bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Araf belki de ne tünel ne sırattı. Araf belki de varılabilecek en üst zirve ve dengenin kendisiydi. Aitsizliğin aidiyete zaferiydi
cansuyu

Araf belki de ne tünel ne sırattı. Araf belki de varılabilecek en üst zirve ve dengenin kendisiydi. Aitsizliğin aidiyete zaferiydi
cansuyu

Belki de Cansuyu:)) Sonuçta bizi öldürmeyen acı güçlendirerek ayağa kaldırır değil mi? Allah ayağa kalkamayacağımız acılardan esirgesin inşallah..

Merhaba günlükçüğüm; bu gün düne göre çok çok iyiyim ama ev işiyle ilgilenmekten yoruldum biraz.Yarın kardeşim geliyor memleketten:))Evimi taşımaya az kaldı bu arada ev toplama işini tamamen kendim yapıyorum.Bu benim sorumluluğum sonuçta değil mi:))Kararlıyım artık hayatımın sorumluluklarını alan 25 yaşında bir bayan olacağım:))

Eveeet.büyük gün geldi çattı sabahleyin evimi taşıyorum.Eskiden atmaya kıyamadığım bir sürü şeyi kendim attım:))) vee değişim zamanı artık:)) Yeni bir başlangıç zamanı:)) Yeni yaşamımda şansımın ve bahtımın daha da açık oluyor.Büyüyorum ve olgunlaşıyorum.Aşkı ve sevgiyi seçiyorum.Böylece yaşamımı güvenle sürdürüyorum:))

kolay gelsin size Haticee :))
ve hoş gelsin :)
safra atmayı çok severim.. deleteye basmayı :)
yer açmak gerek yenilere .. oysa öyle dolu ki tavanaramız bile :))

Eveet..Dün geceden itibaren telkinlerimi dinlemeye başlamış bulunmaktayım.12 saat dinledim rahatım şuan.Ağız içindeki yaralar,ağlamalar ve baş ağrıları yok umarım hiç de olmaz.Öğleden sonra bir ara telkinleri dinlerken uyuyup kalmışım daha ilk gün olmasına rağmen Atakan Abinin sesinin gayet rahat duyabiliyorum.İnanıyorum bu sefer her şey çok güzel olacak:))

Dün biriyle tanışmaya gittim.Veee yine olmadı sanırım hala bir ilişkiye hazır değilim:(( Çocukta çok dağınık ve üşengeç olduğunu söyledi zaten :(( of off bu gidişle evde kalcam galiba ben:))) Nolcak bu halim bilmem.Ama dün bir şeyi fark ettim önceden beni saran sarmalayan koruma kalkanı artık yoktu.İşin sevindirici tarafı da buydu.Benim biraz daha büyüme olumlaması yapmam lazım galiba:((

Bu günlüğe ilk defa bir şey yazasım gelmiyor.O boşluk yine geri geldi:((

:(
ben öyle zamanlarda aralıksız mutluluk telkini dinliyorum.. bende işe yarıyor..
boşluk benle dolana kadar dursun bir kenarda diyorum :)

Eğer mutsuz olmayı bırakırsan kendini çok yalnız hissedersin... En yakın dostunu kaybetmiş gibi... İnsan onunla evlenmiştir ve yaşamın boyunca mutsuzluğunla evli kalmışsındır... Artık ondan boşanma vakti gelmiştir... Ben buna, "büyük cesaret" diyorum... Mutsuzluktan boşanmak; insan zihninin en eski alışkanlığını, en uzun süreli yoldaşını kaybetmesi.

Osho

Cansuyu Abdullah Bey 52 gün sadece gönderdiğim çekirdek inançları dinle dedi başka telkin dinleyemiyorum maalesef.Ama mutluluk olumlaması yapıyorum olumlamaların yanında:)) Osho'nun sözleri çok iyi geldi:)) Mutsuzluktan boşanmak güzelmiş..Her boşluk hissinde bunu aklıma getireceğim artık:))

Hakikaten öyle değil mi o kadar meşgul olduk ki yılllar yılı mutsuz olmakla bazen içine düştüğümüz boşluk hissi bundan kaynaklı olsa gerek. Mutlu olunca sahip olduğumuz enerjiyi ve boş vakti daha verimli işlere harcayabiliyoruz en azından. :)

gitarda ilerliyorum fakat annemle aramız limoni bu aralar:((

İnşallah Bigokyanus:))Laf sokmalarla dolu günlerdeyiz bu ara:)

tek düşmanın... rakibin.. savcın.. yargıcın annen olsun :))
sanırım ebeveynler arasında sıkışıp kaldınız Haticee :))

Ahhh Ahh Cansuyu:(( Bu ara isteklerimiz çakışıyor.Annemin istekleri ve yanında geleneklerle sıkıştım kaldım:((

10 gün çekirdek inanç telkinlerini dinledim yarın ve sonrası 2 gün olumlama yapacağım artık.Yaaa alakası yok biliyorum günlükçüğüm ama onu çok ama çok özlüyorum :((

İlk 10 günlük süreci bitirdim ve bugün olumlamalarla günümü devam ettirdim.Aklıma takılan bir şey var rüyalarınızı anlatın bölümüne baktım da ben hiç rüya görmüyorum.faydası olmuyor mu acaba bu çekirdek inanç telkinlerinin ::((

Abdullah Beyin başka şeyler ekleme dediğini biliyorum ama dün gece yatmadan önce Özlem Hanımın affetme meditasyonunu yaptım.Belki onu özlemelerim geçer diye:(( Rahatım şuan iyi ki yapmışım:)) 13 günü tamamladım bugün tekrar çekirdek inanç mp3lerini dinliyorum.Ara verince özlemişim mp3lerimi dinlemeyi.
Şükürler olsun her şeye:))

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri