site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
73 az bi puan değilki bence sınır 60 galiba bekliyorum resimleriblook

slm

Merhaba Tum herkese sıteye yenı uye oldum henuz cozmus degılım sıteyı bakalım hep beraber gorecegız ılerde neler olcak :)

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

idea3 hızlı okuma ile ilgili program varmı indireceğimiz doğru yeremi geldim acaba yeni üye oldum henüzdusun2

merhaba pisimbatactionsmile
paylaşımların için teşekkürlersuperxy

sevincliherkes hoş ve sefa gelmiş guitar

çoktandır uğrayamıyordum, siz de hoş geldiniz.

MERHABA. BEN BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM AMA MP3 LERİMİ HIZLI HIZLI YÜKLEYİP DİNLEYİP UZUN SÜRE DAHA UĞRAMIYORUM VESASIZLIK MI YAPIYORUM BİLMİYORUM AMA O KADAR YOĞUNUMKİ. BİR MERHABA DEMEK İSTEDİM GELİP KİM BANA CEVAP YAZMIŞ BAKMAYA BİLE FIRSATIM OLMAYABİLİR. BÖYLE DEDİĞİM İÇİN KİMSE BENİ KAALE ALMAYIP BİR MERHABA DA DEMEYEBİLİR DOĞALDIR ARTIK BU DURUM. :s STRESLİYİM İSTEDİĞİM MP3 Ü YÜKLEYEMEYİNCE SİNİRLENMEMEK İÇİN BAŞLKA BİR TELKİN VARMI ACEP :P ERKEN KALKMA TELKİNİ EN SON VERSİYON ÇOK SÜPER ÇOK İYİ FALAN YAZINCA YORUMLARDA HEMEN YÜKLEMEK İSTEDİM Bİ HEYECANLANDIM.. AMA YOK TELEFONUM DESTEKLEMEİYOOOOOR :(

çoktandır uğrayamıyordum, siz de hoş geldiniz.

sevincliolsun şimdi geldin ya önemli olna bu bence

MERHABA. BEN BU SİTEYİ TAKİP EDİYORUM AMA MP3 LERİMİ HIZLI HIZLI YÜKLEYİP DİNLEYİP UZUN SÜRE DAHA UĞRAMIYORUM VESASIZLIK MI YAPIYORUM BİLMİYORUM AMA O KADAR YOĞUNUMKİ. BİR MERHABA DEMEK İSTEDİM GELİP KİM BANA CEVAP YAZMIŞ BAKMAYA BİLE FIRSATIM OLMAYABİLİR. BÖYLE DEDİĞİM İÇİN KİMSE BENİ KAALE ALMAYIP BİR MERHABA DA DEMEYEBİLİR DOĞALDIR ARTIK BU DURUM. :s STRESLİYİM İSTEDİĞİM MP3 Ü YÜKLEYEMEYİNCE SİNİRLENMEMEK İÇİN BAŞLKA BİR TELKİN VARMI ACEP :P ERKEN KALKMA TELKİNİ EN SON VERSİYON ÇOK SÜPER ÇOK İYİ FALAN YAZINCA YORUMLARDA HEMEN YÜKLEMEK İSTEDİM Bİ HEYECANLANDIM.. AMA YOK TELEFONUM DESTEKLEMEİYOOOOOR :(

insan sinirliyse sinirlidir ki bende öyle bir yapıdayım pek deiştiğim sölenemez ama kontrol altında tutmayı başardım sizde yaparsınız

Az evvvel üye oldum çok merak ediyorum bakalım neler olacak:)

Yeni üyelerden biriyim ben de ,çok güzel bir karşılama teşekürler pisimbat kiss3

Yeni arkadaşlarımız yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler.

Az evvvel üye oldum çok merak ediyorum bakalım neler olacak:)

sevinclihoşgeldiniz hanımağa benim bir oyundaki adım tesadefun böylesi hanımağa kardeşim sevincli

Yeni üyelerden biriyim ben de ,çok güzel bir karşılama teşekürler pisimbat kiss3

ehhh cat56 yüreğinden bunlar yazılıyor sefa geldiniz

hah şimdi oldu bak bende alice harikalar diyarında nerde diyordum sevincligüzel bir nick sitemize yakışır vallahi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri