21 gün olumlamam bitcek napmalıyım?

isimsiz11

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ayın 16 sında yani 2 gün sonra 21 gün olumlamam bitcek.
Yaptığım olumlamanın adı : Kendini sevmek (Öz Saygı).
Bu olumlama bitince 1 hafta ara vermem lazım mı başka bir olumlamaya geçmek için(çünkü bazı sitelerde bilinçaltında oturması için 1 hafta dinlenin vb..) şeyler okumuştum?
acaba nasıl yaparsam en verimli sonucu alabilirim ?

bir hafta ara verince hem kafanız toparlanır hem de bıkkınlık duymazsınız, ara vermekte fayda var bence.

sağolun peki öyle yapayım hem diğer olumlamaları da toparlamış olurum :)

arkadaşlar ayın 16 sında yani 2 gün sonra 21 gün olumlamam bitcek.
Yaptığım olumlamanın adı : Kendini sevmek (Öz Saygı).
Bu olumlama bitince 1 hafta ara vermem lazım mı başka bir olumlamaya geçmek için(çünkü bazı sitelerde bilinçaltında oturması için 1 hafta dinlenin vb..) şeyler okumuştum?
acaba nasıl yaparsam en verimli sonucu alabilirim ?

Peki sonuçlar nasıl herhangi bir değişiklik yaşadın mı sevinclisevincli

evet bir hafta ara sonra tekrar aynısına yada başka bir olumlamaya geçebilirsin.olumlamadan önce olumsuzlama yapıp direnç kırmanı öneririm.ben artık önce öyle yapıyorum.

@bluegirlx ne gibi bir etkisi oluyor ki ?

selam arkadaşlar bu 21 günde sadece bir tanemi olumlama yapabilirim yoksa bir kaç tane birden yapsam olurmu

bir tane olumlama yaparsanız daha iyi olur çünkü 1 den fazla olumlama yaparsak enerjimiz dağılabiliyormuymuş neymiş öyle birşey okumuştum bazı sitelerden
bencede 21 günde sadece 1 olumlama sonrada 1 hafta ara ve 21 gün başka olumlama daha mantıklı :)

isimsiz 11 teşekkür ederim. bende bir kaç tane birden yaparsak olur diye okumuştum. ben yeniyim bana yardım ederseniz sevinirim.

selam bluegirlsx,
olumlamadan önce olumsuzlama yapıp direnç kırmanı öneririm.bu yazdıklarını bir örnekle açabilirmisin lütfen teşekkürler

Olumsuzlama ben de hıc yapmadım.21 gun ozguven olumlamamı hıc aksatmadan 21 gun boyunca yazdım.kuntum sıcrama adlı makalede aynı olumlamayı 3 ay yapın dıyordu.ben de sımdı yarın ıkıncı 21 gunluk calısmama baslıycam.baska konularda da yapmak ıstıyorum fakat ozguven ve sosyallık uzerıne daha calısmam lazım...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri