uyku ve baş ağrısı

Ervanur

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben yaklaşık 3-4 gündür ego güven güçlendirici ve suçluluk dinliyorum ve sanırım suçluluk ağırmı geldi bilmiyorum baş ağrısı ve uyku yaptı..geceleri dinliyordum gece olduğuna mı acaba dedim bugün gündüz dinledim esneyip duruyorum bunlar normal sanırım başlangıçda önerilerinizi almak isterim saygılar...

Elbette normaldir.Bu istediğiniz yoldasınız demek oluyor.Telkin sonrası etkiler bölümünede bakarsanız faydalı olur :)

Başarı ve mutluluklar

bunlara razıyım yeterki faydasıını göreyim ilginiz için teşekkürler..

evet sabır çok önemli sabırla innaçla inş zamanla faydasını görecem hayırlısıyla...birde dinleyiş şeklimle ilgili bi sorum olcak her ihtimale karşı:) ego güven güçlendirici ve suçluluk dinliyorum yazdığım üzere:)ne kadar dinleyebiliyorsam atıyorum 1 saat 4-5 kez birinden 3-4 kez diğreinden dinliyorum.doğrumudur?

ben her ikisinide sanat müziği versiyonunda dinliyorum hepsinin etkisi aynıdır değilmi..?

ben her ikisinide sanat müziği versiyonunda dinliyorum hepsinin etkisi aynıdır değilmi..?

sevdiğiniz tarz müzik seçeneği sıkılmanızı önler
kimi ney sever kimi sizin gibi sanat müziği
içeriğindeki metinler aynı, etkisi sizin değişime hazır olmanızla doğru orantılı diyebiliriz art56art56

mutluluklar krzm67

lütfen acil cevap... telkinmp3.com dan indirdiğimiz müziklerin hepsi 2007 versiyonmu.yani hepsinde de mutluluk telkini var değilmi? bi yorumda.eski versiyonlar da varmı?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri