Pazartesi Günü Star Tv deyiz...

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Hayatım Değişti Ekibinden ve Arketip Akademi Ortaklarım Özlem Şahin ve Abdullah Canıtez bu Pztsi günü 23 Ocak da Melek Programında Star Tv de konuk olacaklar.

Abdullah Canıtez yarın saat 14.00 da Barış Tv de Meltem ile Yaşama Dair Programında..Uydu yayını ve internet sitesinden izleyebilirsiniz.
Bundan sonra da Star Tv de ben ve arkadaşlarım Melek Programına sık sık konuk olacağız..

ImageView.ashx.jpeg

276445_294436667237499_1954620488_n.jpg

Atakan bey bu çok güzel bir haber:)Çok mutlu oldum:)Hayırlı olsun şimdiden.

Çok güzel hakikaten. Hayırlı olsun.

5 dakikaiçinde Abdullah Canıtez Barış Tv de canlı yayına tel ile katılabilirsiniz.
www.baristv.com

Hatırlatmak adına bir şeyler yazayım da konu aktif olsun istedim.Pazartesi günü unutmayın...

süperrrr yaaa kacirmayacağıma emın olunnn sabırsızlıkla beklıyorummm.:D:DD:D

Yarını sabırla bekliyorum.Bizim için çok faydalı olacağına inanıyorum.

Ben de bir kaç gündür pazartesiyi iple çekiyorum :)

İzleyemeyenler için bu programın videosu www.cekirdekinanc.com sitemize eklenmiştir.

Hayatım Değişti Ekibinden ve Arketip Akademi Ortaklarım Özlem Şahin ve Abdullah Canıtez bu Pztsi günü 23 Ocak da Melek Programında Star Tv de konuk olacaklar.

Abdullah Canıtez yarın saat 14.00 da Barış Tv de Meltem ile Yaşama Dair Programında..Uydu yayını ve internet sitesinden izleyebilirsiniz.
Bundan sonra da Star Tv de ben ve arkadaşlarım Melek Programına sık sık konuk olacağız..

ImageView.ashx.jpeg

276445_294436667237499_1954620488_n.jpg

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri