MELEKLERLE YAŞAMAK

ben denedim roxie ayrıca tekrar tesekkür ederim.. ingilizce olması bana pratik yapma sansı tanıyo aslında.. gecen gün içimi bilmediğim bir sıkıntı kapladı aslında nedeni belliydi ancak üzülmemem gereken bir şeydi sonra kartları denemeye karar verdim... kartta artık yeni bir ruhsal bilince ulaştığım ve geçmişle bağlarımı koparmam gerektiği yazıyordu... ayrıca ruh eşimi bulmuş olmanın buna çok yararı olduğuda....
sasırmıştım ve çok mutlu olmuştum...
buarada ışık elçinin melek karlarınıda almayı düşünüyorum.. senin önerebileceğin bir sey varmı.....

türkiyede fazla seçeneğimiz yok sanırım bir tek ışık elçininkiler var.. ben de onları almayı düşündüm ama biraz pahalı buldum açıkçası... tereddütteyim internettekiler yetiyo gibi şimdilik eğer maddi imkanım olursa beki hanımın melek terapisine katılmayı düşünebilirim belki... =)

bu arada ruh eşini bulmana çok sevindim ben hala arıyorum darısı başıma =)

bu arada ruh eşini bulmana çok sevindim ben hala arıyorum darısı başıma =)

amin.. işallh bulursun.. ama ararsan hep arama işini hayatına çekrsin ve bulamazsın :) arama ama algılarını acık tut bu konuda meleklerinde yardımcı olurlar.. o bulur seni.. benimki öyle oldu da :))) bol şans..

Canım aslında meleklerle iletişime geçmenin yolu çok basit : onların varlıklarına inan ve sadece onlardan yardım iste. meleklerin bize yanımızda olduklarını gösterdikleri işaretleri var kitapta da öncelikle ondan bahsediliyor. Eğer nereden geldiğini anlayamadığın tüyler bulursan bir yerlerde bil ki bu meleklerin işidir =) Melekler ayrıca gökkuşakları aracılığıyla "biz buradayız" derler. Meleklerin kendilerini göstermelerinin diğer bir yolu da sayılardır. 222 sayısını bir yerlerde görürsen bu meleklerinin sana mesajıdır.

Tek yapman gereken kendini yardıma açmak, onlardan her konuda yardım isteyebilirsin.

Bu arada merak ettim yolladığım linkteki melek kartlarını deneyen var mı?

Ben çok tutarlı cevaplar alıyorum =))

çok ilginç melek kartları cidden şaşırtıcı ve o an nasıl durumdaysam yada planlarım ne ise ne düşünüyosam onunla ilgili çıkıyor =)

y789yyy bana yine meleklerim tüy gönderdiler bu defa sında otobus bekliyordum ve çimenlere basmak zorunda kaldım karsıya gecmek için acelem vardı ve tüyleri önümde serptiler sanki o kadar cok ki önce biri takıldı gözüme sonra diğeri sonra baktığım her yerde sanki :) sectim en güzellerinden 2 tanesini aldım diğerlerini bıraktım belki melekerinden işaret bekleyen başkalarıda vardır diye...
eve gelip melek kartı sectim ve harika seyler çıktı bir mucize gerceklesecek doğrularından vazgeçme yazıyordu....
beni hep mutlu ediyor melekler.... tesekkür ederim meleklerim..
iyiki varsınız !!!!!

bu kitabı aldım yarın başlamayı düşünüyorum :)

çok merak ettim cidden. alıcam kitabı en kısa zaman da.

Kitabın siparişini verdim. Dün de youtube dan beki hanımın videolarını izledim. Dünden beri videolardan aldığım bilgilere göre yapıyorum bakalım :) kitabı okuyunca daha da bilgilenirim. yaşasınnn Melekler Sizi Çok Seviyorummm

ben bu konuyu nasıl görmemişim956k

geçen hafta ben de iç sesimi dinleyerek kendime bir melek takımı kurdum, bilmem ki insanın melekleri de kendine mi benziyor? biraz ağırkanlılar ve keyifleri olursa çalışıyorlar gibi geldi bana...

en iyisi kitabı almak...

ben bu konuyu nasıl görmemişim956k

geçen hafta ben de iç sesimi dinleyerek kendime bir melek takımı kurdum, bilmem ki insanın melekleri de kendine mi benziyor? biraz ağırkanlılar ve keyifleri olursa çalışıyorlar gibi geldi bana...

en iyisi kitabı almak...

melekler keyfinden ziyade allahın iznini bekliyor olabilirler ... olmıcaksa onlarda birşey yapamaz :)

Ben bugün melek kartlarına baktım. Sorduğum sorumun cevabını verdiler :))) Cevapları çok enteresan oldu.. sevinclisevincli

Dün bir iş görüşmesine gitmiştim. Sonucu için melek kartlarına baktım.
Dört tane kart çıktı. İnternetten çevirdiklerim.

1. kart = evet, bu yeni girişim için zamanlama doğru. Mutlu bir sonucu olumlu beklentilerin izler.
2. kart =doğmuş bir girişimci ve iş büyülü fırsatları ile çevrilidir.
3. kart = yoga ve egzersiz, şu anda refah, huzur ve ruhsal gelişim için çok önemlidir.
4. kart = Soruna karar vermek için, hangi yolu İlahi amacı bana yakınlaştıran, kendinize sormanız? Hangi yol beni götürür?
f678hf678h

Arkadaşlar bende meleklerle yaşamak adlı kitaba yeni başladım ama meleklerin ve onların renk ve sayıları hakkında bir şey bilmiyorum.. yaklaşık 1 aydır tesadüfen hep 21.12 de saate bakıyorum.. bu rakamlar ne ifade ediyor bileniniz var mı acaba?

tarihi anlatmaya çalışıyor olabilir mi :) o tarih benim doğum günüm 21.12 en uzun gece ve güneş oğlak dönencesine dik gelir :d

Meleklerle Yaşamak El kitabının arka kapak yazısında bunlar yazıyor belki işinize yarar.

SAYILAR VE ANLAMLARI

1: düşüncelerini temiz tut yaratıyorsun

2: meleklerin yanında

3: aydınlanmış üstatlar seninle

4: meleklerin hallediyor

5: doğru yoldasın

6: bırak, Allah halletsin

7: bir mucize bekle

8: bereket geliyor

9: yaşam amacının üzerinde çalış

0: Allah seni seviyor

MELEKLERDEN YARDIM İSTEMENİN PÜF NOKTALARI

1. Yürekten yardım isteyin.

2. Gülümseyerek yardım isteyin.

3. İsteyin ve unutun.

4. Bir açık kapı bırakın.

5. Belirli bir konuda yardım isteyin.

6. Eğer bir adım atmanız gerekiyorsa, bunu yapın!

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri