para beni seviyor ve sadık bir köpek gibi her zaman bana geri dönüyor :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sultan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

Sultan

Guest
Finansal açıdan her zaman refah içindeyim
Para beni seviyor ve sadık bir köpek gibi her zaman geri dönüyor.
Para yalnızca bir değiş tokuş aracıdır.
Para vermenin ve geri almanın başka bir formudur.
Ben hayatta verdikçe oda bana bin bir türlü bolluğuyla geri veriyor ve para da bunlardan biri.
Her zaman maddi açıdan güvendeyim.
Elime geçen para benim için bir mutluluk kaynağıdır.
Birazını biriktiriyorum ve birazını da harcıyorum.
Borç, suçluluk ve fakirlik bazlı bütün olumsuz düşünceleri kafamdan atıyorum.
Her zaman yeterince param var.
Kredi almakta benim için sorun değil.
Faturalarımı sevgiyle ödüyorum ve gerçek kaynağıma güveniyorum.
alıntı
y789sevgiyle mutlu kalın

abc171403125975ee609017dd5ce2bbb.gif

04b3e3f7c22a9d29f4ac970c4bfee13d.gif

girlhaha girlhaha girlhahaPara beni çook sever ve hep kendiliğinden en sevildiği yer olan cüzdanıma girer.Cüzdanımdaki paraları çıkartıp sevdiğim zaman fark ettim ki hiç ummadığım yerlerden bir anda bir sürü para bana doğru akın ediyor girlhaha girlhaha girlhaha

"Cüzdanımdaki paraları çıkartıp sevdiğim zaman fark ettim ki hiç ummadığım yerlerden bir anda bir sürü para bana doğru akın ediyor"

Bu doğru mu yoksa böyle olduğunu mu imgeliyorsunuz?

Doğru girlhaha sevgili schamanic bir yazısında yazmıştı bunu para kartlarıyla ilgili forumdaki yazıdaydı sanırım.dusun2Paranızı arada sırada cüzdanınızdan çıkartın ve onu sevin,ayrıca paralarınıza özenli davranın,onları buruşturup bir yerlere tıkıştırmaktan vazgeçin.Sevildiklerini hissettikleri zaman diğer paralarda sevildikleri yere gelmek için harekete geçeceklerdir ve benzeri cümleler yazıyordu.Bende o günden beri bunu aklıma geldikçe uyguluyorum ve gördüm ki gerçekten işe yarıyor.Denemesi bedava girlhaha girlhaha girlhaha

Para beni çook sever ve hep kendiliğinden en sevildiği yer olan cüzdanıma girer.Cüzdanımdaki paraları çıkartıp sevdiğim zaman fark ettim ki hiç ummadığım yerlerden bir anda bir sürü para bana doğru akın ediyor

olumsuz kelimeler var onlar dışında olumlama herkes için mükemmel teşekkürler =)

cüzdanımdaki her bir lira 1000 lira ,1000 lira 10000 lira kadar değerlidir.ve her gün artmaktadır.düşlerimin ötesinde zenginleştiğimi kabul ediyorum diye yazıp cüzdanıma koydum.hiç para cüzdanımdan eksik olmuyor.y789

[quoteevgiler=bengusu;576487]cüzdanımdaki her bir lira 1000 lira ,1000 lira 10000 lira kadar değerlidir.ve her gün artmaktadır.düşlerimin ötesinde zenginleştiğimi kabul ediyorum diye yazıp cüzdanıma koydum.hiç para cüzdanımdan eksik olmuyor.y789[/quote]
bende cüzdanıma yazıp koyacağım.iyiki varsınız sevgiler
blissyblissyblissy​

aaa ilginç hemen yazıp koyacagım sevgiler bol paralar....

bunu yapıp havadan para kazanan oldu mu merak ediyorum bu konuyu...

ben eskiden çantamdan asla para bitmez derdim gerçektende bitmez çoğalırdı şimdi yine çantamdan asla para bitmez diyorum işe yarıyor şükürler olsunsmil56

cüzdanımdaki her bir lira 1000 lira ,1000 lira 10000 lira kadar değerlidir.ve her gün artmaktadır.düşlerimin ötesinde zenginleştiğimi kabul ediyorum diye yazıp cüzdanıma koydum.hiç para cüzdanımdan eksik olmuyor.y789[/quote ]
bende deneyeceğim:)))

Ben hayatta verdikçe oda bana bin bir türlü bolluğuyla geri veriyor ve para da bunlardan biri.
alıntı
y789sevgiyle mutlu kalın

Süper olumlama bengisu teşekkürler...

cüzdanımdaki her bir lira 1000 lira ,1000 lira 10000 lira kadar değerlidir.ve her gün artmaktadır.düşlerimin ötesinde zenginleştiğimi kabul ediyorum diye yazıp cüzdanıma koydum.hiç para cüzdanımdan eksik olmuyor.y789
bende deneyeceğim canım..iyi ki varsın..ne çok şey öğrendim senden..ttli3

Ben de cüzdanıma ve metal paralarımı koyduğum küçük keseye reiki yaptım sembolleri çizdim hiç parasız kalmıyorum :)) Bir de söylendiği gibi paraya sevgi göndermek cidden işe yarıyor sevgi enerjisini neye gönderirseniz o'nu büyütürsünüz, Paramı elime alıyorum iki avucumun arasına reiki gönderiyorum, ayrıca para ile ilgili blokajlarım şifalansın diye 21 gün reikiyle çalışmıştım hiç sorunum kalmadı tavsiye ederim. Bir de asla parayı sağa sola sıkıştırmayın metal paradan bozuk para diye bahsetmeyin metal para denmesi gerekiyormuş bir yerde okumuştum o'ndan beridir ille metal para derim. Ayrıca para ile ilgili çalışmalarınızı hopo ile yapın bakın neler değişecek :)

Ben de cüzdanıma ve metal paralarımı koyduğum küçük keseye reiki yaptım sembolleri çizdim hiç parasız kalmıyorum :)) Bir de söylendiği gibi paraya sevgi göndermek cidden işe yarıyor sevgi enerjisini neye gönderirseniz o'nu büyütürsünüz, Paramı elime alıyorum iki avucumun arasına reiki gönderiyorum, ayrıca para ile ilgili blokajlarım şifalansın diye 21 gün reikiyle çalışmıştım hiç sorunum kalmadı tavsiye ederim. Bir de asla parayı sağa sola sıkıştırmayın metal paradan bozuk para diye bahsetmeyin metal para denmesi gerekiyormuş bir yerde okumuştum o'ndan beridir ille metal para derim. Ayrıca para ile ilgili çalışmalarınızı hopo ile yapın bakın neler değişecek :)
hopo çalışmasını anlamadım anlatırmısınız...ttli3

hopo çalışmasını anlamadım anlatırmısınız...ttli3
ho'oponopono kısaca hopo :)) mutlaka duymuşsunuzdur her konuda muhteşem bi arınma ve sevgi enerjisini çoğaltma yöntemi para konusunda hopo ile çalışabilirsiniz muhteşem sonuçlar elde ediliyor şiddetle tavsiye ediyorum :)

evet o tekniği biliyorum ....teşekkür ederim....ttli3

alıntı
y789sevgiyle mutlu kalın

Hayaller gerçek olsa keşke:)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri