dularınıza ihtiyacım var...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan blbck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
geçmiş olsun acil şifalar dilerim dualarım yiğeninizle inş kurtulacak

Allah acil şifalar versin, dualarımız onunla.. İnşallah en kısa zmnda iyileşir yeğeniniz...

eski sağlığına kavuştuğunun haberini tez zamanda alırız inşallah :)

insallllaaaaahhhhhhh

Ercin hala hastanede, çünkü daha öncede bahsettiğim gibi uzun bir tedavi süreci... Ama genel durumu şükürler olsun ki iyi ve herşey yolunda gidiyor. Sadece hastanede olmaktan çok sıkıldı. 14 aylık oldu ve artık ele avuca sığmıyor. Sanırım şubat ayı sonu gibi izinli olarak eve gelebilecek. Genel durumu iyi olursa (inş. öyle olur) ayaktan tedaviye geçilebilirmiş.
Arkadaşlar hepinize ilginiz için teşekkürler. Dilerim sizlere hep iyi haberler veririm..

Güzel gelişmeleri sabırla ve umutla bekliyoruz. Haberdar ettiğiniz için teşekkürler. Bayadır haber alamıyorduk. Bu güzel haberlerin şerefine haftasonu uygun olunursa bir çalışma daha yapalım diyorum. Uzun zaman oldu ara vereli...

Dileyenler katılmak istediklerini belirtirlerse çok mutlu olurum. Ona göre saat belirleriz.

Sevgilerimle. actionsmile

ben de çok sevindim aklım hep ecrinde innternete giremiyorum ama dualarım onunla çalışmaya ben de katılmak isterdim ama nete giremiyorum..

Ecrin şu sıralar biraz sıkıntılı ve zor günler geçiriyor.
Rabbimden Ecrine ve annesine güç vermesi ve bu günlerin hızla geride kalması için dua eder misiniz ?

Ecrinin evde çok mutlu bir şekilde koşturduğunu düşün. Sen üzülürsen Ecrin daha çok üzülür. Güzel şeyler düşünürsen Ecrin çok güzel olur inan. Dualarımız sizinle şifa zaten Ecrinle...................

Çalışmak istiyordum zaten Kader hanım,

Katılan olursa topluca saat belirleyelim. Olmazsa bireysel çalışalım diyorum. İmgelemelerde şifa yatağını unutmayalım nolur. Allah hem Ecrin'e hem annesine güç versin. 96kl

Bugün onu ziyaret ettikten sonra moralim çok bozuldu. Hep güzel şeyler düşünmeye ,sabretmeye ve bu günlerin geçeceğine inanmaya çalışıyorum ama onu çok bitkin gördüğüm zaman canım çok sıkılıyor. Kardeşimin yanında ağlamamak için kendimim zor tuttum.

Bugün onu ziyaret ettikten sonra moralim çok bozuldu. Hep güzel şeyler düşünmeye ,sabretmeye ve bu günlerin geçeceğine inanmaya çalışıyorum ama onu çok bitkin gördüğüm zaman canım çok sıkılıyor. Kardeşimin yanında ağlamamak için kendimim zor tuttum.

Şuan yanında değilsen o enerjiyi içinde tutmaya devam etme derim ben. Ağlamak istediğinde ağla canım. sad456

İnşallah Ecrin iyileşir. Allah'ın izniyle onun iyileşeceğine inanın. Kendinizi bırakmayın, dua edelim.

Amin inşallah ben biraz önce bireysel olarak çalıştım. Şifa olmasını diliyorum.

Sevgilerimle. actionsmile

Allah şifa versin inşallah, tez günde sağlık ve sıhhatle size gülümsesin..bende dua ettim, Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah.

ECRİN 05/02/2011 DE SONSUZLUĞA GÖÇ ETTİ...
MELEĞİM ARTIK BU DÜNYADA DEĞİL.

ne kadar yıkıldım anlatamam, hiç beklemiyodum, iyileşiceğine çok inanıyodum, ne diyceğimi bilemiyorum, Allah rahmet eylesin, Allah size sabır versin, çok moralim bozuldu, isyan edesim geliyo, yastayım..

ECRİN 05/02/2011 DE SONSUZLUĞA GÖÇ ETTİ...
MELEĞİM ARTIK BU DÜNYADA DEĞİL.

Canım benim başınız sağ olsun , çok zor bir durum Allah sizlere sabır versin .
Tek teselli acılarından kurtulduğu , yavrum kimbilir ne acılar çekiyordu .
Çok üzüldüm ve ne diyeceğimi bilemiyorum . sabır diliyorum ...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri