safiye sulanı okumadım öneririmisin.geçenlerde alıyım demiştim sonrada başka bir kişisel gelişim kitabı alıp kitapçıdan çıkarken buluverdim
Cumartesi günü 12 kitap siparişi verdim okuduklarımdan beğendiğim olursa seninle de paylaşırım .
Katre-i matem güzeldi , İskender Pala , Şah ve Sultan'da öyle ... Babil'de ölüm İstanbul'da aşk kitabı da güzeldi.
Suskunlar , İhsan Oktay Anar , çok keyifle okuduğum bir kitaptı , Olasılıksız hızlı okuduğum empati aynı beklentiyle alıp hayal kırıklığına uğradığım kitap oldu.
Semerkant tek gecede bitirdiğim bir eserdi.
Nietczhe ağladığında bana çok şey katan güzel bir kitaptı.
Bence sen 3-5 tane alıp başla okumaya zira bunca tavsiye edileni alırsan maddi olarakta fazla gelebilir.
Bu arada safiye sultan serisi de güzeldi.
serenatıda okuyabilirsin.
zülfi livanelinin kitabı okuyan herkes memnu kaılıyor.bende büyük bir zevkle okumuştum.
şah sultanıda 2.okuyuşum onuda gerçekten beğendim
Şah & Sultan'ı alıcam. O kitap hakkında çok fazla övgü işittim. Teşekkürler Yeldacım.
ilk fırsatta bunu oku: Maeve Binchy-Ateş Böceklerinin Mevsimi
sonraa bu:İhsan Oktay Anar-Puslu Kıtalar Atlası
Maeve Binchy-Geri döneceksin
Kostas Mourselas-Kızıla Boyalı saçlar-Hüzün nedeniyle Kapalıyız
gerçi filmi yapıldı ama Yüzbaşı Corelli'nin Mandolini de harikadır
Yazdığın kitaplardan geri döneceksini okumuştum , çok güzeldi .
İtalyanca aşk başkadır da güzel kitaptı , lokantalı bir kitabı vardı , o da sürükleyici olmasına rağmen okunmasa da olurlardan ...
sana katılıyorum canım,Aşk Mutfakta Pişer di o,okunmasa da olur, bir de Yalnız Kadınlar Sokağı var,orjinalinde Tara Sokağı Kadınları,filmini yaptılar,o iyidir bakactionsmile
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.