Hangisinden Başlama lıyım?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

SosyalX

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Daha önce Sosyal Fobi teşhisi doktorum tarafından konulmuştu 3 ay kadar ilaç tedavisi gördüm ve daha sonra bıraktım. Eskiden topluluk içine giderken bile sıkıntı yaşıyordum şimdi pek değil ama yinede devam ediyor toplum içinde gözler bana yöneldiğinde biraz daha iyi gibi hissediyorum eskisine göre şunu anladım ki herşey bende bitiyor bugün rastlantı eseri hayatimdegisti.com'a geldim ve denemek istiyorum sizce hangi telkinden başlamalıyım?

Ayrıca kendime güven problemim var ben bunu yapamam, ben bunu başaramam gibi şeyler düşünüyorum bazen.

Önce suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinlerini bir süre(mesela bir hafta-10 gün)dinledikten sonra,sosyal fobiniz olduğu için sosyal fobi ve istediğiniz telkinleri listenize ekleyerek dinleyebilirsiniz.En kısa zamanda en yüksek faydayı görmeniz dileğiyle.

Meraba arkadaşlar,depresyona en iyi gelen telkinler hangileri?suçluluk duygum olmadığı için bunu yazıyorum.Lütfen yardım edin,ve günde ne kadar dinlemem gerek?Teşekkürler şimdiden..

Önce suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinlerini bir süre(mesela bir hafta-10 gün)dinledikten sonra,sosyal fobiniz olduğu için sosyal fobi ve istediğiniz telkinleri listenize ekleyerek dinleyebilirsiniz.En kısa zamanda en yüksek faydayı görmeniz dileğiyle.

Teşekkür ederim Frezya önerdiğiniz telkinleri dinlemeye başladım :)

Meraba arkadaşlar,depresyona en iyi gelen telkinler hangileri?suçluluk duygum olmadığı için bunu yazıyorum.Lütfen yardım edin,ve günde ne kadar dinlemem gerek?Teşekkürler şimdiden..

Suçluluk duygunuz olsun olmasın ilk önce suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinlerinin dinlenmesi öneriliyor.Yukarıda da yazdığım gibi bir süre sadece bu iki telkini dinleyip,daha sonra istediğiniz diğer telkinlerden ekleyerek, listenizi dinlemeye devam edebilirsiniz.(Depresyon dünde kaldı telkinini ekleyebilirsiniz). Ne kadar dinlemeniz gerekir?O konuda kesin bir şey söylemek zor,çünkü telkinlerin etki süresi kişilere göre değişiyor,örneğin bende 10 günde etki etmeye başlayan bir telkin,sizde 1 haftada,bir başkasında 15 günde etkilerini göstermeye başlayabilir.En iyi kararı telkinleri dinledikçe siz verebilirsiniz.Sevgiler.

Suçluluk duygunuz olsun olmasın ilk önce suçluluk duyguları ve ego güven güçlendirici telkinlerinin dinlenmesi öneriliyor.Yukarıda da yazdığım gibi bir süre sadece bu iki telkini dinleyip,daha sonra istediğiniz diğer telkinlerden ekleyerek, listenizi dinlemeye devam edebilirsiniz.(Depresyon dünde kaldı telkinini ekleyebilirsiniz). Ne kadar dinlemeniz gerekir?O konuda kesin bir şey söylemek zor,çünkü telkinlerin etki süresi kişilere göre değişiyor,örneğin bende 10 günde etki etmeye başlayan bir telkin,sizde 1 haftada,bir başkasında 15 günde etkilerini göstermeye başlayabilir.En iyi kararı telkinleri dinledikçe siz verebilirsiniz.Sevgiler.

Kesinlikle etki gösterir mi?Sadece uyurken dinlesem yeterli olur mu frezya

Kesinlikle etki gösterir mi?Sadece uyurken dinlesem yeterli olur mu frezya

Ben ve dinleyen bir çok arkadaş çok iyi sonuçlar aldı.Uyurken dinlemen yeterli olur.Ben de uyumadan çok rahatsız olmayacağım şekilde mp3 ya da telefondan açıyordum,sabaha kadar dinliyordum.Çok etkisini gördüm,olumlu yönde :)Eminim sizde göreceksiniz.

Nasıl bir etki gösteriyor, açıklar mısınız?

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri