Veeeee Sürpriiiiizzzz İstanbul Buluşması. :)

site eski canlılığını kaybetti, 2009 2010 arasıyla bu dönem aynı değil. bence pek katılım olmaz..

olsun biz de 3 kişi buluşuruz artık:(

Sanırım herkes meşgul:((( Ama daha Pazara çok varrr haydi arkadaşlar paylaşalım

Ama çooook üzüldüm kimse istemiyor:(((

pazar adalara gidelim o halde? ne dersiniz?

benim bi arkadaşım daha var o siteden değil ama olsun, bisiklete bineriz, bayanlar pasta börek çörek getirsinler :D :D erkekler içecek cola, meyve suyu falan alırız olur mu?

benim bi arkadaşım daha var o siteden değil ama olsun, bisiklete bineriz, bayanlar pasta börek çörek getirsinler :D :D erkekler içecek cola, meyve suyu falan alırız olur mu?

Harşka olur smileydance olmamı:=) Börek bendenhappy6

süper :D :D iyi pazara kadar organize oluruz. Ben şimdi face de grup kuruyorum orda ayarlayalım

GRUBUMUZ:

Anmelden | Facebook

BİSİKLET BİNMEYİ BİLİYOR MUYUUUUUUUUZZZZZ?? :d :d :d

Ay biliyoruz da ama havalar harika değil mi :D Hadi açık havadan kaçtık diyelim kapalı bir alana sığındık da ya vapur yolda kalırsa ya ada da mahsur kalınırsa (ayy çok negatif gördüm kendimi, bunun için özür dilerim) :D Adaya en çok baharda ve yaz aylarında gitmeyi tercih ettiğim için. Bir de hangi ada Büyük Ada mı? Bir sürü ada var :))

Sevgili Sweeet,

Hangi ada oldugu önemli mi bence olmaması gerek, sanırım maksat beraber olmak:)

Bu buluşma işi ne olduu? Ben de gelmek istiyorum! İçim kıyıldı dağın başında kampüste:D

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri