Zeka…

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cent

New member
16
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
Zeka…

Issız bir adada 3 erkek mahsur kalırlar. Adadan kurtulmanın yollarını ararlarken, cinli bir şişe bulurlar…
Şişeyi incelerlerken içinden cin çıkar.
Cin 3 erkeğe der ki:
”Dileyin benden ne dilerseniz. Ne dilerseniz yerine gelecektir. Sadece bir dilek dileme hakkınız var”

Birinci erkeğe sorar:
”Senin dileğin nedir? Ne istersin?”

Erkek cevap verir: ”Şimdikinden 100 kat daha zeki olmak istiyorum”
Cin Sözünü yerine getirir ve erkek 100 kat daha zeki olur. Hemen orada ki ağaçlardan bir şekilde kayık yapar ve adadan kurtulur.
İkici erkeğe sorar: ‘
‘Senin dileğin nedir? Ne istersin?”

İkinci erkek cevap verir: ”Şimdikinden 1.000 kat daha zeki olmak istiyorum”
Cin sözünü yerine getirir ve erkek 1.000 kat daha zeki olur. Hemen oradaki ağaçlardan bir şekilde motorlu bir deniz vasıtası yapar ve adadan kurtulur.
Sıra gelir üçüncü erkeğe. Cin sorar:
”Senin dileğin nedir? Ne istersin?”

Üçüncü erkek cevap verir: ”Şimdikinden 10.000 kat daha zeki olmak istiyorum.”
Cin sözünü yerine getirir ve o da bayan olur… :D

sevgi ve saygıyla kalınızsapkal89

Egom kabardı. khkh56khkh56
y789

ayrıca kızım zıplayan kız çocuğuna bayılıyor ne zaman senin yazını görsek uuzn süre seyredip çekyatta zıplamaya başlıyorhappy6

sevgi ve saygıyla kalınızısapkal89

kimse şaşrmasın canım bu her zaman herkes tarafından biliniyordu zateny789

masallar...idea3khkh56khkh56

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri