Boy Uzatma Grubu 18 Nisan 2012 Başlangıç!

bende nasıl meditasyon yapılacağını bilmiyorum biri nasıl yapıldığını anlatırmı
Buzdevri ve jenny ,genel forumda en son nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili bir sürü örnek var ve Karakabus arkadaşımızın yazdığı da en basit haliyle bir örnek var... onlara bakıverirseniz çok daha anlaşılır olur... Genede anlayamazsanız , yazarım ama onları okuyarak en uygun olanına siz karar vermelisiniz.
Sevgiyle kalın

Ebru Şallı'nın kendi sitesinde programları var ordan bulabilirsin smil56

Ben de katılmak istiyorum ama 50şer dk benim için de fazla ama yine de kendimce yapabildiğim kadar yapıcam kahvesmiley
Merhaba Papatya...
Hoşgeldin aramıza.... Arkadaşlar 50 dakika diye kesin şart bir durum yok.... gevşemeniz tamamlandığında imajinenizi yapıp bitirebilirsiniz. Bu bende 15-20 dakika bazende 1.15 dakika sürüyor , zamanın ne olduğu değil ne kadar etkili olduğu önemli...Böylece 10 kişilik uzama grubu olduk... yaşasınpartysmiley
Sevgiyle kalın...

Arkadaşlar,
Çok büyük bir yoğunlukla alakalı ben de buğün başlayamadım ama yarın başlıyorum İnşAllah... Fakat gruptaki diğer arkadaşlarında deneyimlerini paylaşımlarını da göremedim..

Merhaba. Ben akşamları girebiliyorum nete. Bu yüzden raporları akşamları verebilicem. Meditasyondan mıdır bilmiyorum ama diz kapaklarım ben yürüdükçe çıtlıyor ve ağrı var. Bu çıtlama muhabbeti meditasyondandır diyorum; ama ağrı bugün çok yürüdüğüm için olabilir. Gerçi ben hep çok yürüyorum ama :D Bu belirtilerden biri de olabilir, yani umarım işe yarıyordur :) Meditasyonum yine 20-25 dk falan sürdü. Yumurta yedim her sabah olduğu gibi ve barfiks çektim 10 tane. Gece yatarken de aynı şeyi yapıcam. Meditasyon süremi de uzatmaya çalışıcam :)

Arkadaşlar,
Çok büyük bir yoğunlukla alakalı ben de buğün başlayamadım ama yarın başlıyorum İnşAllah... Fakat gruptaki diğer arkadaşlarında deneyimlerini paylaşımlarını da göremedim..
Merhaba minnettar. 20 yaş üzeri boy uzatma adlı konuda birçok bilgi paylaşmıştın.Fakat ben senin deneyimlerini merak ediyorum.Daha önceden meditasyon ile 2 cm uzayabildiğini söylemiştin.Nasıl yaptığın ile ilgili yazarsan sevinirim.

Ben de ne yaptığımı kısaca anlatıyım..Öncelikle tüm vücudumda enerji şeklide bir güç dolaştığını hayal ediyorum.Daha sonra seçtiğim bir bölgemde tüm bu enerjimi toparlıyorum.Son olarak tüm enerji vücudumdan çıkıyor ve bacaklarıma dağılıyor.Bunu ilk yaptığımıda,enerjiyi vücudumdan çıkarttığımda vücudumu hissetmiyor gibiydim.Ne havada uçuyordum ne de yatıyordum..Hissizleşmiştim,başım dönüyordu,olduğum yerde dönüyormuş gibiydim.Ruhum bedenimde değil,ama onun dışında da değildi sanki.Çok tuhaf,değişik bir duygu nasıl anlatabilirim..
Enerjiyi tekrar vücuduma,bacaklarımdan başlayarak dağıttığımda ise ılık birşey aktı bacaklarıma..Ama bunun için iyice odaklanmak gerekiyor.Bu sefer yaptığımda o zaman ki kadar hissedemedim.Ama tekrar başarıcama eminim..:))
Benim maceram bu kadaar..;))

Merhaba. Ben akşamları girebiliyorum nete. Bu yüzden raporları akşamları verebilicem. Meditasyondan mıdır bilmiyorum ama diz kapaklarım ben yürüdükçe çıtlıyor ve ağrı var. Bu çıtlama muhabbeti meditasyondandır diyorum; ama ağrı bugün çok yürüdüğüm için olabilir. Gerçi ben hep çok yürüyorum ama :D Bu belirtilerden biri de olabilir, yani umarım işe yarıyordur :) Meditasyonum yine 20-25 dk falan sürdü. Yumurta yedim her sabah olduğu gibi ve barfiks çektim 10 tane. Gece yatarken de aynı şeyi yapıcam. Meditasyon süremi de uzatmaya çalışıcam :)
Canım meditasyon sırasında süreyi tutmayı nasıl başarıyorsun?Ben süre tutamıyorum. .

Süre tutmuyorum da şöyle oluyo. Başladığım saate bakıyorum. 23.30 falan genelde. Bitirdiğimde saat 00.00 falan oluyo işte en fazla :) Çok uzun yapamıyorum öyle 50 dk falan. Bir de senin bacaklarından ılık bişeyler akmış, bunu yaşamadım hiç. Bende hep ayaklarımın öne doğru gitmesi vardı. Kendiliğinden gidiyor.

Merhaba minnettar. 20 yaş üzeri boy uzatma adlı konuda birçok bilgi paylaşmıştın.Fakat ben senin deneyimlerini merak ediyorum.Daha önceden meditasyon ile 2 cm uzayabildiğini söylemiştin.Nasıl yaptığın ile ilgili yazarsan sevinirim.
Merhaba canım;
Ben gevşeme konusunda çok uzun süre sorun yaşadım, daha yenilerde bu işi daha iyi yapabiliyorum . Ben de vücudumu iyice gevşetip derinleştiğimde, bedenimi bir enerji gibi parlak ve hafif hissetmeye çalışıyorum.Sonra vücudumu bazen beyaz bir ışıkla aydınlandığını bazende enerjinin bacaklrıma doğru aktığını hayal ediyorum ve bacaklarımda ısınma , atmalar oluşmaya başlıyor bazen de titremeler. Bunun en verimli şekli derinleşmeyi iyi yaptığım zamanlarda ve tam inançla devam ettiğimde oluyor. Fakat farkında olmadan bazen heyecana kapılıp kasılıyorum... Ama bunu ne kadar olağan düşünerek yaparsan bu daha iyi sonuç veriyor. Genel durum bu çalışmamdaki..
Umarım aydınlatabilmişimdir.
Sevgiyle kal.girlhaha

boy uzatmak için barfiks çekmeyin! çabuk yorulursunuz çünkü ve vucudunuz daha esnemeden bırakırsınız, sadece kanat ve sırt kaslarınız gelişir, bunun yerine hareketsiz olarak asılı kalın vücudunuzu yer çekimine karşı dururken boruda asılırken esnetin gerdirin ve bacaklarınızı gerdirin, kendinizi yormadan daha uzun süre asılı kalacağınız için daha etkili olucağına eminim ve ayaklarınızı savurun sallanın vucudunuzu belinizden sallayın sanki kopacakmış gibi, üst kısmını oynatmadan bu yöntemle çok iyi esnersiniz, plates sadece bu söylediklerimin çok çok hafifletilmiş hali, hadi ama uzamak istiyorsanız biraz gayret zorluklara katlanmalısınız zamanla vucudunuz alışacaktır ve güçlenecektir işte ozaman başarmak için hiçbir engel kalmayacak, sınavlar yada işiniz hiçbiri bahane olmamalı yarmadan önce herkez 5 dk, bir demirde asılıp kendini esnetebilir bence

iyi akşamlar herkeseeeeeee :) burada acayip bir kasırga var net yoktu elektriklerde saat 5 gibi geldi yazamadım buraya. ben sabah 7 de kalktım ve bir meditasyon müziği eşliğinde gevşemeye ve imagine etmeye çalıştım. çok umutluyum gvrçekten. bu arada rahatlayamayanlar için bir önerim var, özellikle akşamki seansımız için kaya tuzu ile vücudunuzu ovarak duş alıp yatarsanız daha kolay sonuç alırsınız. ben şimdi akşam seansımı yapıcam :) iyi akşamlar

Süre tutmuyorum da şöyle oluyo. Başladığım saate bakıyorum. 23.30 falan genelde. Bitirdiğimde saat 00.00 falan oluyo işte en fazla :) Çok uzun yapamıyorum öyle 50 dk falan. Bir de senin bacaklarından ılık bişeyler akmış, bunu yaşamadım hiç. Bende hep ayaklarımın öne doğru gitmesi vardı. Kendiliğinden gidiyor.
Beyin gücü/ne şekilde düşündüğün/nasıl hayal etmiş olduğun; bunlara bağlı olabilir. .

meditasyon yaparken dinlediğiniz müzikler hangileri isim verirseniz bende onlarla denemek istiyorum

Merhaba canım;
Ben gevşeme konusunda çok uzun süre sorun yaşadım, daha yenilerde bu işi daha iyi yapabiliyorum . Ben de vücudumu iyice gevşetip derinleştiğimde, bedenimi bir enerji gibi parlak ve hafif hissetmeye çalışıyorum.Sonra vücudumu bazen beyaz bir ışıkla aydınlandığını bazende enerjinin bacaklrıma doğru aktığını hayal ediyorum ve bacaklarımda ısınma , atmalar oluşmaya başlıyor bazen de titremeler. Bunun en verimli şekli derinleşmeyi iyi yaptığım zamanlarda ve tam inançla devam ettiğimde oluyor. Fakat farkında olmadan bazen heyecana kapılıp kasılıyorum... Ama bunu ne kadar olağan düşünerek yaparsan bu daha iyi sonuç veriyor. Genel durum bu çalışmamdaki..
Umarım aydınlatabilmişimdir.
Sevgiyle kal.girlhaha
Kesinlikle canım.Teşekkürler..ttli3

arkadaşlar geç olmadıysa bende varım aranızda tek başına daha zor oluyo çünkü
yalnız arkadaşlar belirlediğiniz planı burda da açıklarsanız çok güzel olur yani neler yapılıyo sırayla?

arkadaşlar geç olmadıysa bende varım aranızda tek başına daha zor oluyo çünkü
yalnız arkadaşlar belirlediğiniz planı burda da açıklarsanız çok güzel olur yani neler yapılıyo sırayla?
Hoşgeldinnnnnnnnnnnn...
Seninle beraber 11 kişi olduk...........
Sadece sabah ve akşam meditasyon yapıyoruz. Diğer konular kişilerin kendi isteğine bağlı....
Başarılar dilerim...

meditasyon yaparken dinlediğiniz müzikler hangileri isim verirseniz bende onlarla denemek istiyorum
Ben boy uzatma telkin müziğini dinleyerek yapıyorum ama daha iyisini oluşturamadığım için. Daha sakin ve kaptırabileceğin bir müzik olabilir... Yeni edineceksen , satış yapanlar yardımcı da olabilir ve direk meditasyon müzikleri de satılıyor olabilir. Ya da bu forumdan uygun olanı indirebilirsin mesela....
Meditasyonların nasıl gidiyor?

Ben boy uzatma telkin müziğini dinleyerek yapıyorum ama daha iyisini oluşturamadığım için. Daha sakin ve kaptırabileceğin bir müzik olabilir... Yeni edineceksen , satış yapanlar yardımcı da olabilir ve direk meditasyon müzikleri de satılıyor olabilir. Ya da bu forumdan uygun olanı indirebilirsin mesela....
Meditasyonların nasıl gidiyor?

bazen iyi odaklanabiliyorum bacaklarımın ve sırtımın uzadığını, bacaklarımın ileri doğru gittiğini hayal ediyorum ve yediğim bütün besinlerin kalsiyum ve minerallerinin kemiklerimi uzatmak için bacaklarım da yoğunlaştığını düşünüyorum, youtube dan bulduğum bir meditasyon müziğiyle yapıyorum bunları ve akşam yaptığım antrenmanlardan sonra uyumadan hemen önce yatağımdayken yapıyorum, sabahları meditasyon yapmaya başlamadım henüz birazdan ilk sabah meditasyonumuda yapıcam, ama bir sorun var, herşey iyi giderken kendimi alakasız bişey düşünürken buluyorum, biraz odaklanma sorunum var sanırım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri