Nick Değişim Talepleri

Bu siteye ilk üye olduğumda hayatım değişsin istiyordum bu yüzden nickim hayatimdegissin oldu :) Şuan hayatım değişmiş durumda ve nickim biraz negatif kaldı :) Bu yüzden değiştirmek istiyorum :) fakat aklımda yeni bir nick yok :)

Biraz değişik olucak ama eğer sizin içinde uygunsa nickimi sizin belirlemenizi istiyorum :))))))

Sizin adınıza böyle bir seçim yapamayız. Mutlaka vardır. Mesela benim nickim önceden WaMPiReLLa'ydı. Daha sonra değiştirme sebebim adımın enerjisini değiştirmek istememdi. Özgürleşmek, tüm isteklerimi gerçekleştirebilmek, kısacık yaşamlarımıza hayatın tüm güzelliklerini sığdırabilmek için bir kelebek türünü nickim olarak seçtim. Hayatıma güzellikler kattı tabii ki bu.

Siz de bu tür niyetlerinize ve olmasını istediklerinize göre sembol niteliğinde güzel enerjili bir nick araştırabilirsiniz. Biz de seve seve değiştiririz.

Sevgilerimle. actionsmile

Merhaba,

Ben de nickimi değiştirmek istiyorum...

mümkünse :

Sokak Lambası

Şimdiden teşekkürler....smil56

Zahmet olmazsa nickimi azmin zaferi olarak değiştir misiniz?Allah razı olsun.

Kullanıcı adınız isteğiniz üzerine azmin zaferi olarak kayıt edilmiştir.

Sevgiler. actionsmile

merhaba ben kullanıcı adımı ozo olarak değiştirmek istiyorum teşekkürler

nickimin davut olarak değiştirilmesini istiyorum.şimdiden teşekkürler..

sevgili yöneticim. benim de nickim değişebilir mi.??
RimaNeNdo olabilir mi.???

sevgili Zerynthia ben nickimi takrar değiştirebilir miyim.??
sonradan farkına vardım ki nickler bile enerjimizi çalıyor.. ve rimanendo ismini çok sevdiğim halde artık kullanmamaya karar verdim.
rima vita perfetto olmasını istiyorum.. mükemmel yaşam anlamına geliyor.. rima yı saymazsak:)))
rima kafiye anlamına geliyor..
ÇOK ÇOK rica ediyorum RimA Vita Perfetto olarak değiştirir msiin.?? bi daha da değiştirmek istemiyorum :)

sevgili Zerynthia ben nickimi takrar değiştirebilir miyim.??
sonradan farkına vardım ki nickler bile enerjimizi çalıyor.. ve rimanendo ismini çok sevdiğim halde artık kullanmamaya karar verdim.
rima vita perfetto olmasını istiyorum.. mükemmel yaşam anlamına geliyor.. rima yı saymazsak:)))
rima kafiye anlamına geliyor..
ÇOK ÇOK rica ediyorum RimA Vita Perfetto olarak değiştirir msiin.?? bi daha da değiştirmek istemiyorum :)

Tabii ki... Mükemmel yaşamına bir katkımız olacaksa neden olmasın. tender45

Kullanıcı adın RimA Vita Perfetto olarak değiştirildi. Yeni nickinle giriş yapabilirsin.

Sevgiler. actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri