terk edılen ıcın telkın varmı??

pandif

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
5 yıllık bır ılıskım vardı bu kotu bı sonla bıttı benı ıstemıyor... cok zor gunler gecıyorum ne olur yardım edın

ilk olarak Ego güven güçlendirici ve Suçluluk duyguları giderici telkinlerini dinleyip (forumda ayrıntılarını bulabilirsiniz) "anlatıldığı" şekilde dinlemeye devam ederseniz ve hayatınızdaki olumsuzluklara ve şikayetlerinize göre de kalan telkinleri seçip dinlerseniz bu biten ilişkinin verdiği ızdırabı atlatabilirsiniz. çünkü sizi üzen ilişki veya ilişkinin bitmesi değil, birikmiş dertlerinizin "ayrılık" yüzünden fitilinin ateşlenmesi.. sonu hüsran patlaması.. anlıyorum sizi 4 sene de benden yediler çünkü.

bence bir deneyin kaybedecek birşey yok, kazandıklarınıza şaşırmanız an meselesi.

bencede telkinler ve olumlamalarlaa bu derdinde üstesinden gelirsinizz..

şu an durumunuzu o kadar iyi anlıyorum ki aynı şey benimde başıma geldi çünkü acayip bunalıma girmiştim hiç bişey bana zevk vermiyordu üstelik ne bu siteyi ne de kişisel gelişimi biliyordum yani düşünün durumun berbatlığını ama sizi temin ederim buradan alacağınız tavsiyeler ve dinleyeceğiniz telkinlerle (ısrarlı bir çabayla tabi) üstesinden geleceksinizosa ve yine sizi temin ederimki günün birinde, o gün kesin gelecek :) ayrıldığınız için şükredecek ve hayata teşekkür edeceksiniz ben şu an yatıp kalkıp şükrediyorum, çünkü birşey bitiyosa ve sizin tüm çabalarınıza rağmen siz istenmiyorsanız bunda muhakkak bir hikmet vardır, o kişi iyki beni istememiş yoksa ben bugün ne farkında olabilirdim ne de ayakta durabilirdim en kısa zamanda atlamanız dileğiyle sevgiyle kalın :)

şu an durumunuzu o kadar iyi anlıyorum ki aynı şey benimde başıma geldi çünkü acayip bunalıma girmiştim hiç bişey bana zevk vermiyordu üstelik ne bu siteyi ne de kişisel gelişimi biliyordum yani düşünün durumun berbatlığını ama sizi temin ederim buradan alacağınız tavsiyeler ve dinleyeceğiniz telkinlerle (ısrarlı bir çabayla tabi) üstesinden geleceksinizosa ve yine sizi temin ederimki günün birinde, o gün kesin gelecek :) ayrıldığınız için şükredecek ve hayata teşekkür edeceksiniz ben şu an yatıp kalkıp şükrediyorum, çünkü birşey bitiyosa ve sizin tüm çabalarınıza rağmen siz istenmiyorsanız bunda muhakkak bir hikmet vardır, o kişi iyki beni istememiş yoksa ben bugün ne farkında olabilirdim ne de ayakta durabilirdim en kısa zamanda atlamanız dileğiyle sevgiyle kalın :)
umarım dedıgınız gıbıdır... 4 ay oldu acaımda bı azalma yok.. bu telkınler muzıkmıs dınleyınce cok sıkıldım ne ıse yarıokı??

aynı seyı ben de yasadım. gordum kı zaman bır sekılde gecıyor. acı verse de. onumuze bakmalıyız ve mantıklı davranmalıyız. kendımızı nasıl ıyı hıssedeceksek oyle yapmalıyız. bızım olan zaten bıze gerı gelır:p

adınıza üzüldüm.. ayrılık, karamsarlığın başlangıcı değildir... depresyon dünde kaldı, kendine güven ve koruma kalkanı telkinlerini dinleyebilirsiniz...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri