gizli telkinli ayetler

ben teşekkür ederim.subliminal telkinlerin etkili olduğunu bana kanıtlayan bir telkin bir nevi.Çünkü rüyalarda çok hoş şeyler görülüyor :)

telkinlerde ne var. Yani ne içeriyor.

fetih suresi, rahman,ihlas,zilzal,tin,nas, kevser,felak,kevser,kadir ve bakara suresi.

ayet derken ne kastediliyor. Ben de indirdim. Müzik hoş. Ancak bu işler biraz tehlikeli biliyosun. Kendime iyi bişey yapim derken Allah muhafaza... Güvenli bir yerden mi mesela?

evet ben yaptım zaten sesi fazla kısmadım.sesler duyuluyor isterseniz ham halini de yükleyeyim

Anladım. Teşekkürler. Şifa olsun...

zahmet olsun biraz bir şey olmaz:)
tamam yüklüyorum

sence hangisi daha etkili? kısık sesli olanı mı yoksa bu koyduğun mu?

tabiki gizli olanı şimdiki ekleyeceğim sadece ne dinlediğinizi bilmeniz için

zahmet olmazsa hangi ayetler olduğunu da numaralarıyla yazabilirmisiniz anlamlarına bakmak isterim. ayrıca çok hoş fikir emek verdiğinizi için teşekkürler

SÛRELER var içinde...fetih suresi, rahman,ihlas, zilzal, tinnas kevser, felak, kevser, kadir ve bakara suresi..

bunu beğenirseniz bir tane daha var onu da ekleyebilirim isterseniz.

şimdi biz bu telkinlerle kur'an surelerini mi dinlemiş oluyoruz.ama sesi kısık olarak.ben tam anlayamadım kusura bakmayın

kuranın surelerini sesi kısık bir şekilde dinliyorsun. kulağının algılayamayacağı, ama bilinçaltının algılayabileceği bir ses düzeyinde dinliyorsun. ama kulağınla duyabildiğin müzik normal müzik.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri