İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu

sensiz_dunya

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar..

Süper bir depresyon halindeydim arkadaşlar, sonra depresyon ilacı kullandım 2 ay halende kullanmaktayım...

İlacı kullanırken ölü gibi yaşıyordum hiç mutlu değildim....

Telkini ilk dinlediğim gecenin sabahında uyandığımda kendime inanamamıştım aileme, etrafımmdaki kişilere o kadar çok iyi davranıyorum ki bütün olumsuz düşüncelerim birden silinmişti ve içimde öyle bir mutluluk var ki muhteşem bir şey anlatamam, göz temasım çok kuvvetlendi bir bakışım içler yakıyor gibi hissediyorum( kızlara :p ) kızlarla konuşmaktan sıkılırdım şimdi ise hiç utanmadan onlarla sohbet edip konuşabiliyorum ve kız arkadaşım olması için gereken her şeyi sonuna kadar yapıyorum. hiç utanma yok, dik yürüyorum, kendime güvenim geldi, hayatıma yeni insanlar ekliyorum,konuşmalarım çok akıcı bazen kurduğum cümlelere çok şaşırıyorum, yorulmak nedir bilmiyorum acayip bir şekilde enerjim var yaşadığım güzel şeylerin olağan üstü hallerini düşüneceğim diye 2 gündür uyku uyuyamıyorum 40 'saatin sadece 8 saatini uyuyarak geçirdim ve şuanda bomba gibiyim sanki uykumu almış gibiyim, eskiden bu şekilde yaptığımda ölü gibi olurdum.kendime çok iyi bakıyorum giyiniş tarzımı falan değiştirdim.... Atakan bey size çok minnettarım her gün dûa ediyorum size..

gene arada olumsuz düşünceler geliyor bazen ama gönderiyorum şuan 3. günümdeyim... bununda geçeceğini düşünüyorum

Atakan bey izin verirseniz size bir soru sormak istiyorum , Şuanda Ego ve suçluluk dinliyorum.. ben bu mutluluğumun kalıcı olmasını istiyorum... sürekli kendime güvenmek, suçluluk duygusundan uzak durmak istiyorum, yani şuandaki halimin kalıcı olmasını istiyorum...

Dolayısıyla

http://www.hayatimdegisti.com/forum...iz/615484-sanirim-bir-mucizeyi-yasiyorum.html

burada bir öneri yapmışsınız... öneri benim içinde geçerli mi + olarak mutluluğuda ekleyebilir miyim? ve ego suçluluk telkinlerini ne kadar dinledikten sonra uygulayacağım bunu?

bir diğer önemli soru ise neden suçluluk duygusununun kaldırılması isteniyor rehber bölümünde? egonun tek dinlenmesi gene suçluluk duyguları getirmez mi ikilem arasında kaldım rehberde farklı burada farklı yazılmış.

kendime güvenimi hiç yitirmek istemiyorum, korkuların ve negatif düşüncelerin, kaygıların,endişelerin geri gelmesini ve yeniden sürekli kendim ile uğraşıyor olmayı istemiyorum, bu olumsuzlukların hiç gelmemesini şimdiki mutluluk halimin kalıcı olmasını istiyorum...

bu cümlelerini tekrar gözden geçirirmisin..bu cümlelierin hepsinde istemediklerini yazmışsın..bunları istediklerinle değiştirirmisin..bu sayede mutluluğun kalıcı olacaktır..Atakan bey en kısa sürede soruna yanıt verecektir..sevgiler..actionsmile

kendime güvenimi hiç yitirmek istemiyorum, korkuların ve negatif düşüncelerin, kaygıların,endişelerin geri gelmesini ve yeniden sürekli kendim ile uğraşıyor olmayı istemiyorum, bu olumsuzlukların hiç gelmemesini şimdiki mutluluk halimin kalıcı olmasını istiyorum...

bu cümlelerini tekrar gözden geçirirmisin..bu cümlelierin hepsinde istemediklerini yazmışsın..bunları istediklerinle değiştirirmisin..bu sayede mutluluğun kalıcı olacaktır..Atakan bey en kısa sürede soruna yanıt verecektir..sevgiler..actionsmile

yorumunuz için teşekkür ederim böyle yazmamın sebebi sanırıım biraz kayıp etme korkusu aslında yazmak olumsuz düşünmek istemiyordum.

Sürekli kendime güvenmek, hayatı endişesiz, kaygısız, utanç duygusu, suçluluk duygusu olmadan, mutlu, sağlıklı hep pozitif bakış açısı ile yaşamak istiyorum

Teşekkürler yeni hayatım!

Not :çok pardon diğer yazımı değiştirdim başta yanlış anladım sizi

yok onu demek istemedim..istemediklerini düşünmeyeceksin..yani şöyle değiştireceksin..huzurlu bir hayatı yaşamayı hakediyorum seçiyorumm istiyorum..geçmişin yükünü bırakıyorum ve yeni günlerin getireceği huzuru güveni mutluluğu kabul ediyorum demelisin..olumlamalar hakkında bir çok yazı var..olumsuz şeyleri istemiyoru diye tekrarladıkca malesef onları kendinden uzaklaştırmaz çekersin..o yüzden derdini anlatırken bile cümlelerini dikkatli seçersen hayat senin için daha kolay olur..sevgiler..

yok onu demek istemedim..istemediklerini düşünmeyeceksin..yani şöyle değiştireceksin..huzurlu bir hayatı yaşamayı hakediyorum seçiyorumm istiyorum..geçmişin yükünü bırakıyorum ve yeni günlerin getireceği huzuru güveni mutluluğu kabul ediyorum demelisin..olumlamalar hakkında bir çok yazı var..olumsuz şeyleri istemiyoru diye tekrarladıkca malesef onları kendinden uzaklaştırmaz çekersin..o yüzden derdini anlatırken bile cümlelerini dikkatli seçersen hayat senin için daha kolay olur..sevgiler..

öneriniz için çok teşekkür ederim başta sizi yanlış anladım ve sonra değiştirdim mesajımı ayrıca ilk mesajımıda değiştirdim, ben bu halimin kalıcı olmasını istiyorum insanları,doğayı seviyorum yeni hayatımı sürekli istiyorum!

Tekrar yorumunuz için teşekkür ederim...
Sağlıcakla..

yazını düşünme şeklini bakışını değiştirmen senin için ne faydalar getirecek göreceksin...keyifli paylaşımlarını ve güzel gelişimelerini bekliyoruzz..sevgiler..

yazını düşünme şeklini bakışını değiştirmen senin için ne faydalar getirecek göreceksin...keyifli paylaşımlarını ve güzel gelişimelerini bekliyoruzz..sevgiler..

kafama takıldı şimdi, telkin zaten beni olumlu düşünmeye itmiyor mu yani ben biraz olumsuz düşünürsem telkin sayesinde bilinç altım bunu zaten kabul etmeyecek, şimdi telkinlere olan güvenim biraz azaldı gibi :( acaba yanlış mı anlıyorum lütfen beni aydınlatır mısınız bu konuda bak içime oturdu şimdi :(

canını sıkmak istemem ama yaşadığın keskin değişim nedeniyle bipolar olabileceiğini düşünüyorum. bence bu konuyu biraz araştırmalısın...

canını sıkmak istemem ama yaşadığın keskin değişim nedeniyle bipolar olabileceiğini düşünüyorum. bence bu konuyu biraz araştırmalısın...

Benim gördüğüm etkiyi herkes görebiliyor bu olumlu etkiler neden bipolar bozukluk oluyor, keskin değişiklikleri ilk günde yaşayanlarda var. Bu değişiklikleri sadece ben yaşamıyorum.

dik yürümek, utanmamak, mutlu olmak, olumlu düşünmek, iyimser olmak sizce hastalık mıdır eğer bu hastalıksa hasta olmaya razıyım :), çünkü telkinleri dinlemeden önce kafama sıkmak ölmek istiyordum, hiç bir şeyden mutlu değildim ölü gibi yaşıyordum.. şuandaki halimi çok seviyorum iyi olmayı böyle olmayı hak ediyorum.

Şunuda söylemek istiyorum
Bu telkinleri ben 1,5 yıldır dinliyordum ama başlarda hep yanlış dinledim sonra 7 ay bir müşterim ile tartıştım sürekli aile sorunları falan bir şekilde depresyona girdim sonra psikatriye gittim Paxsil ve meresa verdi kullandım eskiye nazaran iyi oldum 2 ay kullanımdan sonra da telkinleri tekrar dinlemeye başladım ve ilk günden etkisini gördüm...

Sizi bu düşünceye iten hangi davranışımdır acaba çok merak ediyorum. Rica etsem açıklayabilir misiniz?

Sevgiyle kalın.

ben heran her dakika mutlu mesut yaşayacağimiza inanmıyorum. arada çakıl taşları da olucak tabi. bazen nedensiz bir keyifsizlik hissedeceğiz. ama bunun telkinlerin etkisi azaldı yada telkinlerin etkisi yok dememize neden olabileceğini sanmıorum. herzaman telkinleri dinlesekde bazı olumsuz günler olabilir. telkinlerin bence amacı bu günleri en hafif olarak atlatmak pozitif düşünmek , daha güçlü olmak, düşünce davranışımızı değiştirmeye çalışmak ve daha güçlü yapmak bizi. diye düşünüyorum. ilk günden bende yaşadım bu mutluluğu ve bu devam etti kendimi çok zor bi dönemde güçlü hissediyorum. telkinleri düzenli olarak dinlemeni tavsiye ederim. Mucize beklemeyin mucizeyi siz yaratırsınız. Elbet yararı olacaktır. ben zaamana akışına bıraktım. Bir anda birden yupppiii demek zor . zamanla telkinler sizde güzel davranış biçimleri yaratacağına inanmanız lazım.

ben heran her dakika mutlu mesut yaşayacağimiza inanmıyorum. arada çakıl taşları da olucak tabi. bazen nedensiz bir keyifsizlik hissedeceğiz. ama bunun telkinlerin etkisi azaldı yada telkinlerin etkisi yok dememize neden olabileceğini sanmıorum. herzaman telkinleri dinlesekde bazı olumsuz günler olabilir. telkinlerin bence amacı bu günleri en hafif olarak atlatmak pozitif düşünmek , daha güçlü olmak, düşünce davranışımızı değiştirmeye çalışmak ve daha güçlü yapmak bizi. diye düşünüyorum. ilk günden bende yaşadım bu mutluluğu ve bu devam etti kendimi çok zor bi dönemde güçlü hissediyorum. telkinleri düzenli olarak dinlemeni tavsiye ederim. Mucize beklemeyin mucizeyi siz yaratırsınız. Elbet yararı olacaktır. ben zaamana akışına bıraktım. Bir anda birden yupppiii demek zor . zamanla telkinler sizde güzel davranış biçimleri yaratacağına inanmanız lazım.

bu olumlu yaklaşımınız için size çok teşekkür ederim.Beni çok rahatlattınız tabiki mucizeyi kendimiz yaratırız.. ben mucize yaratmak istedim ve bunu telkinleri dinlemeyi seçerek yaptım...

Hayatınız her zaman olumlu geçsin, Bu çakıl taşları hayatınızda hiç olmaması dileğim ile sağlıcakla kalın.

bu olumlu yaklaşımınız için size çok teşekkür ederim.Beni çok rahatlattınız tabiki mucizeyi kendimiz yaratırız.. ben mucize yaratmak istedim ve bunu telkinleri dinlemeyi seçerek yaptım...

Hayatınız her zaman olumlu geçsin, Bu çakıl taşları hayatınızda hiç olmaması dileğim ile sağlıcakla kalın.

şunu söylemeliyim sana . eskiden olsa okadar negatif düşünürdüm ki. şimdi dikkat ediyorum kelimelerime sözlerime ve bende şaşırıyorum kendimi düzeltirlken buluyorum sözcüklerimi aa böyle deme alice bu şekilde demen lazım diyorum kendime ara ara . ama zamanla olcak bişi bence benim 2 ay oldu telkinleri dinleyeli mesela ben bile daha çok erken diyorum. çünkü davranışırınızı değiştiriyorsunuz bilinçaltınızı temizliyorsunuz. bence sürekli dinleyin zararı ne olcak ki. faydası eminim olur. üşenmeyin. en güzel vakit kendimce uyku zamanı. mp3 çaları hoporlore bağlayıp sesini ayarlayıp sabaha kadar çaldırıyorum ben :)

şunu söylemeliyim sana . eskiden olsa okadar negatif düşünürdüm ki. şimdi dikkat ediyorum kelimelerime sözlerime ve bende şaşırıyorum kendimi düzeltirlken buluyorum sözcüklerimi aa böyle deme alice bu şekilde demen lazım diyorum kendime ara ara . ama zamanla olcak bişi bence benim 2 ay oldu telkinleri dinleyeli mesela ben bile daha çok erken diyorum. çünkü davranışırınızı değiştiriyorsunuz bilinçaltınızı temizliyorsunuz. bence sürekli dinleyin zararı ne olcak ki. faydası eminim olur. üşenmeyin. en güzel vakit kendimce uyku zamanı. mp3 çaları hoporlore bağlayıp sesini ayarlayıp sabaha kadar çaldırıyorum ben :)

ya arkadaşım süpersiniz aynı duyguları bende yaşıyorum.. Sizin hangi telkinleri nasıl dinlediğinzi çok merak ettim doğrusu yazar mısınız acaba sakıncası yoksa

Ayrıca yukardaki arkadaşımızın bana bu durumun hastalık olabileceğini düşünüyorum demesine nasıl bakıyorsunuz.. bunu kafama takmadım ama hastalık demesine çok şaşırdım aynı etkileri herkes yaşıyor sonuçda ...

Size bana olumlu cevaplar verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum....

Yeni hayatınız tam da sizin istediğiniz şekilde olmasını temenni ediyorum....
Nice pozitifli günlere.....

ya arkadaşım süpersiniz aynı duyguları bende yaşıyorum.. Sizin hangi telkinleri nasıl dinlediğinzi çok merak ettim doğrusu yazar mısınız acaba sakıncası yoksa

Ayrıca yukardaki arkadaşımızın bana bu durumun hastalık olabileceğini düşünüyorum demesine nasıl bakıyorsunuz.. bunu kafama takmadım ama hastalık demesine çok şaşırdım aynı etkileri herkes yaşıyor sonuçda ...

Size bana olumlu cevaplar verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum....

Yeni hayatınız tam da sizin istediğiniz şekilde olmasını temenni ediyorum....
Nice pozitifli günlere.....

Öyle bir hastalık duymadım yazan arkadas hastalık hakkında geniş bilgi verirse sevinirim :)
bak aşağıdaki linki okursan dinledğim sırasıyla herşey yazıyor orda.

http://www.hayatimdegisti.com/forum...ri/616577-alice-in-wonderland-in-gunlugu.html

Öyle bir hastalık duymadım yazan arkadas hastalık hakkında geniş bilgi verirse sevinirim :)
bak aşağıdaki linki okursan dinledğim sırasıyla herşey yazıyor orda.

http://www.hayatimdegisti.com/forum...ri/616577-alice-in-wonderland-in-gunlugu.html

bipolar bozukluluk diye bir hastalık vardır ama bu bizim değişikliğimiz ile uzaktan yakından alakası yoktur, bipolar bozukluluk = manik depresyon demektir. :)

Bizim ki eğer hastalık ise o zaman biz mutluluk, olumlu düşünce hastasıyız ikisini ayırt etmek lazım. :) guitar

Verdiğiniz link'i inceleyip görüşlerimi konunuzda yapacağım....

Herkes sevgiyle sarılsın hayata herkes umarım benim gibi mutlu ve mesut yaşar hayatı.... yeni hayatımı seviyorum ve bunu kabul ediyorum...!!! skan67

Teşekkürler. hpm2

Benim gördüğüm etkiyi herkes görebiliyor bu olumlu etkiler neden bipolar bozukluk oluyor, keskin değişiklikleri ilk günde yaşayanlarda var. Bu değişiklikleri sadece ben yaşamıyorum.

dik yürümek, utanmamak, mutlu olmak, olumlu düşünmek, iyimser olmak sizce hastalık mıdır eğer bu hastalıksa hasta olmaya razıyım :), çünkü telkinleri dinlemeden önce kafama sıkmak ölmek istiyordum, hiç bir şeyden mutlu değildim ölü gibi yaşıyordum.. şuandaki halimi çok seviyorum iyi olmayı böyle olmayı hak ediyorum.

Şunuda söylemek istiyorum
Bu telkinleri ben 1,5 yıldır dinliyordum ama başlarda hep yanlış dinledim sonra 7 ay bir müşterim ile tartıştım sürekli aile sorunları falan bir şekilde depresyona girdim sonra psikatriye gittim Paxsil ve meresa verdi kullandım eskiye nazaran iyi oldum 2 ay kullanımdan sonra da telkinleri tekrar dinlemeye başladım ve ilk günden etkisini gördüm...

Sizi bu düşünceye iten hangi davranışımdır acaba çok merak ediyorum. Rica etsem açıklayabilir misiniz?

Sevgiyle kalın.

kesin olarak bipolarsın demedim. sadece öyle bir ihtimal var
bir anda iyi veya kötü yönlü değişim
az uyku ve hiç uykuya ihtiyaç duymama gibi bir düşüncenin hakim olması bipolar bozukluğun belirtileri arasında yer alır. (manik döneminde insan uykuya ihtiyacının olmadığını düşünür)
kendini gözlemlemeye devam et, bu evre sonrasında herhangi bir sebeple ani moral kaybına bağlı depresif belirtiler gösterirsen durumu farklı boyutta ele alman gerekebilir..

kesin olarak bipolarsın demedim. sadece öyle bir ihtimal var
bir anda iyi veya kötü yönlü değişim
az uyku ve hiç uykuya ihtiyaç duymama gibi bir düşüncenin hakim olması bipolar bozukluğun belirtileri arasında yer alır. (manik döneminde insan uykuya ihtiyacının olmadığını düşünür)
kendini gözlemlemeye devam et, bu evre sonrasında herhangi bir sebeple ani moral kaybına bağlı depresif belirtiler gösterirsen durumu farklı boyutta ele alman gerekebilir..
bu bozukluk telkinler dinleyincemi oluşur demek istiyorsun peki ?

bu bozukluk telkinler dinleyincemi oluşur demek istiyorsun peki ?

telkinlerle ilgisinin zayıf olduğunu düşünüyorum. telkin sadece varolan bir şeyin gün yüzüne çıkmasına neden oluyor. buradaki telkinlerin temel mantığı da budur değilmi :)
olmayan birşeyi insana aşılamak değil, mevcut potansiyeli harekete geçirmek...
bu nedenle telkinler, belirtileri körüklemiş olabilir...

ayrıca bipolar bozukluk hakkında kesin konuşmuyorum, yanılıyor olabilirim...

telkinlerle ilgisinin zayıf olduğunu düşünüyorum. telkin sadece varolan bir şeyin gün yüzüne çıkmasına neden oluyor. buradaki telkinlerin temel mantığı da budur değilmi :)
olmayan birşeyi insana aşılamak değil, mevcut potansiyeli harekete geçirmek...
bu nedenle telkinler, belirtileri körüklemiş olabilir...

ayrıca bipolar bozukluk hakkında kesin konuşmuyorum, yanılıyor olabilirim...
hmm anladım tamam :) teşekkürler.

SENSİZ_DÜNYA BEN DE SENİN GİBİYDİM AMA DEDİĞİN GİBİ TELKİNLER BENİ DE ÇOK ETKİLEDİ. O DEPRESANLARI HEP BIRAKTIM ZATEN HEPSİ BENDE UNUTKANLIK YAPTI. KARDEŞİMİN ADINI BİLE ÇOĞUNLUKLA HATIRLAMIYORUM VE BEN DAHA 21 YAŞINDAYIM. KEŞKE BU SİTEYİ DAHA ÖNCEDEN KEŞFETSEYDİM. AMA OLSUN EN AZINDAN HAYATIMIN GERİ KALANI BU TELKİNLERLE GÜVENDE. KORKMA LÜTFEN. SEN SADECE KENDİNE İNAN. GERİSİ GELİR. OLUMSUZ DÜŞÜNME KENDİNE BİR İYİLİK YAP VE HER DAİM POZİTİF DÜŞÜN.. SEWGİLER...

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri