KENDİ YAPTIĞIM OLUMLAMA KARTLARI...

Parlayan

New member
4
HD RANK
Reaksiyon puanı
4
Hepsi çok güzel.Nasıl yaptığını anlatırmısın???

Sümbüli,

Her zamanki gibi harikasın canım. Bu kartlar gerçekten çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Hayatının dilediğin gibi sağlık, mutluluk, bol bol sevgi, huzur, aşk ve bolluk bereketle geçmesini dilerim.

Aslında benim dilememe ne hacet,

Sen zaten dilemişsin

Ve evren de her geçen gün senin zaten var olan ışıltına kendi ışığına da katıyor!!!!

Yolun her daim aydınlık ve umut dolu olsun sevgili arkadaşım

Kucak dolusu sevgiler!!!!

guzel_sumbuller.jpg

Çok harika şeyler bunlar insanın inancını yükseltip içini ferahlatıyor. Huzurlu ve sevgi dolu anlar sana sümbülii canım.........

sümbüli harikasın çok çokçok hoşş resmen orjinal gibiiii olmuşlarr...bence bunları çogaltmalısınn :)
emegıne saglıkk

Sümbüli,

Her zamanki gibi harikasın canım. Bu kartlar gerçekten çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.

Hayatının dilediğin gibi sağlık, mutluluk, bol bol sevgi, huzur, aşk ve bolluk bereketle geçmesini dilerim.

Aslında benim dilememe ne hacet,

Sen zaten dilemişsin

Ve evren de her geçen gün senin zaten var olan ışıltına kendi ışığına da katıyor!!!!

Yolun her daim aydınlık ve umut dolu olsun sevgili arkadaşım

Kucak dolusu sevgiler!!!!

guzel_sumbuller.jpg

Canımmm bluepebblesim,sümbüller harika sabah çoşkum senden geldi.Bu güzelliklerin katkılarıyla sana geri dönsün arkadaşım..Sevgiyle ve mutlu kal...

sümbüli harikasın çok çokçok hoşş resmen orjinal gibiiii olmuşlarr...bence bunları çogaltmalısınn :)
emegıne saglıkk

Teşekkürler yelda..Hoşunuza gittiğine çok sevindim.Yaptıkça eklicem.Sevgiyerimi yolluyorum...

Teşekkürler yelda..Hoşunuza gittiğine çok sevindim.Yaptıkça eklicem.Sevgiyerimi yolluyorum...

konunun adını okumadan senın açtıgını gorerek okumay akara verimiştim kartları gordugumde çok begendım bide baktımki bizim kızz şahaneler yaratmışş.ewet ewet paylaşmalısın bızımlee :)

sabırsızlıkla bekliyorum

Çok harika şeyler bunlar insanın inancını yükseltip içini ferahlatıyor. Huzurlu ve sevgi dolu anlar sana sümbülii canım.........

Teşekkürler.Çok güzel dilekler bunlar arca.İyiki varsın..Sevgilerrr...

Coskun enerjin bol olsun canım:)))

Benim akşamüstü enerjim de senden geldi:))

ecemre hanımmmm uyumlama almayı aylardır çok istiyorum ama bu iş maddiyata dayandığı için ve öğrenci olduğum için uyumlama alamadım. yardım eder misniz?

:) bu benim iiçin yapılmış galibaa hemende benimseyi verdim.ve msaüstü arka plan yaptımm ..

hatta kartlar çogaldıgında stayt yapıp ekranımda enerji yayacaklarr..

Beğendiğine çok sevindim. İstediğin bir olumlama varsa bana mesaj at onuda hazırlayım..Sevgiler...

Şahane olmuşlaar bayıldım. :)

emeğine sağlık çok güzeller bende masaüstü resmi arıyordum sizin olumlama kartlarını kullanabilirim sanırım herdaim sevgiyle ve ışıkla kalmanızı diliyorum:)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri