bütün SOSYAL FOBİLİİLER buraya:))))

sarışınım

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
sewgili arkadaşalar..bende sosyal fobiliyim amaa inşallah onu mazide bırakacam..bu mesajı umudunuzu kaybetmemeniz bu hastalığı gözünüüzde büyütmmemeniz dünyanıın sonu diye düşünmemeniz için yazdım..eğer ki biz soyal fobiyle doğmamışsak ve bunları sonradan öğrenmişsek ve bizi yöneten o bilnçaltındaki olumsuuz mesajlarsa onu değiştirebilme gücüne sahibiz..her doğan çocuk bembeyaz bir kağıda benzer üzerine ne yazı yazılırsa çocuk onu okur.bizimde gerek ailmeiz olsun gerek çevremiz olsun bizi yetiştirirken hatalar yaptılar ve biz kendine güvensiz bireyler olduk..bilinçaltınızı eğitecek değiştirecek şeyler yapı..örneğin hipnoz cdleri dinleyein hipnoz cdleri hem bilinçaltını hem de bilinci eğitiyor..bu konuda ofelya thomas cdleri var yada nil gün hipnoz cdleri var..birşeyleri deneyin birşeylerin ucunddan tutun..inanın beynimiz pozitif sakın huzurlu olursa olumsuzlar giderse herşey daha iyiye gidecek..hepimiz doğarken 21 gram olarak doğduk kimse birbirnden üsütn ya da aşağı sviyede değil.birşeyler için çabalayın eft yapın olumlamalar nefes çalışşmları yapın..deneyin hangisi size fayda sağlıyorsa..ama ne olursa olun pes etmeyin bu hastalığı gözünüzde büyütmyin sewgiler hepinize:)))))

Oncelıkle aramıza hosgeldın sevgılı sarısın,katkıların ıcın tesekkurler.ben de yaklasık 20 yıllık bır sosyal fobıkım ve 7 yıldır da depresıfım.bunların zorluklarını ancak yasayanlar bılır.kanser nasıl sancılı,agrılı,agır bır hastalıksa bunlar da aynı sekılde oyledır.kanser dısardan bakınca anlasılır,destek olunulur aıle ve cevre tarafından.ama ruhsal hastalıklar malesef bazen en yakınların tarafından bıle anlasılamıyor...neyse ben bunları yenmek ıcın cekırdek ınanc telkınlerımı dınlıyorum,nefes egzersızı,olumlama,zpoıt,ımgeleme yapıyorum.sen neler yapıyorsun,sevgıler...

kanser dısardan bakınca anlasılırdestek olunulur aıle ve cevre tarafından.ama ruhsal hastalıklar malesef bazen en yakınların tarafından bıle anlasılamıyor

Güzel açıklama. art56art56

aynen SEEMANN bende yazıyı okurken en çok o kısmı etkiledi benii.sanki beni anlatır gibi ..offfffffff offffffff..çaresiz kalmak nedir çok ii biliriim..canım bben 1,5 yıl telkin dinledim olmadı bıraktım ondan önce psikoteraip görmüşütüm daha kötü oldum işte şimdi ofelya thomas tedavi görüorum yani hipnoz tedavisi baklaım neler olcak

canım bben 15 yıl telkin dinledim olmadı bıraktım ondan önce psikoteraip görmüşütüm daha kötü oldum işte şimdi ofelya thomas tedavi görüorum yani hipnoz tedavisi baklaım neler olcak

Psikolojik sorunlara karşı benim kullandığım 3 yöntem var

1.Dua
2.Derinden nefes almak. Sık sık, 10-15 defa.
3.Çok meşgul olmak. Boş zamanın olmaması.

Hani bi söz var ya, boş durmayın, boş duran insanla şeytan daha çok uğraşır. :D

sağol canım çok sağol...sende de mi sosyal fobi war..

aynen SEEMANN bende yazıyı okurken en çok o kısmı etkiledi benii.sanki beni anlatır gibi ..offfffffff offffffff..çaresiz kalmak nedir çok ii biliriim..canım bben 1,5 yıl telkin dinledim olmadı bıraktım ondan önce psikoteraip görmüşütüm daha kötü oldum işte şimdi ofelya thomas tedavi görüorum yani hipnoz tedavisi baklaım neler olcak

Allah Allah telkin neden olmadı ki işe yarıyor kesinlikle ama sizde neden işe yaramadı acaba.bırakmamanızı tekrar dinlemenizi tavsiye ederim

hipnoz tedavisi nasıl bir şey bu arada merak ettim de:)

Bende sosyal fobi yok.

Tek fobi standart yeni yapım türk dizileri, ve bu dizileri izleyen insanlar :D

Bu arada dikkat ettim de "Da", "De" ekini ne zaman birleşik ne zaman ayrı yazacağını çok iyi biliyorsun.
Arkadaşlarıma hep kızarım niye bunun mantığını tutamıyorsunuz diye :D

Niye sosyal fobi varmış sizde ? Bi sebebi var mı ?
Bu konuda tecrübesizim de...

bende işe yaramdı..şöyle düşünüorum..o telkinlerde bulunan cümlelerin hhiçbri benim bilinçaltımda yok o yüzden de telkinleri dinleyince değişen birşey yok..ama ufacık ta olsa olumlu düşünen biri kendine güvenen biri olsam bir kıvılcım olur ve değişim olur...malesef etki göremedim..neden böle bir kanıya vardınız dersen..annem kendisiyle son derce barşık bir insan bazı olaylar oldu we depresyona girme aşamasında telkinleri dinletim ve şimdi eskisi gibi hatta eskisinden iyi...işte böyle.sizde mi sosyal fobisiniz?kaç yıldır dinliorsunuz?

Bende sosyal fobi yok.

Tek fobi standart yeni yapım türk dizileri, ve bu dizileri izleyen insanlar :D

Bu arada dikkat ettim de "Da", "De" ekini ne zaman birleşik ne zaman ayrı yazacağını çok iyi biliyorsun.
Arkadaşlarıma hep kızarım niye bunun mantığını tutamıyorsunuz diye :D

Niye sosyal fobi varmış sizde ? Bi sebebi var mı ?
Bu konuda tecrübesizim de...

off offf yazsam yazsam hiçç bitmez..taa çocukluktan ve yetiştirilme tarzından kaynaklanan bir durum..bir nevi kendine güvensizilik..başka insanlarla birlikteyken aşırı korku hali vb vb..bu böyle uzayıp gider:))

ben çok önceden sosyal fobi olduğumu düşünüyordum ama değilim sanırım ama tam olarak kendime güvenim yok aslında var ama her zaman değil hani o özgüveni çok kuvvetli olan insanlardan değilim ama telkin dinlemeye başlayınca bende farklılıklar kesinlikle oldu daha konuşkan şakacı biri oldum ve direk hissettim farklılıkları o yüzden her dinleyende de işe yarar diye düşünüyordum bir de yaşım ilerleyince değişmeye yapım açılmaya başladı ben en küçükken çok konuşkandım ama büyüdükçe içe kapanık oldum ama daha sonra gene açıldım çok şükür. mesela geçen kendine güveni olmayan daha doğrusu o sosyal fobi gibi biri galiba o ve benim bir hocam var oturuyorduk hocam öyle konuşkan rahat davranan biri ki sohbet ediyoruz dedi ki arkadaşıma sen de pek çekingensin daha gözüme bakamıyorsun hiç falan dedi sonra ben küçükken aynı senin gibiydim her şeye de ağlardım ama sonradan böyle oldum dedi hepsi alışkanlıklar ibaret alışkanlıkları değiştirmek lazım falan dedi gerçekten de haklı mesela neyi yapamıyorsanız aslına yapabilecek kapasitedesiniz ama uzun süredir öyle davrana davrana sanki sen oymuşsun gibi oluyor ama aslında değilsiniz...

aynen çok doğru demiş..mesela birşeyden korkuorsak bunun nedeni o korku filmini beynimizde sürekli izlememiz..belki sizde çoğu kez yaşamışsınızdır..bir durum war ve durum karşısında siz kesin şu şöyle olacak diyerek hep olumusuza yöneliyorsunuz..işte buunu yapan alışkanlıklarımız...sizin adınıza sevindimm düzenli dinlrseniz ve kendiniz için sürekli yeni şeyleri denerseniz çözülmeyecek birşey yok ortada....bence sizinki utangaçlık benimki sosyal fobi..herşey ii olacaktır inşallah

Canım,cekırdek ınanc tespıtı yaptır.benım cekırdek telkınlerımın arasında sosyal fobı var.su aralar telkınlerın olumsuz etkılerı uzerımde ama ınsallah ıyı gelecegıne ınanıyorum...

canım yapmaz olur muyum yaptım tabi ki..bende 3 çekirdek inanç çıkmıştı..öksüz ve yetimler,büyüme korkusu,sinmekten özgürleşmek

Hmm benım de otorıte korkusu,buyumeyı reddetme ve sınmekten ozgurlesmek.cekırdek telkınlerde mı ıyı gelmedı

yaa canım senin olumsuz düşünmene sebep olmak istemem..ben telkinlerden etki göremedim ama hipnoz cdleri ii geliyor..herkesin beyin yapısı düşünce yapısı farklıdır..yani öle kısa bir sürede dinlemedim 1,5 yıl dinledim ama olmadı:(

Pekı basagrısı,aglama,halsızlık,sık wcye gıtme gıbı belırtıler de olmadı mı

oldu tabi ki...ya her dinlediğim yeni telkinde çok güzel etkliler gördüm sonra sonra o etkller kayboluyordu

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri