KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

Hahah ha:))Ya benim hatam;) ben siteye üye olduğumda katıhal fiziği üzerine yüksek lisans yapıyordum. Her an ders düşündüğüm için almıştım bu nicki:)) İlk gün değiştirmek istiyorum dedim ama kimse farketmedi, kendim de beceremedim :))))

bugün çok güzel insanlarla tanıştım... aslında onlar benle tanıştılar, bir bolivyalı bir fransız ve bulgar asıllı amerikalı, kongo da insani yardım da çalışıyorlarmış, hoş insanlardı, güzel şeyler paylaştık, yaşadık.... tatilimin en güzel günlerindendi...

bir tatil daha bitti bugün iş başı yaptım..... yeni dönem başlıyor... hadi hayırlı uğurlu olsun...
seviyorum kendimi hafif bir yorgunluğa sahibim..

kutayhun kararsızlıkla ilgili Anthony Robins'in içindeki devi uyandır adlı kitabı sana yardımcı olabilir. Bende işe yaradı çok kararsızlık yaşıyodum neredeyse hayatımda hiç karar veremiyodum. Çünkü karar vermenin gücünü bilmiyordum. Daha sonra hayatımda karar almaya karar verdim :)

mesela kız arkadaşıma ilk defa hoşlandığımı söylerken dişçiden korkmamla ilgili olsun karar vermenin etkisi çok büyük yardımcı oldu. şimdilerde ise karar veremiyorum. belkide karar vermekten korkuyorumdur. Osho'nun sözleri çok hoşuma gidiyor ayrıca eğer tavsiye ettiğinz bir kitap varsa seve seve ne zamandır oshonun kitabını okumayı düşünüyorum..

teşekkür ederim.. umarım dediklerinizin yararı olur... osho cesaret ile başla.... derim... günlüğüme yazıp bana yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim...

osho - cesaret - not aldım :) teşekkürler

değişim ilk adımla başlar. O iki örneği uygularken çok sancı çektim ama sonunda inanamıcağın kadar mutlu oldum.Rahatlıyosun bi kere, ohh be diyor insan kendi kendine, iyikide böyle bir karar aldım diyorsun ve bu olaylardan sonra çok daha rahat karar veriyorsun. Çünkü karar verip eyleme geçtiğinde yaşadığın inanılmaz deneyim seni adeta başka bir karar alman için seni harekete geçiricektir. :)

bolluğu bereketi hak eden bir insan olduğumu bildiğim için çok mutluyum...

yeni telkinlerimi aldım sonuçlarını daha hissetmedim... 12 telkin sonuçta.. hepsini birlikte dinliyorum 1 hafta oldu alalı... bakalım... sonuçları size bildireceğim....

pardon toplam 11 telkin var.

• Tam Öğrenmek,
  • keskin Odaklanmak,
  • Harika Bir Hafızaya Sahip Olmak,
  • Hızlı Okumak,
  • Fotografik Hafıza ve
  • İddialı Olmak
  • IQ\'nuzu Arttırın!
  • Konsantrasyon arttır!
  • Beyin kapasitesini tam kullanmak
  • Sözcük Dehası Ol!
  • Sonsuz Güç!
iki ay sonra etkilerini anlatırım... arkadaşlar...

kız arkadaşımdan ayrıldık... kendimi yalnız ve garip hissediyorum

Her ayrılık yeni bir başlangıçtır aslında. Yalnız ve garip hissetmene neden olan şey yakınında seni teselli edecek kimsenin olmaması mı ?

tam olarak bilmiyorum.. bir sürü başka şey de olabilir... mesela her ilişkide hüsran gibi bir durum söz konusu...... işte ayrıldık.. ne diyelim her acı geçer... ölüm olmasın diyelim..... herkese sevgiler...

her ilişkide hüsran gibi bir durum söz konusu diyorsun... işte bu, böyle bir inancın olmalı ki her ilişkide ayrıldığında aynı duyguları yaşıcaksın. Neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun ki merak ediyorum hiç mi ayrılırken iki tarafta üzülmeden ayrılamazlar ?

merhaba
günlüğünüzü okudum
uzun zamandır telkin dinliyorsunuz
ilk günle bugün arasında büyük fark var mı
aştınz mı sorunlarınızı?
ben yeni başladım ama sonu çok merak ediyorum..

her ilişkide hüsran gibi bir durum söz konusu diyorsun... işte bu, böyle bir inancın olmalı ki her ilişkide ayrıldığında aynı duyguları yaşıcaksın. Neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun ki merak ediyorum hiç mi ayrılırken iki tarafta üzülmeden ayrılamazlar ?

bykus

güzelce ayrıldık.. ciddi güzel insanca bir şekilde ama ayrıldık.... sonuçta insan üzlüyor..... kimse hiç bir ilişkiye ayrılmak için başlamaz...

merhaba
günlüğünüzü okudum
uzun zamandır telkin dinliyorsunuz
ilk günle bugün arasında büyük fark var mı
aştınz mı sorunlarınızı?
ben yeni başladım ama sonu çok merak ediyorum..

acele etme bu yavaş bir durum... evet çok güzel değişimler oldu...
şidetle öneririm ayrıca bir süre sonra bence paraya kıyıp kendinize özel tekinler de satın alabilirsiniz.. yararı olur..

bu arada herkese iyi bayramlar... haziranda istanbula yerleşmeye karar verdim..... kesin kararlıyım... açıkçası.... herkese iyi bayramlar.....

Asuman Pansuman (Mirkelam) - YouTube

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.... tüm bayramlar sevgi ve kardeşlik getirsin....
bugün nedense biraz gergin kalktım.. yeni telkinlerimi dinliyorum... daha etkilerini çok hissedemedim
ama hafızam daha iyi oluyor.. bunu farkettim...

bykus

güzelce ayrıldık.. ciddi güzel insanca bir şekilde ama ayrıldık.... sonuçta insan üzlüyor..... kimse hiç bir ilişkiye ayrılmak için başlamaz...

belkide ben ayrılmamak için başlamıyorumdur.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri