huzurlu, sağlık dolu yılların olsun.

love_rainbow-t1.jpg

Yeni yaşın sana istediğin gibi harika ve hayırlı olan hayat arkadaşını getirsin. Mutlulukların daim üzüntü senden uzak olsun. Şans hep senden yana olsun. Enerjilerin hep pozitif olsun.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN veee musmutlu olsun. ;)

rainbow-love-words-romance.jpg

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HATİCE. İYİKİ DOĞDUN, İYİKİ VARSIN, SEVDİKLERİNLE NİCE MUTLU YILLARA

MUTLU YILLAR SANA, MUTLU YILLAR SANA :))) İYİ Kİ DOĞDUN, DOĞUM GÜNÜNÜ YÜREKTEN KUTLUYORUM,YENİ YAŞIN SANA BOOOL BOOOL MUTLULUK, SAĞLIK, AŞK, SEVGİ, ŞANS, GÜZELLİK,PARA, KARİYER VE GERÇEKLEŞMESİNİ İSTEDİĞİN TÜM DİLEKLERİNİ HAYAL ETTİĞİNDEN DE FAZLASIYLA GETİRSİN:))

Bir gün geçmiş ama bende kutlayımm :)) Doğum günün kutlu olsun enerjin hep böyle pozitif olsun. İyiki varsın :)

ve ben de biliyorsun her zaman forumda olamıyorum. ama tüm yüreğimle yansımalarını çekmeni diliyorum :)))))

Canım arkadaşım doğum günün kutlu olsun. Daha önünde nice gelişim dolu, mutlu, huzurlu, sağlık dolu yılların olsun.

love_rainbow-t1.jpg

Yeni yaşın sana istediğin gibi harika ve hayırlı olan hayat arkadaşını getirsin. Mutlulukların daim üzüntü senden uzak olsun. Şans hep senden yana olsun. Enerjilerin hep pozitif olsun.

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN veee musmutlu olsun. ;)

rainbow-love-words-romance.jpg

Yüreği de kendi de güzel canım arkadaşım çok ama çok teşekkür ederim.Çok mutlu oldum.İyi ki varsın, iyi ki arkadaşımsın:))

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HATİCE. İYİKİ DOĞDUN, İYİKİ VARSIN, SEVDİKLERİNLE NİCE MUTLU YILLARA

Canım benim çok teşekkür ederim.İyi ki varsın :))

Doğum günün kutlu olsun Hatice....Nice mutlu huzur ve Sevgi dolu yıllar...

Her derdime deva her yazıma bir cevap Heromaster:))) Çok teşekkür ederim.İyi ki varsın

MUTLU YILLAR SANA, MUTLU YILLAR SANA :))) İYİ Kİ DOĞDUN, DOĞUM GÜNÜNÜ YÜREKTEN KUTLUYORUM,YENİ YAŞIN SANA BOOOL BOOOL MUTLULUK, SAĞLIK, AŞK, SEVGİ, ŞANS, GÜZELLİK,PARA, KARİYER VE GERÇEKLEŞMESİNİ İSTEDİĞİN TÜM DİLEKLERİNİ HAYAL ETTİĞİNDEN DE FAZLASIYLA GETİRSİN:))

Ne güzel dilekler bunlar canım çok teşekkür ederim.Çok mutlu oldum:)))İyi ki varsın:))

Bir gün geçmiş ama bende kutlayımm :)) Doğum günün kutlu olsun enerjin hep böyle pozitif olsun. İyiki varsın :)

Canım çoook teşekkür ederim:)))Hepimiz bol bol pozitif enerjiyle dolalım inşallah:))) İyi ki varsın

ve ben de biliyorsun her zaman forumda olamıyorum. ama tüm yüreğimle yansımalarını çekmeni diliyorum :)))))

Her sorumun cevabı, her duygumun tercümanı güzel ablam çok teşekkür ederim :)) İyi ki varsın:)))

Yürekleri de, kendileri de güzel olan güzel insanlar gerçekten çok ama çok mutlu oldum:))) İyi ki varsınız ve iyi ki bu forumdayım. Yüreğinize sağlık :)))

2 gün geçmiş ama yinede kutlamayı çok istedim u859
İyiki doğmuşsun doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara
HEP ÇOK MUTLU OL
956k
8977
İYİ PAZARLAR actionsmile

2 gün geçmiş ama yinede kutlamayı çok istedim u859
İyiki doğmuşsun doğum günün kutlu olsun nice güzel yıllara
HEP ÇOK MUTLU OL
956k
8977
İYİ PAZARLAR actionsmile

Canım benim çok ama çok teşekkür ederim:)))Çok mutlu oldum:)))İnşallah mutluluk hepimizle olur.Sevgiyle kal:))

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri