Bugün Kendin İçin Ne Yaptın ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ßyKuS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ßyKuS

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
2
Elya'nın bu konuda ''bugün sosyal fobin için ne yaptın?'' konusundan yola çıkarak böyle bir konu başlatmaya karar verdim.

Bugünden itibaren kendiniz için aldığınız kararlar, uygulamaya başladığınız çalışmaları, kısacası gün içinde kişisel gelişiminiz için attığınız her türlü adımı paylaşmanızı rica ediyorum..

Mesela bugün ben Affetmek Öğrenilebilir Kitabını okumaya devam ederken bir yandan da Konsantrasyonunuzu arttırın belleğinizi güçlendirin adlı subliminal telkin dinliyorum. Sedonna frekanslarını dinledim. Derin Affediş meditasyonunu araştırdım ama bir türlü bulamadım. Hızlı okuma ve bellek geliştirme görsel setini indirdim ve hızlı okuma çalışmalarına başladım. Diksiyon görsel eğitim seti indirdim. Kız tavlama rehberi indirdim utananadam ve uygun bir zamanda başlıycam

benden bu kadar sizlerinde katılımınızı bekliyorum..

bende daha öncede yazdığım gibi ego, güven, sosyallik telkinlerini dinliyorum, bazı olumlama cümleleri yazmıştım onu okuyorum günlük, hopopo yapıyorum yine, bunları yazarken kütüphaneden aldığım kitapların gününün geçtiğini hatırladım :D birde ceza parası öedeyeceğim durduk yere neyse :)

bugün kendimi iyi hissetmek için telkin dinledim. işlerimi ertelememeye çalıştım. insanlara karşı pozitif ve sabırlı olmaya, aklımdan onlarla ilgili kötü sözle geçirmemeye ve zihnimi bulunduğum ortama odaklamaya çalıştım. bir de hep 'karar aldım' derdim, ilk defa 'karar verdim' dedim. ne anlama geliyorsa.. bir de 'özgüven' diye bir kitap var onu okuyorum, pek çok uygulama var, ama ciddi vakit ayırmak gerekiyor..

özgüvenle ilgili kitabın adı ne acaba

kitabın adı 'özgüven', yazarı mathew mckay ve patrick fanning. arkadaş yayınlarından fiyatı 12,5 tl. içinde bu sitede yer alan pek çok konuya ait örnekler var. tavsiye ederim. yalnız gerçekten bütün uyggulamaları detaylı yapmak oldukça vakit alıyor..

değerli katılımlarınızdan dolayı corekotum ve vaveyla çok teşekkür ederim. Bundan sonraki her katılımcılarada şimdiden teşekkür ederim. Sevgiyle :)

kitabın adı 'özgüven', yazarı mathew mckay ve patrick fanning. arkadaş yayınlarından fiyatı 12,5 tl. içinde bu sitede yer alan pek çok konuya ait örnekler var. tavsiye ederim. yalnız gerçekten bütün uyggulamaları detaylı yapmak oldukça vakit alıyor..

harika bi kitap o, tabii içindeki uygulamalar uygulanınca daha da harika oluyor :) bi meditasyon örneği var içinde hatta.. fiyatı da gerçekten çok uygun..

maviinci meditasyon örneğinde özgüvenine hayran olduğunuz kişiyi zihninizde canlandırın onu aynanın içinde görün gibi şeylerden mi bahsediyor ?

bu kitabın e-kitap hali varmı acaba ben yurtdışındayım temin etmem çok zor

yazarın e-kitaplarını netten araştırabilirsin. bulursan eğer banada link atarmısın ?

bugün kendim için pek birşey yapamadım :(
telkin dinledim, belki o sayılabilir biraz..
birkaç olumsuz düşünceyi zihnimden kovdum, bilinçli olarak. kötü düşücelere yer yok benim içimde dedim.

dün uyumadan önce zihinde canlandırma çalıştım.. bunlar sayılır mı? bugün kendime biraz haksızlık ettim. yarın telafi edeceğim..

evet evet bunlarda değişimin için attığın adımlar sayılır. Harika corekotu :)

bende bugün erteleme konusunda biraz araştırma yaptım. Sedonna frekanslarını dinledim. Hızlı Okuma Setini uyguladım veee http://www.psikonet.com sitesini keşfettim. :)

Ben bugün kendim için daha fazla olumlama,meditasyon yapacağım ve şuan da okuyorum ve bilgi dağarcığımı geliştirmeye tam gaz devam ediyorum,maksat beyindeki o olumsuz düşünceleri yok etmek :)

Her gün biraz daha,biraz daha bunların sayısını arttırarak hiç pes etmeden 3 hafta boyunca devam edicem. Düzelene kadar,tam olarak olumlu düşünene kadar ASLA bırakmamamız gerekir ki,yine aynı duruma düşmeyelim. Bu geleceğini etkileyecek..ne kadar çabalarsan o kadar kâr. O zaman elimizden gelenin en iyisini yapalım! :)

''Sabretmek,çabalamak başarmanın yarısıdır.Ne kadar çabalarsan o kadar karşılığını alırsın.''
Bunu unutmayalım :)

bugün ancak olumlamalarımı yapmak için fırsat bulabildinm şimdi de çakra açıcılarımı dinliyorum ama devamı gelecek.

Bugün busuu.com'u keşfettim bir tür ingilizce öğrenme sitesi ve bir kaç saat ortada takılmak zorunda kaldım. Her zamanki gibi sedonna frekanslarını dinledim. Bugün pek birşey yapamadım. Ama birazdan hızlı okuma setini uygulayacağım + yatmadan öncede özgüven meditasyonunu..

bugünüm uyumakla ziyan oldu gitti ne zamandır uyku problemi çekiyorum sabah 6 olmadan uyuyamıyorum. neyse telkinlerimi dinliyorum , olumlama yaptım bunları yazarken yine kütüphaneden aldığım kitaplar aklıma geldi bu benm sorumsuzluğum nolacak böyle bilmiyorum smil56 bir kaç okumam var onları yapacam şimdide

bugün güne farklı uyandım. Elimi yüzümü yıkayıp. günaydın dünyanın en yakışıklı erkeği dedim kendi kendime gülümsedim tabii :)

programlarıma devam ediyorum.. Saatlerce busuu.com'da ingilizce pratik yaptım.. Günümü olabildiğince değerlendirmeye çalıştım..

bugün yoğun çalışmalarımın sonlarına geldim. Bir hedefim var ve o hedefe doğru ilerliyorum şimdi ise fotografik hafıza setinin 6. dersini dinlicem.. Sevgiyle kalın iyi geceler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri