YENİ FORUM AKTİVİTELERİMİZ BAŞLAMIŞTIR!

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
komik gelicek belki ama ben internette fazla bilgili biri değilim yazmak dışında gerçekten pek bilgim yok.hatta foruma girerken üye şifremi bile kaç kez girdikten sonra onay alabiliryorum.buda beni çok yavaşlatıyor.üzülüyorum.çünkü ben bu siteye ve telkinlere bayılıyorum.mesela konu açmaktan kasıt..bir konuyu açıp tartışmakmı

komik gelicek belki ama ben internette fazla bilgili biri değilim yazmak dışında gerçekten pek bilgim yok.hatta foruma girerken üye şifremi bile kaç kez girdikten sonra onay alabiliryorum.buda beni çok yavaşlatıyor.üzülüyorum.çünkü ben bu siteye ve telkinlere bayılıyorum.mesela konu açmaktan kasıt..bir konuyu açıp tartışmakmı

Sorunuzla ilgili açıklama konu içerisinde mevcuttur. Konuyu tamamen okuyarak tam bilgi sahibi olabilirsiniz.

Sevgiler.

İyi akşamlar arkadaşlar,

Bir aylık sürenin bugün son günüydü. Katılanlar arasında gerekli şartları taşıyan ve yeterli paylaşımda bulunan arkadaşımız olmadığı için kimseye çalışma hediye edemiyorum. O nedenle aktivite süremiz 30 Haziran'a kadar uzatılmıştır. Bu sürenin iyi değerlendirilmesini öneririm. Tekrarı olmayabilir çünkü.

Hatırlatmakta yarar var. En fazla paylaşımda bulunan arkadaşımıza Çekirdek İnanç Çalışması yapılacak. İkinci kişiye de ismine özel istediği bir telkin hazırlanacaktır.

Sevgilerimle.

ben de katılmak istiyorun.yeni şeyler öğrenmek,kendimi tanımak için.

O halde şu an itibarıyle bende katılıyorum bu aktiviteye. Bakalım nasıl hareketlendirebilirim. Hayırlısı olsun bakalım.

bende katılmak istiyorum.Fakat resim vs..süslemeler anlamında daha kendini geliştirememiş bir üyeyim ne yazıkki...ben daha baştan eksi puanlabaşlıyacagım sanırım arkadaşlar...

Resim eklemeniz zorunluluk değildir. En az 100 konu açılması şartımız var. Onun dışında konu sayısında eşitlik olması gibi durumlarda diğer belirttiğimiz kriterler sizi daha üst seviyeye çıkarabilecektir. Dolayısıyla herkes eşit şartlarda katılmaktadır. Resim eklemek de o kadar büyük, zor bir şey değil. Gözünüzde büyütmenize gerek yok.

Sevgiler.

evettt şenlendirelim forumumuzu ama ben de teknoloji özürlüyüm biraz mesela şu yazı tipimi değiştireyim şöyle süslü sevimli bişey olsun istiyorum ne zamandır ama daha nası yapacağımı çözemedimmm :D

evettt şenlendirelim forumumuzu ama ben de teknoloji özürlüyüm biraz mesela şu yazı tipimi değiştireyim şöyle süslü sevimli bişey olsun istiyorum ne zamandır ama daha nası yapacağımı çözemedimmm :D

Hızlı cevap seçeneğinden yanıt yazıyorsun muhtemelen. Cevaplanın yanında "Gelişmiş" butonu var. O seçeneği tıklarsan yazı türünü, büyüklüğü ve rengini dilediğin gibi ayarlayabilirsin.

Sevgiler.

O0arkadaşlar ben nlp videolarını indirmek istiyorum kapalımı acaba açamadım yardımcı olurmusunuz

Değerlendirme ne kadar süre sonra yapılacak? Örneğin; 1 ay veya 1 yıl, ne kadar? (Kaliteli 100 paylaşımda bulunmak da kısa süre de olmaz herhalde.) :))

Sanırım alel ade ve aceleyle yapılmış 100 küsür paylaşım birbirinin benzeri paylaşımlar kimseyi mutlu etmez ama böyle bir ödül olması insanları paylaşımları konusunda epey motive edecektir.

Benim bu hazırbulunuşluğumla kişisel gelişimle ilgili bir yazıyı yazmam en az bir günümü alır ki enine boyuna araştırayım, insanlara en doğru bilgiyi sunayım. Direk okuduğum bir yazıyı almak(copy+paste) yerine okuyup anlayıp kendi düşüncelerimi de katarak paylaşırım.

Paylaşacağım şeyler var, pek yakında :)) ben de varım ama açıksası 100 sayı biraz gözümü mü korkuttu ne? :)) Ne yapalım bir yerden başlamalı, değil mi?

Forum bol şenlikli ve paylaşımlı olsun. Herkes okusun paylaşsın. Hep birlikte gelişime devam edelim :)))

Yeni paylaşımları heycanla bekliyorum...

benim gözümü korkutanda tam yaz tatili başlangıcına denk gelmesi oldu aslında .. yeni geldim ama paylaşımları incalediğimde gerçekten benim için yeni ve faydalanabileceğim konular keşfettim.. formda bir harekete sebep olacaksa neden olmasın bende varım art56art56

eveeettt bu gün çekirdek inanç için atakan beyle konuştum :) yarında cumartesi çekirdek inanç için 12 de Nasipse abdullah beyle konuşucam heyecandan delirip kalbim duracak çünkü hayatımdaki her şeyin değişeceğine inanıyorum :) hadi hayırlısı değişimler başlasın istediğim bir kaç küçük ama haytımı deeğiştireceğine inandığım şeyler olsun gazetelere ilan vericem teşekkür için :) ALLAH BÜYÜK NELER ÇEKİYORUM KİMSE BİLEMEZ inşallah herkes mutlu olur 3 günük dünyamız var çünkü :)

aaa unutmadan yolladığım mesajları unutun gitsin arayamayacağımı düşünmüştüm ama 2 gündür depresyonu dinledim cesaretimi topladım ve aradım ... telkinler çok etkili kim ne derse desin :)

Merhaba arkadaşalr,

Konu içlerine mesaj yazmadan önce içinde bulunduğumuz başlığın mesajımıza uygun olmasına özen gösterelim lütfen. Konularda alakasız mesajlar yazmayalım. ttli3

Aktivitemiz sona erdi. Paylaşımları henüz incelemedim. En kısa sürede bakıp en az 100 kişisel gelişim paylaşımında bulunan varsa isimlerini açıklayacağım. ttli3

Sevgiler. actionsmile

Durum
Konu yönetici tarafından kapatılmıştır.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri