Umut YAVUZ kimdir? ==> Tıklasana =)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

Yazmakta

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle bütün arkadaşlara merhabalar diyorum, hayatimdegisti.com üzerinde bir süredir aktiflik gösteriyodum fakat sadece ilgili olduğum konularda sizleri de bilgilendirmek üzre kendi yazılarımı yazmaya giriyordum, gir çık => gir çık yapa yapa artık sürekli takip etmeye başladım ve kendimi tanıtmam gerektiğini düşünerek buraya bu konuyu açmaya karar verdim =)

1995 Doğumlu, webmaster olarak internet ortamında bulunan, kişisel gelişim ve parapsikoloji konularında bilgili fakat kişisel gelişim (farkındalık) konusuna hakim ve kendi blogunda kendi çapında yayın yapan birisidir. Bildiklerini başkaları ile paylaşmaktan mutluluk duyan, yeri geldiğinde yaşı hakkında yorum yapanlara hiç aldırış etmemeyi seven ve gelen övgülerden çok mutlu olan birisidir bu Umut Yavuz. Ankara da düzenlenen seminerleri kaçırmayan, öğrendiklerini bloguna yazarak pekiştiren ve başkaları ile paylaşan birsidir.

Css / html ve php dillerini bilen orta derece Photoshop cs3 kullanabilen birisi =)
Ayrıca hayatimdegisti.com daki aşırı reklamlardan son derece rahatsız ve kullanıcı kaçırdığını düşünende birisi.

eee yok mu bir hoş geldin?

Son söz ; kimdir sayfam
Umut YAVUZ kimdir?

Olmaz mı? Aramıza hoşgeldin Umut. Sen zaten aramızdasın ya kısaca tanımış olduk. Bir kaç yazını okudum ve bir de videonu izlediğimi hatırlıyorum. Gelişimin daim olsun. Kendini geliştirmenin sonu yok bence. Sevgiler.

Hoş geldin , kendini çok güzel tanıtmışsın ve yaşına takanlara da akıl yaşta değildir baştadır lafını yaptıklarınla çok güzel anlatmışsın. Bravo sana :)

hoş geldiniz..mutlu paylaşımlar diliyorum...ttli3

Hoş geldin , kendini çok güzel tanıtmışsın ve yaşına takanlara da akıl yaşta değildir baştadır lafını yaptıklarınla çok güzel anlatmışsın. Bravo sana :)

Hoşbulduk, beğenmene sevindim :)

Olmaz mı? Aramıza hoşgeldin Umut. Sen zaten aramızdasın ya kısaca tanımış olduk. Bir kaç yazını okudum ve bir de videonu izlediğimi hatırlıyorum. Gelişimin daim olsun. Kendini geliştirmenin sonu yok bence. Sevgiler.

Hoşbulduk, haklısınız bilgi kocaman bir deniz biz ise damlalarız, teşekkür ederim :)

hoş geldiniz..mutlu paylaşımlar diliyorum...ttli3

Teşekkürler prenses :)

hoş geldiniz aramiza bu arada benimde soy ismim yavuz paylaşiminiz için teşekkür ederiz

Herkese çok teşekkür ederim hoş bulduk arkadaşlar :)

Blogunu inceledim..genç yaşına rağmen bu kadar güzel bir olaya imza atman şahane ..seni tebrik ediyorum..vakit buldukça takip edeceğimm..

hoş geldin de bir şey soracam .. webmaster olduğunu söylüyorsun ama paypal dan paranı çalıyorlar :) .. web uzmanı için biraz garip bir şey değil mi ? ..

hoş geldin de bir şey soracam .. webmaster olduğunu söylüyorsun ama paypal dan paranı çalıyorlar :) .. web uzmanı için biraz garip bir şey değil mi ? ..

Bütün arkadaşlara çok teşekkür ederim, hoşbulduk.

@eT Ho win US AND Dostum ortalık karaktersiz den geçilmiyor ki. Bilgisayara bir şekilde keylogger yedirmişler. Nasıl olduysa artık bende bilemiyorum :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri