Hayatım Değişti Kişisel Gelişim Akademisi Eylül Ayı İçerisinde Açılıyor

Merhaba arkadaşlar, ben de konu başlığını görünce açıkçası istanbulda olacağını düşünmeden mutluluktan uçtum,ancak istanbulda olduğunu farkedince de üzüldümmmm:( izmirde böyle bir çalışma yapılmayacakmı acaba?bundan sırf izmirde yaşadığım için mahrum kalmak istemiyorum..
Ankara da yerimiz bayram sonrası açılıyor.İzmirde ise site yoneticilerimzden birisinin bir çalışması var.Orada da eğitimlerimiz mutlaka olacak.
İzmir'e daha önce bir çok kez geldik.Genelde otellerde eğitimler verdik.İzmirde kişisel gelişime olan ilgi oldukça yüksek ve yüksek enerjililer bu da seminerlerin çok daha güzel geçmesini sağliyor.actionsmile

Ankara mıııııı? oleyyyyyyyyyyy...............

Yaşasınnnnnnnnnnnnnn ankaraaaaaaaaaaaa

Atakan Bey,
Önclikle böyle bir site kurduğunuz için elinize, kolunuza ve hatta hatta emeklerinize sağlık. Siteyi tesadüfen bulmama rağmen çok sıak ve dostane buldum. Bundan dolayı size ve tüm arkadaşları saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum.
Şimdi Ekim ayı içinde eğitim programı acılıyor deniyor fakat biz kasım ayındayız. Planlarınızı ve eğitim ücretlerinizi tarafıma bildirebilirseniz Aralık ayı içerisindeki katılımlarda görüşmek ümidiyle diyebilirim.
saygılarımla,

Bayram geçti ne zaman açılıyor :)

Atakan bey merhaba bu habre çok sevindim. Adresi alabilirmiyim. Çekim yasasını öğrenmek çok istiyorum..... derty

ankarada başladı mı acaba

Evet, geçen ay Ankara'da Mutlu İlişkiler Semineri ve Şamanik Nefes Çalışması yapıldı. Şamanik Nefes Çalışmasına katılmadım ancak Mutlu İlişkiler Semineri güzel geçti.

Bundan sonra Ankara'da da devamlı eğitimler olacak. Duyurularını sitede yaparız.

Sevgilerimle. actionsmile

dilerim hayatım değişir daha yeniyim zamanla göreceğiz bakalım.herkese selamlar.

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

Yakın zamanlarda bir eğitim var mı acaba?

ben Kırıkkale' de otuyorum bu eğitimlere katılamıyorum. Katılmak istiyorum bana yardımcı olur musunuz?

Ankara'da da eğitimler yapılıyor. Kırıkkale'den Ankara'ya gelerek eğitimlere katılabilirsiniz dilerseniz. Onun dışında Kırıkkale'de herhangi bir seminer olursa muhakkak duyurusu eklenir.

Sevgiler. actionsmile

eğitim merkeziniz açıldı mı
merterde açılacak deniyordu.

hiç bir bilgi bulamadım

eğitimlere katılmak istiyorum.
bilgi verin lütfen...25889

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri