KeNDiNe İYİ DaVRaN...

cilgin897ikieşitbir bu arada kurabiye falın var yhaa bana gönderdiğin. ağzım açık kaldı tam ihtiyacım olan şeyi yazmıştın.. teşekkür etme fırsatı bulamamıştım... 25889
süpersin.:)))

yazmışımdıractionsmile 6. his mi acaba 12389

kurabiye lezzetli olunca insan ağzı açık kalıyor elbet hpm2ooo67 usta buralarda tarifi isteyin krzm67

kurabiye lezzetli olunca insan ağzı açık kalıyor elbet hpm2ooo67 usta buralarda tarifi isteyin krzm67

hehee girlhaha
tekrar saol.. ben kaçar.. görüşürüzz...f678h

kurabiye ustası ben,fal ustası ikiesitbir...krzm67

kurabiye bilirimde falını yeni duydum :D gerçi fala ihtiyacım yok çok şükür maksat şenlik olsun diye dedim yoksa gelin pastalar yapayım yani kurabiye nedir 956k

kurabiye bilirimde falını yeni duydum :D gerçi fala ihtiyacım yok çok şükür maksat şenlik olsun diye dedim yoksa gelin pastalar yapayım yani kurabiye nedir 956k

bi kurabiye konusu vardı forumda, güzel bi hikaye oradan kaldı,Tavsiye ederim
Kendine iyi davranıp oku 1238912389

smileydanceneclaa forum şenlendi :))
evet kurabiye falı diye bir öykü var öneririm... tevafuk dolu

kurabiyerimanendo.jpg

benim falımmm..
teşekkürler ikieşitbirgirlhaha
hep aklımda bu fal.. paylaşmayı unutmuşum paylaşayım dedim smileydance
biliyorum süperim derty

dertyy789evet ben söylemişimm... y789
kendimize iyi davranma temennilerimlee ... karavan abime de burdan selamlarımım yolluyorum dilerim ki bir gün okur..

Slm gençler.
Okudum okudum merak etmeyin.
Ne güzel şeyler yazmışsınız teşekkür ederim.
Sizleri seviyorum.

kurabiyerimanendo.jpg

benim falımmm..
teşekkürler ikieşitbirgirlhaha
hep aklımda bu fal.. paylaşmayı unutmuşum paylaşayım dedim smileydance
biliyorum süperim derty

kimbilir belki ikieşitbir diye bir konuda adım geçer f678h

hani muhteşemdin blook

y789y789

smileydanceneclaa forum şenlendi :))
evet kurabiye falı diye bir öykü var öneririm... tevafuk dolu

huyum kurusun şenlendirirm ortamı sonra sıyrılırım aradan sizi son karede mutlu görmekitr niyetin sonra dünya işine dönerim :D

tamam canım öykü falan diyince sanırım okudum ben onu emin değilim bidaha bakayım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri