Sanırım etkilerini görmeye başladım:)

Nefess

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Daha bugün başladım dinlemeye ve etkilerini görmeye başladım mı ne:) 8 saat değil 4 saat dinleyebildim çünkü vaktimi yani dinlemeye ancak o kadar ayırabildim bayram nedeniyle gelen giden... ama 4 saat bile nebiliyim böyle bi enerjik oldum yerimde duramıyorum sonracıma kendi kendime şarkı söylemeler felan ablam diyo ne oldu sana :) o bile farketti. çok sevindim yahu süper bişey bu telkin dinlemekn burdan herkeze tavsiye ediyorum :)

enerjin ve nesen bol olsun.. dinlemekle birlikte su anki sevincini ve heyecanini sakin kaybetme.. kendine ve degistirmek istediklerini her zaman zihninde hatirlat ki, hayatin daha da renklensin..

bol mutluluklar

Muhteşem bu kadar kısa sürede fark ettiğin için şanslılardansın bence. Güzel gelişmelerini bekliyoruz.
Dinleyebildiğin kadar dinle 8 saat dinleyemedim diye de üzülme. Kendindeki değişimleri izleyerek telkinleri dinlemeye devam et.

Sevgiler.

enerjin ve nesen bol olsun.. dinlemekle birlikte su anki sevincini ve heyecanini sakin kaybetme.. kendine ve degistirmek istediklerini her zaman zihninde hatirlat ki, hayatin daha da renklensin..

bol mutluluklar

saol şirine iyi dileklerin için aynı dilekleri bende senin için söylüyorum sağlıcakla kal ;)

Muhteşem bu kadar kısa sürede fark ettiğin için şanslılardansın bence. Güzel gelişmelerini bekliyoruz.
Dinleyebildiğin kadar dinle 8 saat dinleyemedim diye de üzülme. Kendindeki değişimleri izleyerek telkinleri dinlemeye devam et.

Sevgiler.

evet bende hiç beklemiyordum çok süperim mutlu hissediyorum kendimii:) bende üzülüyordum dinleyemedim diye ya neyse gerek yokmuş üzülmeye. zevkle kendimdeki değişimleri izleyeceğim ve sizlerle paylaşacağım:)

Hiç gerek yok tabi üzülmeye bir gün ara bile verebilirsin dinlerken insanlık hali. Yorgun olursun uyuya kalırsın veya fırsatın hiç olmaz. Sen arkana yaslan, dinleyebildiğin kadar dinle ve değişimin keyfini çıkar.

Hiç gerek yok tabi üzülmeye bir gün ara bile verebilirsin dinlerken insanlık hali. Yorgun olursun uyuya kalırsın veya fırsatın hiç olmaz. Sen arkana yaslan, dinleyebildiğin kadar dinle ve değişimin keyfini çıkar.

bilgileriniz beni aydınlatıyor efenim:) gerçekten teşekkür ederim dinleyecem sonuna kadar bırakmayı düşünmüyorum.

Önemli olan karar vermektir.. Karar veren hedefini bilir.. Hedefini bilen yolun sonuna ulasir.. bolca tebrikler ve dileklerin icin bolca tesekkürler..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri