- Reaksiyon puanı
- 0
15 yaşındayım. başarılı olmayı mutlu olmayı istediğim halde kendimi tam yapacakcen her şey düzelecekken geri çekiyorum. bir şeyi başarmaktan korkuyorum nedenini bende bilmiyorum. mesela geçen sene herkes güzelsin zayıfsın diyordu. sonradan bilerek kilo aldım önceden kendime ve yediklerime özen gösterirdim özen göstermemeye başladım. ilk başlarda bu hoşuma gitmişti. sonradan kendimden nefret ettim kızım sen aptal mısın insanlar güzel görünmeyiister sen ne diye böyle yapıyorsun diye şimdilerde kilo vermeye çalışıyorum iyi görünmeye çalışıyorum. derslerimde de aynı şey geçerli mesela konuları çabuk kavrıyorum neden diğerleri böyle değil diye düşünüyorum sonra bi bakıyorum bende geç anlar olmuşum. kuzenlerimle tenis onarken bile ben daha çabuk öğreniyorum neden böyle diye düşünürken bi bakıyorum onlardan da kötü oynamaya başlamışım...kulağa çok saçma geliyor biliyorum. psikolog psikiyatrist hepsine gittim ama sanırım derdimi anlatamıyorum yada anlamıyorlar. bunları acaba benim gibi olan başka insanlar varmı diye yazdım. benim halimden anca onlar anlar.