Ego Güçlendirici Su Versiyonu

zaten karışık dinlenilmesi öneriliyor

Ego güçlendirici,suçluluk ve erken kalkma mp3 lerinin su,ney,doğa v.s. her stilindeki telkinler aynı mı eğer aynı değilse en son versiyonlarının linkini gönderebilirmisiniz..

ego güçlendirici su versiyonunu indirdim fakat 4sn kadar sürüyor.bu kadar kısamı bu telkin?

bende doğa versiyonu dinliyorum ama benim 10dk. kadar srüyor indirmede bi yanlışlık yapmışsındır belki bu kadar kısa olamaz sadanim

Ego Güçlendirici Su Versiyonu kaç dk ben indirdim 3.36 dk diye indi??

Ego Güçlendirici Su Versiyonu kaç dk ben indirdim 3.36 dk diye indi??

Üst üste çok sayıda indirme yaptıysanız bazen o şekilde tam indirilemediği oluyor. İndirmeyi modeminizi kapatıp açtıktan sonra tekrar deneyin.

Sevgiler.

teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.

İki linkten de telkin indirilemiyor. Mesaj da en son 3 yıl önce düzenlenmiş gözüküyor zaten. Diğer siteye de baktım oradan da indiremedim bir türlü.
Elinde bu telkin olan biri rapidshare gibi bir siteye yükleyemez mi? 1-2 dakika sürer en fazla. actionsmile

nedense çok kısa olarak yükleniyor lütfen bana yardım edermisiniz??

birden fazla indiriyorsanız, yada tarayıcınızla alakalı bir sorun olabilir

birde telkinmp3.com sitesinden denermisiniz

Arkada biri boğuluyormuş gibi sesler geliyor. Bu seslerin normal hallerini de ekleyebilir miniz? Sadece meraktan istiyorum. Teşekkürler.

Bu telkinlerin aynı olanlarının farklı versiyonlarını arka arkaya dinlesek olur mu? mesela ego içn önce doğa sonra ney, sonra klasik..vs. aynı sesi dinlemekten sıkılmamış oluruz

tabiki olur...

ben sadece indirdiğim yerden müzik duyuyorum başka bir şey yok bu normalmi?

bi yerde ego guclendiricinin yeni versiyonunu gormustum onun ile bu arasındaki fark ne biri 10 dk iken digeri 20 dk

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri