telkin dinlerken baş ağrısı ve mide bulantısı

kuzeygüney

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar çekirdek inanç çalışma sonrası CDleri geldi. Abdullah bey 2-8 saat aralığında bir süre dinlememi önerdi. Daha dinlemeye başlayalı 10 dk. oldu başım ağrıyor midem bulanıyor.
Ses orta seviyede idi, kıstım hafifledi ama devam ediyor nasıl dinleyeceğim?
Bir de Kısık sesle fayda görmek mümkün mü?

başlarda belli telkinlerde yapıyor demek ki hassasiyetim fazlaymış.
Şimdi iyiyim

kardeşim başta dinlerken baş ağrısı mide bulantısı gibi dalgalanmalar çok normal....birşey soracam sen çekirdek inanç çalışmanı nasıl dinliion?yani listnde ego güçlendirici vs de var mı?

sesin yüksek olmasına gerek yok.müziği duyabileceğin kadar aç yeter.önemli olan bilinçaltımızın subliminal telkinleri algılaması.ağrı,bulantı,ağlama vs.olacak.bilinçaltımız senelerdir bildiğini okuyo.şimdi eğitilmeye kalkınca direnç göstermeye başladı.ama bu direnç zamanla yıkılacak inşallah...

kardeşim başta dinlerken baş ağrısı mide bulantısı gibi dalgalanmalar çok normal....birşey soracam sen çekirdek inanç çalışmanı nasıl dinliion?yani listnde ego güçlendirici vs de var mı?

Listemde onlar yok. Yalnız çalışma bile birlikte ücretsiz telkinlerde gönderilmiş.
Abdullah bey özel çalışma bittikten sonra onlaı da dinlememi tavsiye ettim.

Şu anda iyiyim. Atalardan özgürleşme ve büyüme kısmı beni etkiliyor..
Ama azaldı actionsmile

sesin yüksek olmasına gerek yok.müziği duyabileceğin kadar aç yeter.önemli olan bilinçaltımızın subliminal telkinleri algılaması.ağrı,bulantı,ağlama vs.olacak.bilinçaltımız senelerdir bildiğini okuyo.şimdi eğitilmeye kalkınca direnç göstermeye başladı.ama bu direnç zamanla yıkılacak inşallah...

Teşekkür ederim çok haklısınactionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri